• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliler yeniyim ve yardıma ihtiyacım var

hatice94

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
33
5
13
30
Merhaba ben 1 aylık ewliyim ve vajina cevremde 3 gündür bi agrı var dokunuldugu zaman oluyo sizce normal mi???

Aşırı cinsel ilişki den yada darbeden kaynaklı olabilir, doktora da görünün tabi, sizin fark etmediğiniz bir şey vardır belki. Geçmiş olsun

inkstrap, post: 37300645, member: 548251"]Aşırı cinsel ilişki den yada darbeden kaynaklı olabilir, doktora da görünün tabi, sizin fark etmediğiniz bir şey vardır belki. Geçmiş olsun[/QUOTE]
Tesekkur ederim bende fazla iliskiden oldugunu düşünüyorum ama farkli biside olabilir mi bilmiyorum

inkstrap, post: 37300645, member: 548251"]Aşırı cinsel ilişki den yada darbeden kaynaklı olabilir, doktora da görünün tabi, sizin fark etmediğiniz bir şey vardır belki. Geçmiş olsun
Tesekkur ederim bende fazla iliskiden oldugunu düşünüyorum ama farkli biside olabilir mi bilmiyorum[/QUOTE]
Yani şişlik falan yoksa akla sadece O geliyor, ağrı çok fazlaysa, rahatsız ediyosa doktora gidin mutlaka.

Tesekkur ederim bende fazla iliskiden oldugunu düşünüyorum ama farkli biside olabilir mi bilmiyorum
Yani şişlik falan yoksa akla sadece O geliyor, ağrı çok fazlaysa, rahatsız ediyosa doktora gidin mutlaka.[/QUOTE]
sislik yok ve ağrı ilk gune bakarak hafifledi sizin veya cevrenizde birinin başınada boyle bi olay geldimi

Biraz azaltin iliskiyi, yada bi sure ara verin. Bence orasi biraz dinlensin ve kendini tamir etsin. Siskinlik yoksa problem yoktur kanimca.

Tesekkur ederim sizdede olmusmuydu böyle bir durum
Sizin durumunuzu bilemem ama ben zaten zorlamadim kendimi hic. Caniniz yaniyorsa iliskiye girmeyin, iyice hazir olmayi bekleyin. Ilk zamanlar tabi genelde daha zor olur bazi kadinlarin vajinasi daha zor rahatlayabiliyor. Iliski konusunda hem siz hem esiniz tecrube ettikce asilicaktir bu durum.

Tam hazir olmadan girdigimde acimisti. Ve bende aciya gelemedigim icin hep dikkat ettim.

huzurluyumben .!.:
Sizin durumunuzu bilemem ama ben zaten zorlamadim kendimi hic. Caniniz yaniyorsa iliskiye girmeyin, iyice hazir olmayi bekleyin. Ilk zamanlar tabi genelde daha zor olur bazi kadinlarin vajinasi daha zor rahatlayabiliyor. Iliski konusunda hem siz hem esiniz tecrube ettikce asilicaktir bu durum.

Tam hazir olmadan girersem acidigi oluyordu.
Tabiki ama o agrı iliski sırasında yok denilcek kadar azaliyo bende bunu anlayamıyorum

Tabiki ama o agrı iliski sırasında yok denilcek kadar azaliyo bende bunu anlayamıyorum
Muhtemelen zevk aliyosundur o sirada, ve gecte olsa kayganlasma oluyodur, ve surtunmee de isiniyodur. Bu o rahatsizligi o sirada azaltir ama sonrasinda soguyunca aciyodur.

Bir kac gun ara verirseniz vajina bolgeniz kendine gelir. Daha sonra iliski sirasinda daha fazla rahatlamaya calisin, on sevismeyi daha fazla tutun filan. Iyice islanmadan da iliskiye girmeyin derim, be yavas yavas baslayin. Ara verdiginiz zaman diliminde baska yonden mutlu olabilirsiniz iliskiye gitmeden yani.

[QUOhuzurluyumben, post: 37300738, member: 510915"]Muhtemelen zevk aliyosundur o sirada, ve gecte olsa kayganlasma oluyodur, ve surtunmee de isiniyodur. Bu o rahatsizligi o sirada azaltir ama sonrasinda soguyunca aciyodur.

Bir kac gun ara verirseniz vajina bolgeniz kendine gelir. Daha sonra iliski sirasinda daha fazla rahatlamaya calisin, on sevismeyi daha fazla tutun filan. Iyice islanmadan da iliskiye girmeyin derim, be yavas yavas baslayin. Ara verdiginiz zaman diliminde baska yonden mutlu olabilirsiniz iliskiye gitmeden yani.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi

hatice94 .!.:
[QUOhuzurluyumben, post: 37300738, member: 510915"]Muhtemelen zevk aliyosundur o sirada, ve gecte olsa kayganlasma oluyodur, ve surtunmee de isiniyodur. Bu o rahatsizligi o sirada azaltir ama sonrasinda soguyunca aciyodur.

Bir kac gun ara verirseniz vajina bolgeniz kendine gelir. Daha sonra iliski sirasinda daha fazla rahatlamaya calisin, on sevismeyi daha fazla tutun filan. Iyice islanmadan da iliskiye girmeyin derim, be yavas yavas baslayin. Ara verdiginiz zaman diliminde baska yonden mutlu olabilirsiniz iliskiye gitmeden yani.
Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi[/QUOTE]
Bu acıdan öncede bi kaşıntı vardı vajina çevresinde

Bende olmustu dokunuldugunda felan asiri agiriyordu...

Ama.zamanla gecti bir kac ay surdu tabii..

Hatta iliski sirasindada agirmaya baslamisti...

[QUyaptınız gecmedi ivin venesa, post: 37300748, member: 536478"]Bende olmustu dokunuldugunda felan asiri agiriyordu...

Ama.zamanla gecti bir kac ay surdu tabii..

Hatta iliski sirasindada agirmaya baslamisti...
[/QUOTE]Cok tesekkur ederim ne yaptınız geçmesi için ve ne kadar sürdü

Yeni evlendiğimizde Benimde olmuştu böyle bi durum.şişlik olmuştu iç tarafta.tuvalette yanmada olmuştu o şişlik yüzünden.3 gün içinde kendiliğinden geçmişti

Cok tesekkur ederim esim super zaten ön sevisme yönünden uzun tutuyoruz kayganlasiyoda beni tedirgin edende bunlara raman bunun olmasi[/QUOTE]
Ilk zamanlar normal. Oyle agri hissedince bir gun ara verin. Cok zorlamayin.

Back