• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan üyeler lütfen okuyun akıl istiyorum

locaselene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
37
0
86
45
merhaba herkese
benim 2 yıla yakın bir ilişkim var ve 3 ay önce de nişanlandık.sevdiğim insanın başında anne babası yok aile ortamını pek tatmamış.o yüzden de ablalarına ve erkek kardeşine çok düşkün.normalde bu durumdan şikayetçi olmamam gerekir ama şikayetçiyim. nişanlımla birebir tartışmalarımız hiç olmuyo, ama ya ablasından yada erkek kardeşinden dolayı sorun yaşıyoruz.benim kafamı kurcalayan ve siz evli bayanlara sormak istediğim şey erkekler hep böyle düşkünmüdür ailelerine karşı yani evlendikten sonra bile sürekli bu aile sorunları yaşanıcakmı merak ediyorum.benim ondan tek istediğim artık kendi hayatımıza bakmamız.yanlışmı düşünüyorum.son olarak nişanlımın bana hep söylediği şeyi yazıcam. BENİM KARDEŞLERİM BANA DÜŞMANLIK BİLE YAPSA BEN ASLA BİŞEY SÖYLEMEM KİMSEYEDE SÖYLETMEM....düşüncelerinizi bekliyorum...

ben bekarım erkek arkadaşım var o da ailesine epey düşkün çevremde de gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin çoğu ailesine düşkün yani laf maf söyletmezler..:20:

Bence huzurunuzu hiç bozmayın
Çünkü nişanlıyken olmasa bile evlendikten sonra siz yanında olduğunuz için mutlaka düşkün olacaktır az ya da çok
Ayrıca onlarda kötü niyet olmadığı sürece düşkün olsun ne olcak ki?
Siz aynı durumda olsanız ablanıza ya da abinize düşkün olmaz mıydınız?
biraz empati yaparsanız durum daha kolaylaşacaktır sizin için

benim eşimde ailesine cok düşkündü.ailesiyle benim aramda bazı olaylar oldu.eşimin benımle evlenmesini istemediler.şimdi evliyiz.eşimin ailesiylede görüşmüyoruz.eşimde görüşmüyo çokda rahatız.neden evlenince böyle sorunlar oluyo anlamıyorum.bu kadar düşkün olması iyi bişe değil.tabiki ailesidir sevicek düşünücek.ama öncelik olarak kendi ailesini kendi evini kendi mutluluğunu düşünmeli.

eğer seviyorsanız sabırlı olun.sevdiğiniz kişiyi seçim yapmaya zorlamayın.zamanla herşey düzelecektir.evlenince herşey yoluna girer.evlilikte en önemli şey karşı tarafa verdiğiniz saygı ve sevgidir.onun ailesine karşı hoş görü ile yaklaşın.zaten 7/24 bir arada olmayacaksınız değilmi.her zaman her şeyin hayırlısı olsun.

o ne kadar kendı ailesine düşkünse,sen de kendi ailene o kadar düş o zaman.sende ailen hakkında iyi veya kötü konuşturma.tek aile erkeklerde yok.bizimkilerde aile.bak sinirim bozuldu şimdi yaaa

benim eşimde ailesine cok düşkündü.ailesiyle benim aramda bazı olaylar oldu.eşimin benımle evlenmesini istemediler.şimdi evliyiz.eşimin ailesiylede görüşmüyoruz.eşimde görüşmüyo çokda rahatız.neden evlenince böyle sorunlar oluyo anlamıyorum.bu kadar düşkün olması iyi bişe değil.tabiki ailesidir sevicek düşünücek.ama öncelik olarak kendi ailesini kendi evini kendi mutluluğunu düşünmeli.

