evliler esleriniz yaklastiginda napiyorsunuz?

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
31
bir ay sonra dugunum var. Agdaya baslayalim 4 ay oldu öncesinde hilet kullaniyodum ama suann agdadan da memnun degilim cok aci çekiyorum ve kasiliyorum aldirikrn ama iki hafftaya tuyler eskisi gibi iki haftada agdalik konuma gelsin diye bekliyorum ama evlenince bole rahat edemem esim yakinlasmak isteyince rahatsiz olicam epilasyon larin tras basligini kullanan varmi hergun ole almak bana mantikli geliyor evlilrr napiosunuz nasil oluyor bu durum?

Son düzenleme:
bir ay sonra dugunum var. Agdaya baslayalim 4 ay oldu öncesinde hilet kullaniyodum ama suann agdadan da memnun degilim cok aci çekiyorum ve kasiliyorum aldirikrn ama iki hafftaya tuyler eskisi gibi iki haftada agdalik konuma gelsin diye bekliyorum ama evlenince bole rahat edemem esim yakinlasmak isteyince rahatsiz olicam epilasyon larin tras basligini kullanan varmi hergun ole almak bana mantikli geliyor evlilrr napiosunuz nasil oluyor bu durum?

Merhaba,

Lazer epilasyonu neden düşünmüyorsunuz? Lazer epilasyon özellikle genital bölge için en etkili ve en kalıcı çözümdür. Düğününüze 1 ay kalmış, şimdi başlasanız hem balayı döneminde, hem de ilerleyen dönemde son derece konforlu günler yaşarsınız. Estetik International Sağlık Grubu olarak, kişiye özel yapılandırılmış, lazer epilasyon programları planlıyoruz. Fiyat bilgisi, lazer kampanyaları ve diğer sorularınız için bizimle forum özel mesaj kanalıyla irtibata geçebilirsiniz.

Tüm vücuduma epilasyon yaptırmıştım bende, çok rahat kesinlikle, hiçbir sorun yaşamıyor ve her konuda rahat ediyorsunuz..

kızlar bende evlenmeden önce 1 seans gitim lazere ama daha snra gidemedim çok korkuttular beni evlisin çocugun olmaz yumurtalıklara çok zararı var dediler korkudan gidemiyorum 1.5 yıldırda ağda zamanını bekleyemediğimden malesefki bekleyemem okadar ...tüy dökücü kullanmak zorunda kalıyorum oda alerji yapıyor çok zor bi durum ama böyle birşey varmı çocugum olmazssa die korkudan gidemiyorum sadece yüz kısmıma lazere gdiyorum

Tüy dökücüler genital bölgede sorun yapıyor, benim başıma geldi daha önce çok kötü tahriş etti, iyileşmem de uzun sürdü..

öylede ağdada karartıyor diyorlar birde sürekli ağda yapamıyosun malesef 1ay beklemen lazım ağda için o şekildede nasıl beklencekkki bi yolunu bulamadım malesef

Bacak lar kismi icin yüzde yüz lazer yaptirmalisin esin icin degil hersey icin temiz olmasi lazim bayan doktoruydu yazin tatiliydi vs vs bitmez paran varsa gercek bi lazer yerine gitmeni tvsiye ederim ha para yoksa jilet,epilasyon aletlerinden uzak dur.o aletler kil dönmesi siyah noktalar cikartiyor vucütta ne kadar kullanirsan o kadar beter oluyor vucüt agda en iyisi para durumu yoksa canim benim kuaföre git 10 dakka en fazla.2 hafta beklemeyi göze alicaksin mecbur .hem dip not inan ki bi erkek esiyle yatakda bacaginda kili varmi diye dertlenmiyorama gündüz gözüyle görürse lafi catttt diye cakar sana

öyle canım amaa işte ben 2hafta o şekilde bekleyemem eşim şikayetlenşyor 1hafta bile beklesem oyuzden yoksa bekleyemem die birşey yok eşim azda çıksa diksinen birisi okadar uzatmayı göze alsam adam yanıma yaklaşmaz oyuzden korkuyorum lazer diğer koltuk altı ve yüz kısmına gidiyorum ama genital bölgeye çocuk yok yumurtalıklara zarar verir lazer die çocuk olmaz filan diye korkudan gidemiyorum

