- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Hmmm, neyse yeterince cinsel konularda bilgilendirdiysek ne mutlu bize.Kk polisi yakalar,üye erkek
Bu acıdan öncede bi kaşıntı vardı vajina çevresinde[/QUOTE]Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi
Merhaba ben 1 aylık ewliyim ve vajina cevremde 3 gündür bi agrı var dokunuldugu zaman oluyo sizce normal mi???
Merhaba ben 1 aylık ewliyim ve vajina cevremde 3 gündür bi agrı var dokunuldugu zaman oluyo sizce normal mi???
Esim süper falan bu tür yorumlar falan bayan değişmiş siniz fake hesap gibi geldi bana[/QUOTE]Bu acıdan öncede bi kaşıntı vardı vajina çevresinde
Ne alakasi var ki[/QUOTE]Esim süper falan bu tür yorumlar falan bayan değişmiş siniz fake hesap gibi geldi bana
Nasıl anlamadım hangi bölüme taşıyorsunuz??
canım bence çok sürtünmeden ağrı olur. ara verin biraz dinlensin... eyer sürerse ve geömezsse dinlenmene rağmen o zaman hastaneye gidersin. bide hassas olurç temiz ve kuru tut. dikkat et mikrop kapmasın bi ihimal hatırlatayım dedim.Merhaba ben 1 aylık ewliyim ve vajina cevremde 3 gündür bi agrı var dokunuldugu zaman oluyo sizce normal mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?