- 7 Temmuz 2024
- 51
- -18
- 26
- Konu Sahibi sancilibayaann
Merhaba bu alanda yeniyim kizlar sizden akil almaya ve derdimi acmaya geldim cunku asiri doluyum kismetse bir uzmanlada gorusucem.Ben 26 yasindayim evlilige 1 ay kaldi ama beni oyle bir kaygi kapladi ki anlatamam konusasim gelmiyor depresyonda gibiyim nisanlima bile yansiyor bu sagolsun hep sakinlestiriyor beni ama bendeki kaygilar bitmiyor Ev islerine yetisebilecek miyim ? ,Nisanlima olan sevgim surekli olacak mi ? ya sogursam ? ya evliligi yurutemezsem gibi acik olucam ilk basta nisanlima hic isinamadim ama zamanla onu tanidikca cok sevdim acaba nisanlima cok asik olmadigim icin mi bunlar oluyor anlamadim ama onu seviyorum neden hep bir ask eksikligi hissediyorum sanki tamamlanmayan bir sey var bilmiyorum o ise bana deli gibi asik bir dedigimi iki etmez dunyanin en iyisi diyebilirim tabi benim gozumde. ama neden bu dusunce benim kafami kurcaliyor anlamiyorum psikologada gitmeyi dusunuyorum cunku ben bana aci cektiren kisilere asik oluyorum mesela nisanlim bana iki ters davransa aramasa sormasa vs ona asik oldugumu hissediyorum ama o bana surekli cok iyi davraniyor surekli yanimda surekli gorusuyoruz ve asiri ilgili acaba surekli ustume dustugu icin mi ve kaybetme korkum olmadigi icin mi ona karsi olan askimi anlamiyorum bilmiyorum gercekten bu durumu cozmek istiyorum artik cunku onu kaybetmek istemiyorum herseyin ask oldugunu dusunmuyorum onunla aramizda sevgi saygi var en basidinden sevmedigim adamla yatamam bile bizim aramizda cinsellikte var seve sevede yapiyorum sizce neden bunu yasiyorum nolur bi akil verin bana baya uzun oldu ozur dilerim simdiden tesekurler :))