bende aynı konuda dertlıyım:::::.((
Eşinizle ayrı mısınız birleştiniz mi anlamadım ben aynı saat diliminde iki farklı mesajınızı görünce kafam karıştı.herkes farklıdır illa ki
benim ailem hiçbir zaman bizden çıktın mantığında olmadı.
hatta 1.5 aylık bebeğimle onların yanına yerleştim eşimle ayrıyız
maddi manevi her şeyiyle ilgileniyorlar, ben henüz çalışmıyorum.
5 aydan fazla oldu.
Merak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Sen artık elsin bizden cıktım gibi ni cümle kurdum yoksa canım ciğerim deyip koltuk altınamı aldı
İnsanda torun sevgisi demi olmaz ya etrafta babam annemle yasıt olan akraba ları görüyorum millet işini gücünü bırakıyor bizimkiler simdiden bize güvenmeyin hatta babam bu insanlar kendilerine dert arıyorlar diyor dert kim torun bakmak
Benim düzeni var kimseyle ugrasmam diyor torun bakanlar Lada kendince dalga geciyor kafa yok bu insanlarda diyor rahat edicegi yerde torun bakıyorlar diyo
Sinirden bazen uykum kacıyor bunu hırs be adam..
bende evliyim ve hala annemin babamın kanatları altındayım. bir derdim sıkıntım olsa hemen yardıma koşarlar. ama benim kayınvalidem kayınbabamda aynı kanatları altındayız onlarında. yeğenim oldu geçen sene babam torunu diye ölür. 2 güne bir görmeye gider otobüsle 15 dklık yolaMerak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı
Sen artık elsin bizden cıktım gibi ni cümle kurdum yoksa canım ciğerim deyip koltuk altınamı aldı
İnsanda torun sevgisi demi olmaz ya etrafta babam annemle yasıt olan akraba ları görüyorum millet işini gücünü bırakıyor bizimkiler simdiden bize güvenmeyin hatta babam bu insanlar kendilerine dert arıyorlar diyor dert kim torun bakmak
Benim düzeni var kimseyle ugrasmam diyor torun bakanlar Lada kendince dalga geciyor kafa yok bu insanlarda diyor rahat edicegi yerde torun bakıyorlar diyo
canım onları anlamak lazım eğer kaynanam bana eziyet ediyo çocuğa bakarken dersen kendi annen o zaman gelirMerak ediyorum evlendikten sonra aileniz nasıl oldu size karsı