izlerim diyordum. izlemedim. unuttum. izlemem herhalde.Yine karısını aldatan. Erkekli. Bi dizi. Hep benzer konular.
Ben de birce'den dolayı izlerim diyordum. :)Dün akşam oynadı ama izleyemedimİnternetten bugun ızlerım
Sırf Birce için izliyorum. Bayılıyorum şu kadına ya
İzledin mi pekı ? İzlediysen nasıl ?Ben de birce'den dolayı izlerim diyordum. :)
izlemedim.İzledin mi pekı ? İzlediysen nasıl ?
iyice abarttılar zaten aldatılmayı 3 kadın var üçünüde kocaları aldattıizlerim diyordum. izlemedim. unuttum. izlemem herhalde.
Ben izlemediğim halde ona benzettimizlerken bana hep umutsuz ev kadınlarını hatırlattı , bir de 4 kadın da aynı gün aldatılıyor
aman dizilerde her şey abartı zaten. nasılsın adra (hoş burası sohbet sayfası değil ama :) )Ben sevdim diziyi.Kocası terkeden yani toplu olan bayan çok konuşuyor.Dizilerde de moda oldu bayan karakterlerin car car konuşması.Bir de gerçek hayatta birinin arabasının camını kırdıktan sonra yüzsüz arsız bir şekilde bir de azarlayarak çekip gidemezsin.Gerçekçi değil.Serkan Altunorak da partneriyle hiç yakışmamış.
İyiyim Filozof'cuğum.Sen nasılsın?aman dizilerde her şey abartı zaten. nasılsın adra (hoş burası sohbet sayfası değil ama :) )
Evet : ))İyiyim Filozof'cuğum.Sen nasılsın?Gerçekten dizilerde insanı aptal yerine koyuyorlar.Ama onlarsız da yapamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?