- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
Yuh yani sizinkilerde kusura bakma ama nankorlermis.ben zaten calısmıyorum cocugum olsun calısmıcamda ama babamın yada annemin sen zaten bakmıcaksın bari bakanlarla dalga gecme dimi ama
babam emekli zaten annem hic calısmamıs ev
han, milletin gözünde o ısık torun askı var
mesela esim derki son aylarında annende kalırsı cünkü bizim e 8 kat ama asansör yok
annemlerin ev 2 kat anneme dedim oldu bide esinimi cekicem dedi hani esim gitcek 300 400 liralk alısverasi yapariki aamn bisey demesinler diye
esime diyemedim tabi bizimkiler böyle dedi diye rezillik yani duyulsa
inan garipseme benimde ailem buna yakın var yani malesefKusura bakmayın ama gerçekten ilginç bir aileniz var ben evin tek kızıyım ki eminim tek kız olmasaydım da durum farklı olmayacaktı annem babam bana hâlâ küçük kızlarıymışım gibi davranıyorlar sağolsunlar helede bebeğimizin olacağını öğrendikten sonra daha fazla üstüme titrer oldular resmen gün sayiyorlar torun da torun diye canlarim benim yaa
bence haklı baban..Merak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Sen artık elsin bizden cıktım gibi ni cümle kurdum yoksa canım ciğerim deyip koltuk altınamı aldı
İnsanda torun sevgisi demi olmaz ya etrafta babam annemle yasıt olan akraba ları görüyorum millet işini gücünü bırakıyor bizimkiler simdiden bize güvenmeyin hatta babam bu insanlar kendilerine dert arıyorlar diyor dert kim torun bakmak
Benim düzeni var kimseyle ugrasmam diyor torun bakanlar Lada kendince dalga geciyor kafa yok bu insanlarda diyor rahat edicegi yerde torun bakıyorlar diyo
Sinirden bazen uykum kacıyor bunu hırs be adam..
Anlayamıyorum gerçekten olması gereken bu değil gibi geliyor bana ama şaşırdım kaldım yaneinan garipseme benimde ailem buna yakın var yani malesef