- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
Size verilen evden kira aliyormusunuzzaten çocuklarım kendi terbiyemle buyuyemiycek illaki kaynana kayınpederle oturdugum zaman artı kendime istediğim gibi bi ev alıp kendi başıma oturmak varken ben bunca şeytden feragat edip yaşlılıklarında bile onlara bakmaya razı oluyoken siz gelenine gideninne kızının vay efendim neden kalamıycakmışına hak verdiniz ben kendimi gayet iyi niyetli buluyorum ama sanırım yanlış anladınız evide onların olsun barklarıda ama ben kendi evimde oturmak istiyorum artıkk kocam da babası rahatsızlanır bişey olur diye taşınmıyoo anladığım kadarıyla herkez diyoki sen giit eşşek gibi 1550 tl öde her ay istediğin gibi evini dekore etme ama görümcen gelsin annesinde kalsın istediği zaman
Hıhı eşinizin ailesinin hayatı sizden ibaret zaten. Sizin keyfiniz ve çocuklarınız daha önemli. Görümce ve çocukları da kim oluyor hıh...
Bencillik tavan yapmış sizde....
onuda almıyoruuuz zaten ama dert diil kayınpeder emekli sadece tek emeklilikle geçinemezler oda onlara ek gelir oluyo bizim şimdilik ihtiyacımz yook yani adı bizim ama tadı onların yineSize verilen evden kira aliyormusunuz
tabiki kalacak kızı nede olsazaten çocuklarım kendi terbiyemle buyuyemiycek illaki kaynana kayınpederle oturdugum zaman artı kendime istediğim gibi bi ev alıp kendi başıma oturmak varken ben bunca şeytden feragat edip yaşlılıklarında bile onlara bakmaya razı oluyoken siz gelenine gideninne kızının vay efendim neden kalamıycakmışına hak verdiniz ben kendimi gayet iyi niyetli buluyorum ama sanırım yanlış anladınız evide onların olsun barklarıda ama ben kendi evimde oturmak istiyorum artıkk kocam da babası rahatsızlanır bişey olur diye taşınmıyoo anladığım kadarıyla herkez diyoki sen giit eşşek gibi 1550 tl öde her ay istediğin gibi evini dekore etme ama görümcen gelsin annesinde kalsın istediği zaman
yani adı bizim ama tadı onların yineonuda almıyoruuuz zaten ama dert diil kayınpeder emekli sadece tek emeklilikle geçinemezler oda onlara ek gelir oluyo bizim şimdilik ihtiyacımz yook
biz o evden kira almıyoruz kendimiz ödüyoruz zaten imkanım olmasına rağmen kendi evimde oturupta kendi istediğim dekoru yaptıramamaktan oturdugum eve masraf edememekten yakındığım için kaynana evine yerleşmek amacındayımAyrıca sabahtır kiradayız diye yakınıyorsun madem evin var kirada sayılmazsın o evin kirası şuan oturduğun evin kirasını karşılıyordur herhalde.
Bence kocanı ikna et sizin olan eve yerleşin. Görümceyi geçtim insan başkasının evinde rahat edemez ya.yani adı bizim ama tadı onların yine
biz o evden kira almıyoruz kendimiz ödüyoruz zaten imkanım olmasına rağmen kendi evimde oturupta kendi istediğim dekoru yaptıramamaktan oturdugum eve masraf edememekten yakındığım için kaynana evine yerleşmek amacındayım
tamam ozaman gelsinler onlar kendi evlerini kiraya versinler gelsinler babalarına yakın kirada otursunlar biz istediğimiz yere taşınalıım sence kabul ederler mi
Gorumce araba kullanamiyomus yol iz bilmiomus sadece konu sahibimiz biliomusGörümce yakınmış işte, 3 4 günde gelip kalıyomuş
Gorumce araba kullanamiyomus yol iz bilmiomus sadece konu sahibimiz biliomus
Bencede oyle konu sahibinin savunmasi gorumcesinin iz bilmemesi araba kullanamamasi ambulans i da aramayacak biri herhalde hatta hepten m*la baglamis konu sahibine gore :))Taksiyle gider, kv kp düşkün olsa ki yaşlılık bu elbet oluyorlar o zaman gezmeyi seven bu hatun oturup bakmıcak heralde, gene kızları bakacak
Kvalidenin gel illa bizle otur demesinin altinda birazda bu yatiyoronuda almıyoruuuz zaten ama dert diil kayınpeder emekli sadece tek emeklilikle geçinemezler oda onlara ek gelir oluyo bizim şimdilik ihtiyacımz yook yani adı bizim ama tadı onların yine
Ayrıca sabahtır kiradayız diye yakınıyorsun madem evin var kirada sayılmazsın o evin kirası şuan oturduğun evin kirasını karşılıyordur herhalde.
diilim tabiki ama kocamı çoook seviyoruum 2 senedir dil döküyorum kendi evimiz olsun diye ama anlamıyo babamlara yakın olursa olur diye tutturmuş şimdi ikinnci çocuk çocuklara oda istiyorum dekor yaptırcam 7 lira tutuyo zaten kiracıyız ne gereği var kendi evimize geçince isteğin gibi olurrr oluurda ne zaman oluurr orası muallaak bende sıkıldım artıık anlıycağın bu muhabbetten imkanlarım var ama kullanamıyorum ne oyle ne böyleeBence kocanı ikna et sizin olan eve yerleşin. Görümceyi geçtim insan başkasının evinde rahat edemez ya.
Her şey dekor değil ki. Ev 4x4 lük olsa da senin huzurun olmadıktan sonra ne işe yarar?
Kv ile oturmaya bu kadar hevesli başka gelin görmedim valla
seen nasılda böyle uyduruk şeylerle benim adıma cevap veriyosuun nerde yazmışım ben böyle bişey nasıl bi zekaa kapasitesikira olduğu için istediği gibi dekore edemiyormuş.kv nin evine yerleşirse taksitle borçlanıp evi baştan aşağı döşeyecekmiş.bu döşediği eve görümceyi ve 2 çocuğunu neden alsınmış