evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

Size verilen evden kira aliyormusunuz

Ayrıca sabahtır kiradayız diye yakınıyorsun madem evin var kirada sayılmazsın o evin kirası şuan oturduğun evin kirasını karşılıyordur herhalde.

Hıhı eşinizin ailesinin hayatı sizden ibaret zaten. Sizin keyfiniz ve çocuklarınız daha önemli. Görümce ve çocukları da kim oluyor hıh...

Bencillik tavan yapmış sizde....
Size verilen evden kira aliyormusunuz
onuda almıyoruuuz zaten ama dert diil kayınpeder emekli sadece tek emeklilikle geçinemezler oda onlara ek gelir oluyo bizim şimdilik ihtiyacımz yook yani adı bizim ama tadı onların yine

tabiki kalacak kızı nede olsa

bir de ben şu konuda haksızlığa uğramış büyüklere çok üzülüyorum. herkes kendi evinin kurallarını istiyor kendi düzenini kurmak istiyor. biz daha toruna vs. karışmadığımız için kendi çekirdek dünyamıza zevklerimize göre hareket ediyoruz. evin içinde rahatlık vs. tabii ki herkes için önemli bunlar. ama onlar içinde önemli. hayatlarının belli dönemlerine gelmiş her insan çocuklarıyla mutlu mesut yaşamak ister. tüm evlatlarını yanında görmek ister kalmak ister. onların düzenleri de bu şekilde. kızım gelsin oğlum gelsin. kalsınlar torun torba dolsun evin içi şenlik olsun isterler. şahsen ben yaşlanınca da öyle olsun isterim. sizin beklentilerinizle onların ki yaş farkı itibariyle uyuşmaz. doğanın kanunu bu. o yüzden herkes kendi mutlu olacağı yuvasında yaşamalı.

onuda almıyoruuuz zaten ama dert diil kayınpeder emekli sadece tek emeklilikle geçinemezler oda onlara ek gelir oluyo bizim şimdilik ihtiyacımz yook
yani adı bizim ama tadı onların yine
Ayrıca sabahtır kiradayız diye yakınıyorsun madem evin var kirada sayılmazsın o evin kirası şuan oturduğun evin kirasını karşılıyordur herhalde.
biz o evden kira almıyoruz kendimiz ödüyoruz zaten imkanım olmasına rağmen kendi evimde oturupta kendi istediğim dekoru yaptıramamaktan oturdugum eve masraf edememekten yakındığım için kaynana evine yerleşmek amacındayım

Bence kocanı ikna et sizin olan eve yerleşin. Görümceyi geçtim insan başkasının evinde rahat edemez ya.
Her şey dekor değil ki. Ev 4x4 lük olsa da senin huzurun olmadıktan sonra ne işe yarar?
Kv ile oturmaya bu kadar hevesli başka gelin görmedim valla

Şimdiiiiiiii üyeler buraya konuyu açıyor fikir almak için ama kendilerine ters düşen şeyler söylendi mi ,ya da evdeki hesap çarşıya uymadı mı sadece kendi fikirlerini söyleyip duruyor..Peki o zaman ne diye konu açıyorlar merak ediyorum.
Yukarıdaki yazı hanımefendi benin yazısıydı aşağıdakiler tamamen içimden geçenler
Hanımefendi benim bir kız kardeşim var Ömrü uzun olsun yalnız bir abim olsaydı ve onun eşi benim anneme gelmemi yasaklasaydı gerçekten ağzını kulaklarına kadar ayırırdım,zira hanımefendilikten her tip anlamaz bu bir ..
İkincisi o nasıl anne öyle kendi kızını istemiyorda gelinine yalvarıyor Allah aşkına,noooooooooluuur bizde yaşayın diye orası bana garip geldi..
Bir de merak ettim hep derler alemin akıllısı diye siz misiniz o ???
Kv ye çocukları at,yemek yapma,gez toz ,görümceyi isteme ohhh ne ala memleket..
Heeee madem çocuğa iddia ettiğiniz gibi bakıcı bakacak o zaman ne demeye elin evine gidiyorsunuz ? Israr ettikleri için mi bunu yerim ama biraz sonra zira şimdi karnım tok

kayınvalideniz kayınpederiniz, tüm çocuklarına bir ev vermiş, size de ev vermiş, fakat kayınvalidenize uzak olduğu için o ev kirada, sizde kayınvalidenize yakın bi evde kirada oturuyorsunuz, diyorsunuz ki boşuna kira vermeyeyim, bi çocuk kreşe gidiyor, diğeri bakıcı ile büyüyecek, kira gelirimiz cebimizde dursun, biz de kayınvalide ye yerleşelim, onlar 3 ay 5 ay köyde yaşar, o arada da ev iyice anne-baba evi olmaz da abi evi olur, şimdilik çook sevdiğiniz görümceniz gelsin, yesin içsin ama yatıya kalmasın, çünkü iki çocuğu var, e sizde de 2 çocuk var, yeriniz daralmasın!
ama çok seviyorsunuz siz görümcenizi?
kayınvalidenize yerleşseniz o ev sizin maaile yaşadığınız bi ev olsa ve eve yatıya kardeşiniz, arkadaşınız, anneniz, kuzeniniz kalmaya gelemez mi yani? kayınvalideniz size derse ki "annen gündüz gelsin, otursun, ama kalmasın sende" bunu kabul eder misiniz?
yoksa kuralları sadece siz mi belirleyeceksiniz?

