bu erkekler cidden bu aile konusunun bir ortasını bulamıyorlar .ya çok düşkün oluyorlar yada düşman.benim eşim nişanlıyken ailesiyl arası pek iyi değildi.çünkü benim eşimin evlenip evden ayrılmasını istemiyorlardı.parasal yönden.zaten düğündede hiç katkıları olmadı.hatta aldığımız taksidini evlendikten 5 ay sonra bitirdiğimiz televizyonu bile düğüne 1 ay kala sattılar;bizden habersiz.evlendikten bir gün sonra ailesi yüzünden kavga ettik.hemen düğünün ertesi günü yemeğe çağırdı kv.ben ilk günden gitmek istemedim.eşime dedim nolur hafta sonu gideriz falan.onlar ailem falan filan;gittik..sonra zaten hiç dibimizden ayrılmadılar.parauydı oydu buydu.onlar naparsa yapsın önce onları düşünüyordu.5-6 yıldır rahatım.oda anladı biraz geç oldu ama anladı.gidip geliyoruz dargın kırgın değiliz.artık önce evini düşünüyo.bazı şeylere hayır demesini öğrendi.erkekler böle çok geç anlıyolar ama eninde sonunda anlıyolar kendilerininde bir ailesi olduğunu.kadınlar bunu evlendiklerinde kavrıyo;aradaki mesafeyi iyi koruyo ama erkekler resmen cılkını çıkarıyo.sadece size düşen biraz sabır.bazı şeyleri görmezden gelin bir süre.yorum yapın eleştirir gibi değilde ölesine konuşurken söylesyin düşüncelerinizi.