Merak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Sen artık elsin bizden cıktım gibi ni cümle kurdum yoksa canım ciğerim deyip koltuk altınamı aldı
İnsanda torun sevgisi demi olmaz ya etrafta babam annemle yasıt olan akraba ları görüyorum millet işini gücünü bırakıyor bizimkiler simdiden bize güvenmeyin hatta babam bu insanlar kendilerine dert arıyorlar diyor dert kim torun bakmak
Benim düzeni var kimseyle ugrasmam diyor torun bakanlar Lada kendince dalga geciyor kafa yok bu insanlarda diyor rahat edicegi yerde torun bakıyorlar diyo
Sinirden bazen uykum kacıyor bunu hırs be adam..
benim ailem tam tersi annem ben hayatta oldukça arkanızdayım diyor 3 kız kardeşiz ve çalışıp emekli olmamızı istiyor bu sebepten çocuklarımızın bakımına yerdımcı oluyor tek maaşla geçim zor kendiniz için çalışın belki ileride emekli olunca bana bir dua edersiniz der ki ben şimdiden dua ediyor ve elimden geldiğinde bende onlara yapabileceklerimi yapıyorum ama yinede hakları ödenmez.eşimin aileside eşimi iç güveysi verdi ne arar ne ihtiyacını sorarlar kızıma 4 ssat bakmasını rica ettik bakıcı bulun baksın bakamam dedi ve hemen erkek kardeşinin yanına gittiler ilk torunları ilk yaş gününde bir hediye bile almadıpğar doğdu bir battaniye örmedi almadı yani ne diyim herkez bir olmuyor.Merak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Sen artık elsin bizden cıktım gibi ni cümle kurdum yoksa canım ciğerim deyip koltuk altınamı aldı
İnsanda torun sevgisi demi olmaz ya etrafta babam annemle yasıt olan akraba ları görüyorum millet işini gücünü bırakıyor bizimkiler simdiden bize güvenmeyin hatta babam bu insanlar kendilerine dert arıyorlar diyor dert kim torun bakmak
Benim düzeni var kimseyle ugrasmam diyor torun bakanlar Lada kendince dalga geciyor kafa yok bu insanlarda diyor rahat edicegi yerde torun bakıyorlar diyo
Ailem onlarsız nefes bile aldırmaz oldu bir ara bu da çok zor hem koca hem aile boş bir anım kalmadıMerak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Merak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Eşinizle ayrı mısınız birleştiniz mi anlamadım ben aynı saat diliminde iki farklı mesajınızı görünce kafam karıştı.
başka konuya altı aydır annemlerdeydim aynı apartmandaydık barışınca in cin top oynayan dağın başına taşındık demişsiniz...kaynanasıyla annesşnşn apartmanında diye sorun yaşayıp eşiyle arası bozulan hanıma aynı saatlerde yazmışsınıZ aynı nickle başkası yoksa.Ayrıyız, nerede birlikte olduğumuzu yazmışım ki ?
bizde ikiside yok sanırım zaten calısmıcam yani suanda calısmıyroum cocuk olsada calısmıcam daha simdiden dillendirip ben zaten bakmak bide bakanlarla kendince dalga gecmek nedir yolunu yapıyor demeyin cünkü zaten cocugumu kimseye bırakmamToruna bakmak ayrı şey, sana sahip çıkmak ayrı şey.
Ailem elbette sahip çıkıyor, (şuan işim yok sınavlara hazırlanıyorum) hani birşey olsa annem "ben bakarım kızım sana" diyor...
Ama bebek olursa "bana güvenmeyin ben çalışan kadınım" diyor, haklı da...
Yaşını başını almış insanlar ne kadar da genç olsa insanın sabrı tükenebilir, torunu kucağa alıp sevmekle bakımını yaparak sevmeyi karıştırmayın.
ayy ne güzel yaaBakmak zorunda değiller, bunu sevgisizlik sahip cikmamak olarak algilama. Ama baska hareketleri var mi böyle düşünmeni sağlayacak bilemiyorum. Istanbulun bir ucunda ben bir ucunda babam oturuyor ve ben çalışıyorum. 2 tane evladım var. 3 gun görmese babam onları siteme başlıyor, 'bana torunlarımı gostermiyorsun' diye. Adam resmen cildiriyor onlar icin, gozu bir sey görmüyor.
ben en ufak bi tartısmamı anlatsam babam her an rezil eder beniyeni evliyim henüz bebişim yok ama rabbime çok şükür ailem arkamda annem ve babam her daim yanımdalar en ufak sorunumda yalnız bırakmazlar ve eminim ki bebeğim olunca da değişen birşey olmayacak allah başımdan eksik etmesin onları..senin adına da üzüldüm peki sordunmu sebep neymiş? yani dinlenme,bıkkınlık,senin sorumluluk almanmı yoksa başka bişeymi?söyledikleri ağır olmuş evlat olarak insanın zoruna gider ama boşuna söylememişler baban bile güvenmiceksin diye