Ben genital bölgeye kaç kere seansa gittim,ama %50 tüyler geri döndü,sanırım kökleri çok derinmiş.Yumurtalıklara bir etkisi yok.Yaptırıp hamile olan bir sürü insan var.Yeter ki güvenilir bir dermatologta yaptır güzellik uzmanına değil.Genital dışında her bölgemden memnun kaldım.

evlenmeden önce bende çok düşünüyodum bu sorunu erkekler her zaman temiz bir vucut istiyor bişey demeseler bile insan kendisini kötü hissediyor ben regl gününden hemen önce ağdamı yapıyorum daha sonraki ayda regl günümün bitiminden hemen sonra yapıyorum hem tüyler biraz daha uzamış oluyor alınması için öyle olunca kocam bana yaklaşınca bende ona :KK45:yaklaşıyorum:KK48::KK48::KK48:

Lazer uygulaması yaptıranlar. Hanilelikten sonra bi değişiklik oldumu? Hamilelikte hormonlar değişiyor ya. Doğumdan sonra geri çıktımı tüyler ?

Lazer uygulaması yaptıranlar. Hanilelikten sonra bi değişiklik oldumu? Hamilelikte hormonlar değişiyor ya. Doğumdan sonra geri çıktımı tüyler ?

Merhaba,

Hamile kalmayı planlayan hastalarımıza, doğumdan sonra ve hatta emzirme dönemleri geçtikten sonra lazer uygulamasını tavsiye ediyoruz. Hormonel açıdan değişimin yaşandığı bu dönemler atlatıldıktan sonra lazer uygulaması yapıldığı takdirde, etkili sonuçlar alabilirsiniz. Doğumdan sonra mutlaka tüyler çıkar diyemeyiz ama garanti altına almak amacıyla sonra yapılmasını öneriyoruz.

Merhaba,

Hamile kalmayı planlayan hastalarımıza, doğumdan sonra ve hatta emzirme dönemleri geçtikten sonra lazer uygulamasını tavsiye ediyoruz. Hormonel açıdan değişimin yaşandığı bu dönemler atlatıldıktan sonra lazer uygulaması yapıldığı takdirde, etkili sonuçlar alabilirsiniz. Doğumdan sonra mutlaka tüyler çıkar diyemeyiz ama garanti altına almak amacıyla sonra yapılmasını öneriyoruz.
Lazer uygulaması yapıldıktan sonra tekrar hamilelik yalşanırsa etkisi geçermi ? Yeniden tüyler çıkarmı ?

Lazer uygulaması yapıldıktan sonra tekrar hamilelik yalşanırsa etkisi geçermi ? Yeniden tüyler çıkarmı ?

Merhaba,

Çıkar ya da çıkmaz diye bir genelleme yapamayız. Burada vurgulamak istediğimiz, ihtimalleri göz önünde bulundurarak, süreci garanti altına almak, hem maddi hem de manevi olarak zaman kaybını bertaraf etmektir. Ama kesinlikle eskisi gibi sert ve siyah tüylenme yerine, bu süreç sonrasında hormonal değişime bağlı olarak tek tük tüylenmenin oluduğunu gözlemliyoruz

Örnegin ben dogum yaptikdan sonra lazer yaptirdim,yüzde yüz gittiler tekrar ikinci ogluma hamile kaldim suan 9 aylik hala daha tüylerim gelmedi cok üzülüyordum geri gelicek bi ton seanssa gittim her seansda para verdim diye.ama iyki gitmisim

yok artık. ben eşim için değil kendim için temizlik yapıyorum valla. bu da can bende ağda yapıyorum ama gün geliyor çocuk ev aksıyor yani. hele ki kışın bacaklar. jilet yada tüğ dökücü kllanıp kendime zarar veremem valla. Epilasyonu bende düşünorum inşallah.

O zaman lazer yaptircaksin cok rahat ben yaptirdim kurtuldum ama 15 seansa kadar sürebiliyor belki daha uzun bu yola cikarken yoldan dönmuyceksin aaaa param yok daha yaptiramam diyemezsin.dersen zaten etkisi gidiyor parani cöpe atmis olursun

be koltuk altı ve genıtale lazer yaptırdım 7 seans kadar fayda etmedı, genıtalı jıletle alıyorum. kalan bolgelerı epılasyon aletı ıle... agda hıc beceremıyorum , tuy uzatmayı da sevmıyorum, esımden zıyade kendı vucut temızlıgım ıcın sureklı alıyorum bıraz cıksa bıle..

X