bide ben varım maleseff
benimki okulu bitirdi gitmedi
yüksek lisans yapcam dedi gitmedi
yüksek lisans bitti gitmedi
şimdi doktora yapcam gitmicem diyo laelaelaelaelae
doktorayı bitirinceye kadar bedelli falan çıkar giderim diyoo
çıkmazsada doktora bitince gidicem diyo
oooo ölme eşşeğim ölme
bende hemen gitsin bitsin istiyorum ama şartlar el vermiyo
ay ay ayyyyy......sizinki iyicene hani bi tekerlama varya ona dönmüş.balta nerde,su ya düştü,su nerde,inek içti..................die gidiyo ya aynııı delikafadulden
valla bizimde pek fark yok ya..a.ö e güvendi.eşim bitirip gidene kadar kısa dönem kaldırılıyo,zaten daha biteceği de yok okulun..hadi okul bitse kilo dan almazlar dio.böööle uzayıpta gidiyo anlıcan..bu arada bedelli falan da bu generalle KESİNLİKLE çıkmayacakkkk.
ama nasıl kızıyorum var yaaaa..bu düşünce tarzı hep ailelerin yapması.aman oğlum sen yapma,aman oğlum biz yapalım,aman oğlum sen yorulma die die tepelerine çıkarmışlar şimdi orda koşmak,sabah 6 da kalkmak,akşam 9 da yatmak,soğukta nöbet tutmak en kötüsüde kendinden kaç yaş küçüklerden dayak yiyip emir almak öyle bi zor gelioki bi yerlerine...mesele asıl bu..
ama her erkeğin bu zoru yaşaması kesinlikle şart.hem bizi anlasınlar hem sorumluluk nedir bilsinler.onlar sorumluluğu para kazanmak,fatura ödemek olarak biliyorlar.ee onu bizde yapıyoruz..
günah yaaa..allah bi yerden çıkarıcak ama bu kaçışları.kesinlikle allahın takdirinden korkuyorum ben..allah ıslah etsin... :a015: