Evliliğe giden yoldaki engeller

Bu cevabinizi okuyan herkes eminim antep i çok sevmistir!!! Yazık bence siz antep i temsil etmeyin antep i ve anteplileri kotulemekten başka birşey yapmamissiniz.

anne babani dinle ... onlar asla kotulugunu istemez

Hayatinda sürekli sırtını dayayacak birine ihtiyac duyarsan omrun tükenir hep milletin isteklerine göre yasamak zorunda kalirsin,sirf onlarin destegini alabilmek icin.
Sadece kendine guven, tek basima da ben hallederin seklinde dusun.
Ne kocana ne babana bel baglama

Babanın haklı yanları çok, uzakta olacaksın senin mutlu ve mutsuz olduğunu bilemeyecekler ve içlerinde hep bir
acaba olacak,
sonra farklı coğrafya farklı kültür demek adetler görenekler uyuşmayabilir .

Ama tabii kendi şehrindeki bir insanla mutlu olacağının da garantisi yok .

Sevgiline ve ilişkine güveniyorsan, babanla tanıştırdıktan sonra babanın içinin bir nebze olsun rahatlaması
bakış açısında çok şey değiştirir.

Eğer
Eğer iyi tanıdığını mutlu olacağını düşünüyorsan varsın arkanda kimse olmasın hayatını düşün derim. Kendi aileni kır kendi hayatına bak. Ama önce tanı tamam bu insanla yaşlanırım ben de. Ben ailemden ayrı yerde yaşıyorum ve istediğim insanla evlenmeme destek olmuyorlar hayatımda yolunda gitmeyen tek şey onlar nasıl da seviyorum onları üzülmesinler diye hep ben üzülüyorum. Eğer üzülmesinler diye uğraşırsan sevdiğinden de olursun istediğin gelecekten de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…