- 1 Ocak 2009
- 37
- 0
- 86
- 45
- Konu Sahibi locaselene
-
Evlenince daha da bağlanıyorlar canım benden söylemesi...Kii seninki lafını çok net ortaya koymuş...
benim eşimde ailesine cok düşkündü.ailesiyle benim aramda bazı olaylar oldu.eşimin benımle evlenmesini istemediler.şimdi evliyiz.eşimin ailesiylede görüşmüyoruz.eşimde görüşmüyo çokda rahatız.neden evlenince böyle sorunlar oluyo anlamıyorum.bu kadar düşkün olması iyi bişe değil.tabiki ailesidir sevicek düşünücek.ama öncelik olarak kendi ailesini kendi evini kendi mutluluğunu düşünmeli.
kesinlikle katılıyorum.bende böyle olmasını istiyorum zaten.benim ailesiyle bir sorunum yok bana karşı çok iyiler ama nişanlımla aramda sorun yaşamamıza sebep olabiliyolar.en basit örnek nişanlım zaten maddi olarak hiçbirinden destek görmüyo ama hepsine karşı eli çok açık.kendini kullandırma durumunda resmen
aranıza girmek gibi olmasın ama bırazda laf geçireceksin erkeğe.daha şimdiden sana böyle davranmaya hakkı yok.sonucta sen ailesine düşman değilsin onların gelını oluyosun.seni böyle evlilikten korkutmamalı[/QUOT
zaten ortada görünen bir aile de yok nişanlandığımdan beri ailemin kapısını açmış insanlar değiller aslında hiçbirinin ne beni nede nişanlımı umursadıkları yok bunların ki lafta kardeşlik ama gelde bunu bizimkine anlat. laf söyleyince bencillik yapıyomuşum.
çok sert bir şekilde dile getirdi evet ailesi hakkında iyi yada kötü yorum bile yapamıyorum zaten.ancak oturum kendi kendimi yiyorum.
benim esimde ailesine cok düskün(dü)..ama benlce evlenince vede bazi seyler yasiyinca bu degisti...babasinin bize yaptigi bazi hatalari vardi..affedilmeyecek...onun iciin bende onunla konusmuyorum s imdi...eve bile almiyorum(ki onun evinde oturuyoruz)..toruununu göremez..esimde benim yanimda...cünkübeni cok seviyo vede hakli oldugumu biliyo...ama basta öyle degildi cnm...basta erkek gercegi görene kadar biraz yipraniyosun ama sonra onlarda anliyo kimin ne oldugunu....simdi bana dahada düskün...isin sirri ne biliyomusuun??onu kendine dahada baglicaksin evlenince...ki bütün kozlar senin elindedisiligini vede cazibeni kullan,tatli dil sempati falan....biraz politika kullan iste yaaa....sana dahada baglandi mi zaten gerisini düsünme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?