Evli ve polikistik over teşhisi konulan-hamilelik isteyen hanımlar buraya...

Kizlar merhaba bir pkoluyu pkolu anlar diye bi sey sormak istiyorum clearblue ovulasyon testi aldim bu ay 5 gundur yanip sonen surat var bu kadar uzun surmesi normal.mi yoksa bu testler bizde ise yaramiyo mu:KK43:(
Malesef bizde ovulasyon testi bir işe yaramıyor çünkü pko da genelde lh seviyesi zaten yüksek oluor ovulasyon testide lh düzeyinden belirlendiği için bizde etkili bi yöntem değil bende kullandım aynı sendeki gibi oldu boşuna zaman ve para kaybı en güzel dr kontrolünde yumurta takibi yapmak

Malesef bizde ovulasyon testi bir işe yaramıyor çünkü pko da genelde lh seviyesi zaten yüksek oluor ovulasyon testide lh düzeyinden belirlendiği için bizde etkili bi yöntem değil bende kullandım aynı sendeki gibi oldu boşuna zaman ve para kaybı en güzel dr kontrolünde yumurta takibi yapmak
Canm tesekkur ederim cevabin icin bnde almadan tereddut ettim ama yanip sonen surat ostorojen yukselince oluyo diye almistim bnm lh im yuksek ama ostorojen de mi yuksek anlamadim:KK43:(lh yukselseydi sabit gulen yuz cikmasi gerekmez mi :S

Canm tesekkur ederim cevabin icin bnde almadan tereddut ettim ama yanip sonen surat ostorojen yukselince oluyo diye almistim bnm lh im yuksek ama ostorojen de mi yuksek anlamadim:KK43:(lh yukselseydi sabit gulen yuz cikmasi gerekmez mi :S
Lh yükselince östrojende yükselmiş oluo zaten östrojen seviyesini lh hormınu belirliyor aynı şey bizde zaten yüksek olduğu için hep ovulasyon dönemindeymiş gibi gözüküo

Bende buradayin.. Evli, pko luyum.. Kiloluyim.. Yagli bir cilde sahibim.. Gobegim çok vaaarr.. İlacsiz adet duzensizligim coook vaar

X