Peki ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz çaresiz kaldım bu saatte oturuyorum ama kocam horul horul uyuyorHayır, normal değil.
Ama sıkılmıyor musun sorusuna yok demeseniz iyi olur. 3.5 haftadan böyle bir rutini senelerce sürdürmek isteyeceğinizi hiç sanmıyorum.
Peki ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz çaresiz kaldım bu saatte oturuyorum ama kocam horul horul uyuyorfarkında bile değil yanından kalktığımdan
Aynen öyle ben idare ediyorum hep sevdiğim için. Böyle yapalım şöyle yapalım buraya gidelim bunu alalım yada bana şunu alırmısın vseşinle konussana bu durumu
ciddi anlamda konus hemde.. sankı erkek olan sen, kadın o gibi..
Belki bi an ne oldugunu sasirmistir yeni ev yeni duzen ne kadar sevgilide olsaniz yeni biriyle ayni evi paylasmak. Kendi hayatim olmayacak mi kafasi yasiyordur biraz daha sabret bakalim yoksa ac agzini yum gozunu. Senin amacin ne diye uzattikca sen sogursunİnanırmısınız evlenmeden önce kendisi diyordu böyle olcak şöyle olcak bak neler yapcam ben sanaama şimdi bunların hiç birisi yok şuanda yanına gittim bana dedi ki uykunmu kaçtı bende evet dedim ve kendisi uyumaya devam ediyor ben olsam uyanırdım sarılırdım gidiyorum oyun oynarken ps futbol oynuyor bende yanına gidip oynamaya çalışıyorum ama konuşma olmayınca gidiyorum içeri. Dizi izleyelim diyorum kendisi maç izlicem sonra diyor sen içerde izle hayatım diyor. Hep ben söylüyorum kendiliğinden hiç bişe olmuyor. Ben söyledikten sonrada kıymeti kalmıyor yatak olayı da dahil gerçekten çok canım sıkkın.
şimdi gittim yanına uyandı uykunmu kaçtı diye sordu döndü arkasını uyudu elimde telefon var hiç mi uyanmaz ya eşimin uykusu kaçmış elinde telefon napıo demezmi bi kocaaldım yastığımı diğer odaya geçtim şimdi ağlıyorum şu anda