en iyisi doktor başka çare kalmazsa ki ( Alllah korusun) ondan sonra denemek . acaba yanlış mı düşünüyorum?Kahve sperm hareketliliğini arttırıyormuş...Birliktelinten 1 saat önce felan eşine içir bende senin gibi soğan kürünü 1 ay denedim 15 gün boyunca 2 ay başladım ama 2. günde bıraktım sol tarafım belime doğru ağırmaya başlamıştı ..Nette araştırmıştı kimi bünye ye yarar kimine yaramazmış mesela çok kullanılması durumunda yada farklı bünyelerde rahimin incelmesine neden olurmuş.Buda düşüğe yol açıyor hali ile ..Dikkat etmek lazım
en iyisi doktor başka çare kalmazsa ki ( Alllah korusun) ondan sonra denemek . acaba yanlış mı düşünüyorum?
tamam canım çok teşekkür ederim ...kadınlar kulübü iyi ki var beni anlayan bir sürü arkadaşım olduCanım öyle birşey düşünme beynine yerleştirme çünkü beyin bütün hücreler ilevucüda yayılıyor ve sonucu Allah korusun dediğim gibi elinden ne geliyorsa yap eşimle konuş bir kanıya var misal 3-4 seneyi doldurun ondan sonra ne yazık ki söylemek istemiyorum ama doktora gitmek gerekiyor sanırımama dediğim gibi düşünme gez dolaş sevdiklerine zaman ayır eşinle birşeyler yap kafandan tamamen çıkar canım eminim inanıyorum en yakın zamanda alacaksın güzel haberi ...
Amin sonuc ne zaman belli olacakçatlatma iğnesinin bugün 4. günü merakla bekliyorum sonuç ne olacak inşallah olumlu olur ama ağrı çok oluyor sağ ve sol tarafımda Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
çatlatma iğnesinin bugün 4. günü merakla bekliyorum sonuç ne olacak inşallah olumlu olur ama ağrı çok oluyor sağ ve sol tarafımda Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
yok kafama takmıyorum bu ay klomene başladık doktor iğneyi de deneyelim dedi bakalım ne olacak hayırlısı olsun ama aşırı ağrı yapıyor bu normal mi bilemedimİnşAllah güzel haberler alırsın.Beyninden azda olsa çıkarmaya çalış dağıt beynini derim sana düşündükçe kötü oluyor insan ve olumlu olanda kötü olabiliyor dikkat et kendine...İnşallah bizlerde Doktora gitmeden güzel haberler alırız...
28 mart adet tarihim bu ay ne zaman olur adetim bilemiyorum pkodan dolayı değişiyor doktor 28 inden sonra biraz bekle test yap öyle gel dedi inşallah olumlu olurAmin
Amin sonuc ne zaman belli olacak
canım ben de 10 aylık evliyim klomen verir sana sonra yumurtaların büyürse çatlatma iğnesi yapmanı isterarkadaşlar bendede var 10 aylık evliyim bebek istiyorum.doktor sadece progesteron düşük dedi yumurta takibi falan nasıl yapılırki
bana sadece orgametril diye bi ilaç verdi bilgisi olan varmıdır bu ilaç hakkındacanım ben de 10 aylık evliyim klomen verir sana sonra yumurtaların büyürse çatlatma iğnesi yapmanı ister
ben duymadım canım o ilacı sen de herhangi bir kist falan var mıbana sadece orgametril diye bi ilaç verdi bilgisi olan varmıdır bu ilaç hakkında
Valla canim doktorlarin eline kalmak cok kotu zaten hepsi baska yorum yapiyo.bende adetten sonra kuruluk oluyo genelde.her sey yolunda olsa bile her ay hamilelik ihtimali %25 zaten her sey yolundaymis bak stresi birak ne guzel insallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz))merhaba kızlar. ben de genç kızlık zamanlarımda beri pko ile mücadele etmekteyim. bana da doktorum çocuğun olmayabilir demişti ama ben nedense hiç umursamadım bunu o zamanlar.ilaçlarımı kullandım,soğan suyu kullandım,zayıfladım falan adetlerim düzene girdi.evlendim,aradan 2 yıl geçince doktorum rahim filmi çekti ve türplerim kapalı çıktı! pko'ya üzülürken bi de bu geldi başıma diye sızlanırken ameliyat olmaya karar verdim. geçen ay gittim laparoskopi oldum ve ikinci şok: tüplerim meğer kapalı değilmiş! rahim filmi yanılabilirmiş! laparoskopi esnasında tüpler ve yumurtalıklar tertemiz çıktı.pko gözlemlenmedi. şimdi doktorum bana 4 ay süre verdi hamile kalmam için ama tüplerim zaten açıksa, hiç bir sorun yoksa neden olmuyo anlamış değilim. bir de adetlerim bittikten sonra en az bir hafta yumurtalıklarımda üşütmüş gibi ya da yeniden adet olacakmış gibi sancılar oluyo bende.sizde de oluyo mu? umarım hepimiz bir gün mucizelerimizi yazarız buraya. Allah yardımcımız olsun
Valla canim doktorlarin eline kalmak cok kotu zaten hepsi baska yorum yapiyo.bende adetten sonra kuruluk oluyo genelde.her sey yolunda olsa bile her ay hamilelik ihtimali %25 zaten her sey yolundaymis bak stresi birak ne guzel insallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz))
ah canim bi bilsem keskeevet canım haklısın stresi bırkamam lazım.peki ama nasıl??? nasıl düşünmeyeceğim? nasıl kafamdan atıcam hiç bilmiyorum. zaten br çoğumuz stres yüzünden hamile kalamıyoruz bu kesin :) yoksa çok şükür aşılamayacak dertler değil hiç birisi
evet burası hem çok faydalı bi site hem de cidden stres yapıyo. ama her gün bakmaktan kendimi alamıyorum. bu stresle başa çıkmak için neler yapmalıyız acaba? dua,spor,hobiler... kafayı yemeyelim deah canim bi bilsem keskeben kimyasal gebelik gecirmistim o zaman hic sitelere bakmamistim burasi da stres yapiyo aslinda bi de yuruyus yapabilirsin dua edebilirsin iste bizde kendimizce cozum ariyrz :)
Polikistik over dediler sadece başka bir kisi yok ama bebek tedavisi nasıl ilerler hiç bilmiyorumbana sadece orgametril diye bi ilaç verdi bilgisi olan varmıdır bu ilaç hakkında