Evli ve polikistik over teşhisi konulan-hamilelik isteyen hanımlar buraya...

en iyisi doktor başka çare kalmazsa ki ( Alllah korusun) ondan sonra denemek . acaba yanlış mı düşünüyorum?

en iyisi doktor başka çare kalmazsa ki ( Alllah korusun) ondan sonra denemek . acaba yanlış mı düşünüyorum?

Canım öyle birşey düşünme beynine yerleştirme çünkü beyin bütün hücreler ilevucüda yayılıyor ve sonucu Allah korusun dediğim gibi elinden ne geliyorsa yap eşimle konuş bir kanıya var misal 3-4 seneyi doldurun ondan sonra ne yazık ki söylemek istemiyorum ama doktora gitmek gerekiyor sanırım ama dediğim gibi düşünme gez dolaş sevdiklerine zaman ayır eşinle birşeyler yap kafandan tamamen çıkar canım eminim inanıyorum en yakın zamanda alacaksın güzel haberi ...

tamam canım çok teşekkür ederim ...kadınlar kulübü iyi ki var beni anlayan bir sürü arkadaşım oldu

çatlatma iğnesinin bugün 4. günü merakla bekliyorum sonuç ne olacak inşallah olumlu olur ama ağrı çok oluyor sağ ve sol tarafımda Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

çatlatma iğnesinin bugün 4. günü merakla bekliyorum sonuç ne olacak inşallah olumlu olur ama ağrı çok oluyor sağ ve sol tarafımda Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

İnşAllah güzel haberler alırsın.Beyninden azda olsa çıkarmaya çalış dağıt beynini derim sana düşündükçe kötü oluyor insan ve olumlu olanda kötü olabiliyor dikkat et kendine...İnşallah bizlerde Doktora gitmeden güzel haberler alırız...

yok kafama takmıyorum bu ay klomene başladık doktor iğneyi de deneyelim dedi bakalım ne olacak hayırlısı olsun ama aşırı ağrı yapıyor bu normal mi bilemedim

arkadaşlar bendede var 10 aylık evliyim bebek istiyorum.doktor sadece progesteron düşük dedi yumurta takibi falan nasıl yapılırki

arkadaşlar bendede var 10 aylık evliyim bebek istiyorum.doktor sadece progesteron düşük dedi yumurta takibi falan nasıl yapılırki
canım ben de 10 aylık evliyim klomen verir sana sonra yumurtaların büyürse çatlatma iğnesi yapmanı ister

Kizlar merhaba bir pkoluyu pkolu anlar diye bi sey sormak istiyorum clearblue ovulasyon testi aldim bu ay 5 gundur yanip sonen surat var bu kadar uzun surmesi normal.mi yoksa bu testler bizde ise yaramiyo mu(

merhaba kızlar. ben de genç kızlık zamanlarımda beri pko ile mücadele etmekteyim. bana da doktorum çocuğun olmayabilir demişti ama ben nedense hiç umursamadım bunu o zamanlar.ilaçlarımı kullandım,soğan suyu kullandım,zayıfladım falan adetlerim düzene girdi.evlendim,aradan 2 yıl geçince doktorum rahim filmi çekti ve türplerim kapalı çıktı! pko'ya üzülürken bi de bu geldi başıma diye sızlanırken ameliyat olmaya karar verdim. geçen ay gittim laparoskopi oldum ve ikinci şok: tüplerim meğer kapalı değilmiş! rahim filmi yanılabilirmiş! laparoskopi esnasında tüpler ve yumurtalıklar tertemiz çıktı.pko gözlemlenmedi. şimdi doktorum bana 4 ay süre verdi hamile kalmam için ama tüplerim zaten açıksa, hiç bir sorun yoksa neden olmuyo anlamış değilim. bir de adetlerim bittikten sonra en az bir hafta yumurtalıklarımda üşütmüş gibi ya da yeniden adet olacakmış gibi sancılar oluyo bende.sizde de oluyo mu? umarım hepimiz bir gün mucizelerimizi yazarız buraya. Allah yardımcımız olsun

Valla canim doktorlarin eline kalmak cok kotu zaten hepsi baska yorum yapiyo.bende adetten sonra kuruluk oluyo genelde.her sey yolunda olsa bile her ay hamilelik ihtimali %25 zaten her sey yolundaymis bak stresi birak ne guzel insallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz))

evet canım haklısın stresi bırkamam lazım.peki ama nasıl??? nasıl düşünmeyeceğim? nasıl kafamdan atıcam hiç bilmiyorum. zaten br çoğumuz stres yüzünden hamile kalamıyoruz bu kesin :) yoksa çok şükür aşılamayacak dertler değil hiç birisi

ah canim bi bilsem keskeben kimyasal gebelik gecirmistim o zaman hic sitelere bakmamistim burasi da stres yapiyo aslinda bi de yuruyus yapabilirsin dua edebilirsin iste bizde kendimizce cozum ariyrz :)

ah canim bi bilsem keskeben kimyasal gebelik gecirmistim o zaman hic sitelere bakmamistim burasi da stres yapiyo aslinda bi de yuruyus yapabilirsin dua edebilirsin iste bizde kendimizce cozum ariyrz :)
evet burası hem çok faydalı bi site hem de cidden stres yapıyo. ama her gün bakmaktan kendimi alamıyorum. bu stresle başa çıkmak için neler yapmalıyız acaba? dua,spor,hobiler... kafayı yemeyelim de

Merhaba arkadaşlar bende polikistik overim genç kızlığımdan beri sürekli sorun yaşıyorum Adetlerim düzenli değil evlenmeden önce 5 yıl doğum kontrol ilacı kullanmak zorunda kaldım düzene girsin die evlendikten bir müddet sonrada kullanmaya devam ettim etraftan nie kullanıosun senin çocuğun olmaz belki vs dien çok oldu ama o dönemde çok borcumuz vardı çalışmam gerekiyordu geçen haziran ayında bıraktım 11. Ay ve hala hamile kalamadım dr bir sürü test yaptı sadece lh hotmonum sınıra yakın diğerleri normal çıktı dr geçen ay klomen tedavisine başladı yumurtlama takibim yapıldı 2 tane yumurtam oluşup çagladı klomen sayesinde ama ben gene adet olamadım dra sorduğumda işleyişle ilgili bir sıkıntı var regly olmanı engellio dedi bana adet söktürücü ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum bittikten sonra tekrar klomenle devam edicekmişiz gene olmassa rahim filmi çektirmen gerekicek dedi kimi dr çok olumlu konuşuyor kimiside çok olumsuz bir dr sen hastalığının farkındamısın derken diğeri olacak diyor yani işin kısacası Rabbim ol desin yeter gerisi boş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…