• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilige dogru goderken terk edilmek

Mavigulldestina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
17
5
1
28
  1. Merhaba ben liseden beri sevdigim cocukla beraberdim gecen sene benim hatam yuzunden sevmedigini sanip ayrilacakmisim gibi yaptim ama o durumu ciddiye aldi ve umrunda olmadim bir yil boyunca bekledim geri geldi meslegini de eline alip bi guzel umutlar verdi iyiydi her sey yolundaydi ama o hep iliskide sorun var saniyodu olmayan seyleri uyduruyodu duygusalsin diyodu 6 yil beraberiz simdi mi sorunn oldu sonra bi anda msj yazmayi kesti nedenini bilmiyorum.dedi ama daha sonra baska bahaneler uydurdu ve beni terk etti ailemin yuzune bakamiyorum evlenecegim adam diye karsilarina cikardim terk edildim önüme bakmam gerektigini biliyorum ama onu unutamiyorum istiharelerde hayirli cikiyo dua ediyorum ama sanki her sey daha kotu oluyo bana geri dönsün istiyorum ne yapabilirim duasi var mi bilmiyorum caresizim kendime zarar vermek istemiyorum
Mesajınızı yazınız...

Zarar vermek mi ? Yapmayın lütfen yaş 22 ..

Aileyle tanıştırmış olmanız utanılacak bir şey değil , doğru insan değilmiş ki neden mesaj yazmaları kestiğini bile açıklayamamış ...

Yolunda gitmeyen bir şeyler varmış ki bitmiş, kendinize zarar vermek neden?
Hayat bu belki hayatınızda daha güzel şeyler olması içın bu ayrılığı yaşamanız gerekiyordu.
Insanlar evlenip çocukları varken sizin deyiminizle severek ayrılmak zorunda kalabiliyorlar böyle bir durum da yaşamak daha zor olmaz mıydı?
" Bana geri dönsün istiyorum." demişsiniz. Ilişkiler iki kişiliktir, sadece siz istediğiniz için dönmesi gerçekten mutluluk verir mi size?
Kendinizr bu durumu unutturacak demeyeyim ama daha az duşunmenizi sağlayacak meşgaleler bulun, bir süre yalnızlığın keyfini çıkarın. Hep bir umut beklemek gerçekten yorar sizi.

Vah canım, eski ben :)) inan ailemle tanıştırdığ annesi ablasi hepsi tanıştı, nişan fln konuşulacak neyse bı aksam telefon çaldı, ee ben ayrılmak istiyorum seni normal insan olarak çok seviyorum ama asik değilim dedi. İnan şuan yaşadığın acının aynısını yaşadım.baaimdan aşağı kaynar sular döküldü, ağzım kurudu,yutkunamadim,konuşamadım vs. Velhasıl kelam bitti. Onca emek onca aşk sevgi hicmis. Geciyor deler de geçer ama geçer. Hep bı yanında açısı kalsa bile iyi ki olmamış dediğin zaman da olur. Aslında koyan onun gidişi değil,hayallerinin bitişidir. Ruhunu kalbini dinlendir,evliliği rafa kaldır. Ağla, yollarda çok ağladım,ilk gelen otobüse bindim tabelaya bakmadan, ölmek istedim ama yapmadım. Öyle bir adam musvettesi için asla değmez. Şuan kızım ve beni hakedensin kocamla mutluyum çok şükür.suan seni anlıyorum ama asla degmeyen biri için kendini heder etme.uzul ağla ve atlar. Unutma geçiyor...

1. Merhaba ben liseden beri sevdigim cocukla beraberdim gecen sene benim hatam yuzunden sevmedigini sanip ayrilacakmisim gibi yaptim ama o durumu ciddiye aldi ve umrunda olmadim bir yil boyunca bekledim geri geldi meslegini de eline alip bi guzel umutlar verdi iyiydi her sey yolundaydi ama o hep iliskide sorun var saniyodu olmayan seyleri uyduruyodu duygusalsin diyodu 6 yil beraberiz simdi mi sorunn oldu sonra bi anda msj yazmayi kesti nedenini bilmiyorum.dedi ama daha sonra baska bahaneler uydurdu ve beni terk etti ailemin yuzune bakamiyorum evlenecegim adam diye karsilarina cikardim terk edildim önüme bakmam gerektigini biliyorum ama onu unutamiyorum istiharelerde hayirli cikiyo dua ediyorum ama sanki her sey daha kotu oluyo bana geri dönsün istiyorum ne yapabilirim duasi var mi bilmiyorum caresizim kendime zarar vermek istemiyorum
Mesajınızı yazınız...
Doktora git

Adam olmadığının sinyallerini 28923985 kez vermiş göz yummuşsun. Bağıra bağıra ben geliyorum demiş bela yani. Tabi terk eder.
Bırak gitsin zaten seni mutlu edemeyecekmiş demek ki, böyle biriymiş yani. Okul, iş vs başka şeylere odaklan.

Ikinci barismalar intikam barismalaridir sözünü hatirladim konunuzu okuyunca.

Belki derdi ego tatminidir.

Taniyan sizsiniz bence kurtuldugunuza sevinin.

Dönse bile sizi daha kötü bi ayrılık bekliyor olacak.

Aşk da acısı da ayrı bir şey ama güçlü olun.

O' nu değil kendinizi sevin önce.

O kendisini seviyor iliskinizde.

Ikinci barismalar intikam barismalaridir sözünü hatirladim konunuzu okuyunca.

Belki derdi ego tatminidir.

Taniyan sizsiniz bence kurtuldugunuza sevinin.

Dönse bile sizi daha kötü bi ayrılık bekliyor olacak.

Aşk da acısı da ayrı bir şey ama güçlü olun.

O' nu değil kendinizi sevin önce.

O kendisini seviyor iliskinizde.
Bu söylediginiz gercekten cok mantikli geldi cunku kendisinde ego fazlaydi hep kendi isteklerine önem veriyodu tesekkur ederim yavas yavas gozum acilmaya basladi

Adam olmadığının sinyallerini 28923985 kez vermiş göz yummuşsun. Bağıra bağıra ben geliyorum demiş bela yani. Tabi terk eder.
Bırak gitsin zaten seni mutlu edemeyecekmiş demek ki, böyle biriymiş yani. Okul, iş vs başka şeylere odaklan.
Okuluma odaklanicam bu sene son kendime yoluma bakmaya karar verdim Allah ona da hesabini sorar elbet

22 yaşındasın daha kimler çıkacak karşına. Aile ile tanıştırma olayını hele hiç takma kafana ne olacak, bak ben 35 yaşındayım evlenmedim daha , 4 yıl önce bir erkek arkadaşımı ben de tanıştırmıştım annemle babamla evlenecektik ama olmadı, inan ailen senin mutlu olmanı ister, bu adamla olmayacakmışsınız. Sen önüne bak artık, hayatına devam et, uğraşma onunla.

Back