• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup yumurtlama düzensizliği olan arkadaşlar

canım tabiki sıkıntıları var. diğer kadınlar adet gününü hesaplayabildikleri için istediği zaman bebek sahibi olabiliyolar. ama sen yapamıyosun. şahsen ben bir senedir uğraşıyorum.

Evli olup yumurtlama düzensizliği olan arkadaşlar bebek için sıkıntı olur mu? Gelin paylaşalım?:31:

elbette problem oluyor.doktor kontrolünde yumurtalık takibi,ilaclarla destek almanı tavsiye ederim cnm.
Gecmis olsun.acil sifalar :24:

Evli olup yumurtlama düzensizliği olan arkadaşlar bebek için sıkıntı olur mu? Gelin paylaşalım?:31:
Evet malesef oluyor bizde urasiyoruz fakat olmuyor doktor tedavisi sart gibi duruyor..ama biz hala kendi yontemlerimizle urasiyoruz allah buyuk...

elbette problem oluyor.doktor kontrolünde yumurtalık takibi,ilaclarla destek almanı tavsiye ederim cnm.
Gecmis olsun.acil sifalar :24:

çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben de öyle düşünüyorum açıkçası çarşamba Allahın izniyle başlıyoruz doktor macerasına Allah nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa şifa versin gene şükür daha kötü durumlar var bakalım ALLAH BÜYÜK

Evet malesef oluyor bizde urasiyoruz fakat olmuyor doktor tedavisi sart gibi duruyor..ama biz hala kendi yontemlerimizle urasiyoruz allah buyuk...

canım bence sen de eğer doktora gitmediysen gitmelisin ben bu durumu bikaç gün evvelden öğrendim ve çarşamba doktor olayına başlıyorum sen de daha fazla vakit kaybetme derim ben

çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben de öyle düşünüyorum açıkçası çarşamba Allahın izniyle başlıyoruz doktor macerasına Allah nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa şifa versin gene şükür daha kötü durumlar var bakalım ALLAH BÜYÜK

insallah tatlım bebeklerimiz geldi diye yazarız bigün suracıklara :6::6:

Meraba arkadaşlar , hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz inşlh..

Benim çok yakınım hiç adet olmadığı halde çocuğu oldu ve şu an 2.ye hamile..

Umudunuzu yitirmeyin asla..

Meraba arkadaşlar , hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz inşlh..

Benim çok yakınım hiç adet olmadığı halde çocuğu oldu ve şu an 2.ye hamile..

Umudunuzu yitirmeyin asla..

Merhaba RUYABUSE
çok teşekkür ederiz inşallah diyorum aminnnnnnnnnnnnnnn....
harika yhaa
Allaha göre güçlük mü var
inanmak sebat etmek sabretmek ve mucize....
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Allah yakınının da bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...
umutla....:16:

Merhaba RUYABUSE
çok teşekkür ederiz inşallah diyorum aminnnnnnnnnnnnnnn....
harika yhaa
Allaha göre güçlük mü var
inanmak sebat etmek sabretmek ve mucize....
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Allah yakınının da bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...
umutla....:16:

İnşllh cnm inşllh...

Eşi ile aralarında çok sorun çıkmıştı bu yüzden ama az bir tedavi gördükten sonra kolayca hamile kaldı..

Benim böyle konular dikkatimi çekiyor , çünkü ablamında yok bebeği o yüzden ..Herkez sevinir inşllh

Yeterki RABBİM ol desin..Hiç bir şey engel olamaz..

canım bence sen de eğer doktora gitmediysen gitmelisin ben bu durumu bikaç gün evvelden öğrendim ve çarşamba doktor olayına başlıyorum sen de daha fazla vakit kaybetme derim ben

Haklisin canim doktora gitmem lazim ama malesef yurt disinda oldugum icin gidemiyorum bide yeni evliyim die baslamayabilirler tedaviye 1 2 ay daha deniyim ondan sonra gidicem kesin..insallah en kisa zamanda guzel haberlermizj veririz birbirimze :) sende tedaviye basladginda o sureci bizimle paylasirmisin canim

oo tazecik gelinsin :1::1:
23 yasındayım 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoz
2 aydır tedavi ve sonunda persembe asılama hayırlısı bakalım :49::49:[/Q

:16:aynen
inşallah canım inşallah
umarım bu perşembe dönüm noktanız olur
ki olur yani yaşın daha çok genç Rabbim yardımcın olsun

İnşllh cnm inşllh...

Eşi ile aralarında çok sorun çıkmıştı bu yüzden ama az bir tedavi gördükten sonra kolayca hamile kaldı..

Benim böyle konular dikkatimi çekiyor , çünkü ablamında yok bebeği o yüzden ..Herkez sevinir inşllh

Yeterki RABBİM ol desin..Hiç bir şey engel olamaz..

kün fe yekün:49:

Haklisin canim doktora gitmem lazim ama malesef yurt disinda oldugum icin gidemiyorum bide yeni evliyim die baslamayabilirler tedaviye 1 2 ay daha deniyim ondan sonra gidicem kesin..insallah en kisa zamanda guzel haberlermizj veririz birbirimze :) sende tedaviye basladginda o sureci bizimle paylasirmisin canim

tabiki paylaşırım canım güzel haberleri inşallah buraya yazacağız herbirimiz...:49::16:

Back