evli olup ailesi sahipsiz bırakmayan varmı

Dusunuyorum da ucuncu cocugu cok istedim ama gozum kesmedi. Rahatimi bozamadim. Tam cocuklar buyumusken tekrar ayni seyleri yasamak zor geldi. Simdi Allah omur verirse ogluslar evlencek ikisinin de ikiser cocuk olsa benim yas da ilerlemis olcak abowww hic gozum kesmedi simdi. Hergun gelsinler seveyim ama sorumluluk ben de olmasin. Kotu babaanne olcam ben galiba:KK43:
valla eger allah veriyor oluyorsa yap gitsin bari cocukların birbirine baglı olur belki 3 kızın olur sende ii güzeş bi anunesindir zaten mutlu mesut gecinirsin

canım onları anlamak lazım eğer kaynanam bana eziyet ediyo çocuğa bakarken dersen kendi annen o zaman gelir
cnm diger yazıları oku bak oarayada yazdım ben zaten calısmıyorum cocuk oluncada calısmam ama laf hep böyle bakanları asalama bari herkez sizin gibi sefkat yoksunuz degil diyorum
arkadaslarımın babaları anneleri görüyroum yani torun icin deliriyo bizimkiler uyku düzenim bozuldu gece uyuyamadım cok ses yaptınız bize bile babam öyle der hem herseyi bilmek ister kaynanan gibi hemde bana bisey anlatıp huzurumu kacırmayın der

cnm diger yazıları oku bak oarayada yazdım ben zaten calısmıyorum cocuk oluncada calısmam ama laf hep böyle bakanları asalama bari herkez sizin gibi sefkat yoksunuz degil diyorum
arkadaslarımın babaları anneleri görüyroum yani torun icin deliriyo bizimkiler uyku düzenim bozuldu gece uyuyamadım cok ses yaptınız bize bile babam öyle der hem herseyi bilmek ister kaynanan gibi hemde bana bisey anlatıp huzurumu kacırmayın der
aman takma ya üzülme canım

valla eger a38ah oluyorsa yap gitsin bari cocukların birbirine baglı olur belki 3 kızın olur sende ii güzeş bi anunesindir zaten mutlu mesut gecinirsin
Bari onlar bagli olur derken ne kastettiniz bilmiyorum ama yas 38 bakicilarla zor buyuttum kuzularimi biri liseye basladi. Ayrica da ogretmen olarak bir cok cocuk buyuttum. Belki bunun yorgunlugu var. Sanki cocuklarima bagli degilmisim gibi bir soylem olmus . Canim onlar benim her anne gibi cok bagliyim

Evinde kalsın. Baba evine geri dönmesin. Esiyle arasını bozmasın düşüncesiyle söylüyordur baban

Herkes kapasitesince yaşıyor ve yaşatıyor bu der başka bir şey demem. Yoksa hiç bir çözüm bulamazsın

Bari onlar bagli olur derken ne kastettiniz bilmiyorum ama yas 38 bakicilarla zor buyuttum kuzularimi biri liseye basladi. Ayrica da ogretmen olarak bir cok cocuk buyuttum. Belki bunun yorgunlugu var. Sanki cocuklarima bagli degilmisim gibi bir soylem olmus . Canim onlar benim her anne gibi cok bagliyim
yok cnm tabıkı baglısından 3 kardes olsunlar 2 den daha ıyıdr diye düsündüm en azından yaslandıkmı biri gelir 1i gider yanlız kalmayız :)

Koltukları kesen Torunun kalbi kırılmasın diye elinden makası almayan bir kaynana vermiş Allah size annenizin ve Babanızın yaptıklarına Karşılık . Sizde size değer verenlerde mutlu olun . Iyi bir aileye gelin gitmişsiniz .

Ben seni anliyorum ve hak veriyorum. .kimse baktirma peşinde değil ama değer verilmesi ayrı bişey. .sözleri kırıcı olmuş. .benim babam annem böyle değil kayinvalide tarafı biraz öyle. .

Hmm kafami karistirma bak zaten seytana uyabilirim her an :) Bu arada benim annem de birak bakmayi dogumda sadece yanima gelir misin dedim de bana mi guvendin yaparken dedi . Hamileligim boyunca agladim:KK43: sezeryan oldugu icin bikac gun ihtiyacim vardi sadece kv de de gelmedi. Cok uzak diye. Simdi olsa o kadar takip hamileligimi zehir etmezdim kendime. Tadini cikarirdim. Bazen cok acimasiz olabiliyolar iste. Uc gunluk dunya. Napalim yine de Allah basimizdan eksik etmesin acilarini gostermesin

Benim annem torun evladın faizi der :KK50: Benden çok seviyor torunlarını :KK34: Babam hele ölüyor torun diye, geçende çocuklarımı sevemedim yani işden güçden demek istiyor:KK67: Emeklilikte torun seviyor.

Herkes bir olmuyor canım üzülmeyin :KK60:

Hmm kafami karistirma bak zaten seytana uyabilirim her an :) Bu arada benim annem de birak bakmayi dogumda sadece yanima gelir misin dedim de bana mi guvendin yaparken dedi . Hamileligim boyunca agladim:KK43: sezeryan oldugu icin bikac gun ihtiyacim vardi sadece kv de de gelmedi. Cok uzak diye. Simdi olsa o kadar takip hamileligimi zehir etmezdim kendime. Tadini cikarirdim. Bazen cok acimasiz olabiliyolar iste. Uc gunluk dunya. Napalim yine de Allah basimizdan eksik etmesin acilarini gostermesin
ooo seninkide cok zormus keske gelseymis annen yazık :KK43:(
kandil bu gece dua edelim allah bize ii evlatlar versin hayırlı ömürler versin ki bizde torunlarımıza gözümüz gbi bakalım

Ne şanslısın etrafımdaki herkez torunlarıyla nasıl ilgileniyolar

Kaynanam bile kızının cocuk ları geldi Yeni halı almıştı ve koltuk cocuk tutuklu makasla kagıt kesicem diye benim gözüm koltukta sabahı dedim anne ne verdin eline makası ya koltuğu kesse dedim aa dedi ben elinden alırsam bidaha gelmek istemezler ben naparım torunsuz evlatsız dedi

Allahtan babamın bu düsüncrlerini esim bilmiyor rezil olurdum yoksa

Ailenizin de kayınvalidenizin de düşünceleri bana pek sağlıklı gelmedi o_O

kızlar bu kandil gecesinde bana dua edin allah hayırlı saglıklı sıhatlı evlat versin ki benim şefkati evlatlarıma gösteriyin insallah yarabbim...

Başka bit
başka konuya altı aydır annemlerdeydim aynı apartmandaydık barışınca in cin top oynayan dağın başına taşındık demişsiniz...kaynanasıyla annesşnşn apartmanında diye sorun yaşayıp eşiyle arası bozulan hanıma aynı saatlerde yazmışsınıZ aynı nickle başkası yoksa.

he evet ben yazdım.
oraya taşındıktan sonra oluşan farklı sorunlardan dolayı yine ayrıldık
ve ailemin yanındayım artık

X