evliler yeniyim ve yardıma ihtiyacım var

Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi
Bu acıdan öncede bi kaşıntı vardı vajina çevresinde[/QUOTE]
Esim süper falan bu tür yorumlar falan bayan değişmiş siniz fake hesap gibi geldi bana

Merhaba ben 1 aylık ewliyim ve vajina cevremde 3 gündür bi agrı var dokunuldugu zaman oluyo sizce normal mi???

sorun edecek birşeyolduğunu düşünmüyorum
ilk ağda deneyimini aklına getir
nasıl ki hassaslaşmış acımış bir süre sızlamış ve geçmişse
bu da öyle olucaktır

[QUOtesekkurTE="p_i_n_a_r, post: 37300774, member: 289272"]Yeni evlendiğimizde Benimde olmuştu böyle bi durum.şişlik olmuştu iç tarafta.tuvalette yanmada olmuştu o şişlik yüzünden.3 gün içinde kendiliğinden geçmişti[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim :)

[QUOTteşekküruzurluyumben, post: 37300811, member: 510915"]Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi[/QUOTE]
Ilk zamanlar normal. Oyle agri hissedince bir gun ara verin. Cok zorlamayin.[/QUOTE]
Saol teşekkür ederim:)

hangi kadin baska kadinlara esinin cinsel yönünü över ki tövbe tövbe :) :) :)

Yanlış TE="hemsire_60, post: 37305288, member: 613652"]hangi kadin baska kadinlara esinin cinsel yönünü över ki tövbe tövbe :) :) :)[/QUOTE]
Yanlis anlasildim cinsel yönünü digil anlayisini demistim

Sürekli sizde de olmuşmuydu diye sorması,bizden böyle hikayeler duymak isteme çabası benide şüpheye sürükledi.

Arkadaslar bu uye bdvde kaynanayla yasamak la ilgili konuya cevap yazdi
yasa bisi olmaz oglubu severse senide sever bende kaynanamla yasiyorum gibi okuyun erkek olsa oraya yazarmiki ?

TE="delimideli, post: 37305402, member: 503262"]Arkadaslar bu uye bdvde kaynanayla yasamak la ilgili konuya cevap yazdi
yasa bisi olmaz oglubu severse senide sever bende kaynanamla yasiyorum gibi okuyun erkek olsa oraya yazarmiki ?[/QUOTE]
Teşekkür ederim

NasılE="okypete, post: 37313381, member: 412920"]konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize[/QUOTE]
Nasıl anlamadım hangi bölüme taşıyorsunuz??

ay kızlar çok alemsiniz..resmen usta olmuşsunuz..yazılanlardan nasıl şüpeleniyorsunuz kadın olmadığına..

Nasıl anlamadım hangi bölüme taşıyorsunuz??[/QUOTE]

Yemin ediyorum bu saatte kahkaha attirdin şu yorumunla bana

Merhaba ben 1 aylık ewliyim ve vajina cevremde 3 gündür bi agrı var dokunuldugu zaman oluyo sizce normal mi???
canım bence çok sürtünmeden ağrı olur. ara verin biraz dinlensin... eyer sürerse ve geömezsse dinlenmene rağmen o zaman hastaneye gidersin. bide hassas olurç temiz ve kuru tut. dikkat et mikrop kapmasın bi ihimal hatırlatayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…