evli olup ailesi sahipsiz bırakmayan varmı

ailem her zaman arkamdalaırlar çok şükür.hele torunları olsa herhalde çıldırırlar.demekki aileden aileye göre değişen bir durum.arkanızda olup çok müdahele ediceklerine belki sizin için böylesi daha iyidir.

Yuh yani sizinkilerde kusura bakma ama nankorlermis.
İnsallah rabbim sana hayirli saglikli salih evlatlar nasip eder.

Kusura bakmayın ama gerçekten ilginç bir aileniz var ben evin tek kızıyım ki eminim tek kız olmasaydım da durum farklı olmayacaktı annem babam bana hâlâ küçük kızlarıymışım gibi davranıyorlar sağolsunlar helede bebeğimizin olacağını öğrendikten sonra daha fazla üstüme titrer oldular resmen gün sayiyorlar torun da torun diye canlarim benim yaa

inan garipseme benimde ailem buna yakın var yani malesef

bence haklı baban..
kim doğurduysa o baksın..
anne babalar zaten çocuklarını büyütmüş bin zahmetle.yaşlanıyorlar haliyle ee artık biraz rahat etsinler...
yani sizde neden hırs yapıyorsunuzki..nineler dedeler mecbur değiller bakmaya..onlar içinmi doğuruyorsunuz..hazırcı olmayın..
bakmayacak ona buna bırakacaksanız yapmayın çocuk..zaten annesine kaynanasına çocuklarını baktırmak için bırakanların dertlerini okuyoruz buradan

Annemle babam sürekli kavga ediyor.
Lanet olası bir kavgaları var.
Hadi gidelim Osman
Deyip gidiyoruz kızımla...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…