kusura bakmayın ama yaşlı insanlar sizi yanında isteyebilir ama kızı ile tartışır, az gel der, ama onlar ana kız, ana kız ın arasına girilmez, birbirini en iyi onlar sever-kollar.

sizin çocuklarınız nasıl torunsa, görümcenizin çocukları da torunları... belli ki size saygı duyan insanlar, siz de kızınız kalmasın derseniz saygısızca davranmış olursunuz.
mevlam kaderi ne güzel kurmuş, alime zalim düşecek ki geçim olsun!

bence asıl mesele herkes babasının verdiği evinde yaşarken ben neden hem yüksek kira ödeyeyim,hem bana ait evde oturamamayım.
k.validesini evden çıkaramayacağı için kendi evime yerleşeyim bari beraber olalım diye çözüm bulmuş.
k.peder herkese ev vermiş neden kendine ayırmamış?
ya da en son en büyük oğlunu mu kirada oturtması gerekmiş?

not:tüm yorumları okumadım.eksik kalmış olabilirim bazı noktalarda.

Taksiyle gider, kv kp düşkün olsa ki yaşlılık bu elbet oluyorlar o zaman gezmeyi seven bu hatun oturup bakmıcak heralde, gene kızları bakacak
Bencede oyle konu sahibinin savunmasi gorumcesinin iz bilmemesi araba kullanamamasi ambulans i da aramayacak biri herhalde hatta hepten m*la baglamis konu sahibine gore :))

onuda almıyoruuuz zaten ama dert diil kayınpeder emekli sadece tek emeklilikle geçinemezler oda onlara ek gelir oluyo bizim şimdilik ihtiyacımz yook yani adı bizim ama tadı onların yine
Kvalidenin gel illa bizle otur demesinin altinda birazda bu yatiyor
Diger cocuklar kendi evlerinde
Siz kirada ustelik anne babanin sorumlulugunu almis bi evlat var
Esini ikna edebilirsen kendinize kvalideye yakin bir ev alip otur en iyisi
Diger turlusu cok zor olur
Onlarinda duzenini bozmayin sizde evliliginizi tehlikeye atmayin derim
Gorumceye soyleyeceklerinle isler iyice sarpa sarar
Ben esinin kardeslerinin yerinde olsam
Bu duruma hic ses cikarmaz
Aradada anne babami yanima alir kardesime ve esine ozel zaman kazandirmaya calisirdim

kira olduğu için istediği gibi dekore edemiyormuş.kv nin evine yerleşirse taksitle borçlanıp evi baştan aşağı döşeyecekmiş.bu döşediği eve görümceyi ve 2 çocuğunu neden alsınmış

diilim tabiki ama kocamı çoook seviyoruum 2 senedir dil döküyorum kendi evimiz olsun diye ama anlamıyo babamlara yakın olursa olur diye tutturmuş şimdi ikinnci çocuk çocuklara oda istiyorum dekor yaptırcam 7 lira tutuyo zaten kiracıyız ne gereği var kendi evimize geçince isteğin gibi olurrr oluurda ne zaman oluurr orası muallaak bende sıkıldım artıık anlıycağın bu muhabbetten imkanlarım var ama kullanamıyorum ne oyle ne böylee

şu düşünce de çok saf ve masum değil. biz oraya taşınırsak kv evini abisinin evi bilirler. onların son anlarına kadar yanında olan siz olacaksınız. görümceniz sizin sayenizde o eve el gibi girip çıkacak. başlarına kötü bir şey geldiğinde de siz onlara bakmış olduğunuz için evden fazla pay mı alacaksınız. eğer bu düşünce varsa falso. hukuk buna bakmaz. daha onlar yaşıyor ve ev onların. eşinizin olarak bilinmez.

kira olduğu için istediği gibi dekore edemiyormuş.kv nin evine yerleşirse taksitle borçlanıp evi baştan aşağı döşeyecekmiş.bu döşediği eve görümceyi ve 2 çocuğunu neden alsınmış
seen nasılda böyle uyduruk şeylerle benim adıma cevap veriyosuun nerde yazmışım ben böyle bişey nasıl bi zekaa kapasitesi

kadınla bak senin yanına taşınayım ama ev kocamın olsun kızın da gelmesin diye pazarlığa girişmek de neyin nesi ? fatmagülün yengesi misin arkadaşım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…