Tesekkur ederim bende fazla iliskiden oldugunu düşünüyorum ama farkli biside olabilir mi bilmiyorum[/QUOTE]inkstrap, post: 37300645, member: 548251"]Aşırı cinsel ilişki den yada darbeden kaynaklı olabilir, doktora da görünün tabi, sizin fark etmediğiniz bir şey vardır belki. Geçmiş olsun
Yani şişlik falan yoksa akla sadece O geliyor, ağrı çok fazlaysa, rahatsız ediyosa doktora gidin mutlaka.[/QUOTE]Tesekkur ederim bende fazla iliskiden oldugunu düşünüyorum ama farkli biside olabilir mi bilmiyorum
Bekliyorum ama kimse yaşamamış galibapinkstrap .!.:Yok gelmedi, yaşayan birileri varsa yorum yaparlar.
Tesekkur ederim sizdede olmusmuydu böyle bir durumBiraz azaltin iliskiyi, yada bi sure ara verin. Bence orasi biraz dinlensin ve kendini tamir etsin. Siskinlik yoksa problem yoktur kanimca.
Sizin durumunuzu bilemem ama ben zaten zorlamadim kendimi hic. Caniniz yaniyorsa iliskiye girmeyin, iyice hazir olmayi bekleyin. Ilk zamanlar tabi genelde daha zor olur bazi kadinlarin vajinasi daha zor rahatlayabiliyor. Iliski konusunda hem siz hem esiniz tecrube ettikce asilicaktir bu durum.Tesekkur ederim sizdede olmusmuydu böyle bir durum
Tabiki ama o agrı iliski sırasında yok denilcek kadar azaliyo bende bunu anlayamıyorumhuzurluyumben .!.:Sizin durumunuzu bilemem ama ben zaten zorlamadim kendimi hic. Caniniz yaniyorsa iliskiye girmeyin, iyice hazir olmayi bekleyin. Ilk zamanlar tabi genelde daha zor olur bazi kadinlarin vajinasi daha zor rahatlayabiliyor. Iliski konusunda hem siz hem esiniz tecrube ettikce asilicaktir bu durum.
Tam hazir olmadan girersem acidigi oluyordu.
Muhtemelen zevk aliyosundur o sirada, ve gecte olsa kayganlasma oluyodur, ve surtunmee de isiniyodur. Bu o rahatsizligi o sirada azaltir ama sonrasinda soguyunca aciyodur.Tabiki ama o agrı iliski sırasında yok denilcek kadar azaliyo bende bunu anlayamıyorum
Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi[/QUOTE]hatice94 .!.:[QUOhuzurluyumben, post: 37300738, member: 510915"]Muhtemelen zevk aliyosundur o sirada, ve gecte olsa kayganlasma oluyodur, ve surtunmee de isiniyodur. Bu o rahatsizligi o sirada azaltir ama sonrasinda soguyunca aciyodur.
Bir kac gun ara verirseniz vajina bolgeniz kendine gelir. Daha sonra iliski sirasinda daha fazla rahatlamaya calisin, on sevismeyi daha fazla tutun filan. Iyice islanmadan da iliskiye girmeyin derim, be yavas yavas baslayin. Ara verdiginiz zaman diliminde baska yonden mutlu olabilirsiniz iliskiye gitmeden yani.
Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi[/QUOTE][QUOhuzurluyumben, post: 37300738, member: 510915"]Muhtemelen zevk aliyosundur o sirada, ve gecte olsa kayganlasma oluyodur, ve surtunmee de isiniyodur. Bu o rahatsizligi o sirada azaltir ama sonrasinda soguyunca aciyodur.
Bir kac gun ara verirseniz vajina bolgeniz kendine gelir. Daha sonra iliski sirasinda daha fazla rahatlamaya calisin, on sevismeyi daha fazla tutun filan. Iyice islanmadan da iliskiye girmeyin derim, be yavas yavas baslayin. Ara verdiginiz zaman diliminde baska yonden mutlu olabilirsiniz iliskiye gitmeden yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?