kesinlikle katılıyorum.bende böyle olmasını istiyorum zaten.benim ailesiyle bir sorunum yok bana karşı çok iyiler ama nişanlımla aramda sorun yaşamamıza sebep olabiliyolar.en basit örnek nişanlım zaten maddi olarak hiçbirinden destek görmüyo ama hepsine karşı eli çok açık.kendini kullandırma durumunda resmen

kendi yuvasını kurunca değişir.ben de eşimin ailesi yüzünden üzülmüştüm.bir keresinde eşim bana ailem hakkında hiç birşey diyemezsin demişti.çok kırılmıştım ama sabrettim.çünkü biliyordum ki eşim beni seviyor bende onu seviyorum.şimdi eşim ne olursa olsun benim yanımda.bana laf söyletmiyor.şimdi susun sabredin.bırakın o zamanla yaşayarak öğrensin.erkekler çocuklardan farksızdır.siz ona bolca ilgi alaka gösterin bakın herşey ne kadar güzel olacak.

kesinlikle katılıyorum.bende böyle olmasını istiyorum zaten.benim ailesiyle bir sorunum yok bana karşı çok iyiler ama nişanlımla aramda sorun yaşamamıza sebep olabiliyolar.en basit örnek nişanlım zaten maddi olarak hiçbirinden destek görmüyo ama hepsine karşı eli çok açık.kendini kullandırma durumunda resmen

evet canım aynen öyle.benım eşimde ailesine maddı yönden yardımcı oluyodu.yanı o kadar vicdansız değiliz tabıkı ıhtıyaçları olduunda yardım edilir.ama ailesi yardım amaclı deıl.resmen alışmışlar çocuğun eline ve gelınlerı genelde kıskanıyolar.ben eşimle nişanlıyken eşımle dışarı çıkıp gezemıyodum annesi kıskanıyodu hep onla gezıyosun dıye:)) varmı böyle bişe yaaa.allahtan eşim benı cok seviyoda ailesine biraz llafını geçirdi.yoksa evliliğimizde çok sorun olurdu.bence bunları önceden konusun.maddi yönden ailesinede sürekli destekmi olucak.evlenınce tek ev gecndırmek bile cok zor.

nişanlımı seviyorum biliyorum ki aileler olmadığı sürece hiç bir sorun yaşamam.tek korkum evlendikten sonrada sürekli bu aile meselelerinin gündemde olması.öyle bir sorun ki bu ne ayrılmak için bir sebep var ortada nede evlendikten sonra düzeleceğine dair bir garanti offff offf nedir bu erkeklerin yapmak istedikleri

bırazda şöyle düşün.o ne kadar ailesini seviyosa sende sev onlara iyi davran eşine dırdır yapma.çünkü evde eşin ve sen olucaksın ki erkekler cabuk kandırılıyo:) sen onun ailesine iyi davrandıın sürece o senı daha cok sever.ama ailesi gercekten iyi insanlarsa.değmeyen insana ne yaparsan yap anlamaz.bende evlilik öncesi bunları cok sorun ettim.sonucta senınde ailen var dimi.sana destek oluyolardır.ailenın sana destek olduunu senın her konuda arkanda olduunu nişanlın hissetsin ki seni tek sanmasın. o zaman daha acımasız oluyolar.ahhhh ahhh zor bu işler:)

aranıza girmek gibi olmasın ama bırazda laf geçireceksin erkeğe.daha şimdiden sana böyle davranmaya hakkı yok.sonucta sen ailesine düşman değilsin onların gelını oluyosun.seni böyle evlilikten korkutmamalı

yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum allah razı olsun en azından biraz olsun rahatladım demekki tek aile düşkünü benim nişanlım değil bu erkeklerin genelinde var.dilerim dediğiniz gibi evlenince düzelir.

aranıza girmek gibi olmasın ama bırazda laf geçireceksin erkeğe.daha şimdiden sana böyle davranmaya hakkı yok.sonucta sen ailesine düşman değilsin onların gelını oluyosun.seni böyle evlilikten korkutmamalı[/QUOT

zaten ortada görünen bir aile de yok nişanlandığımdan beri ailemin kapısını açmış insanlar değiller aslında hiçbirinin ne beni nede nişanlımı umursadıkları yok bunların ki lafta kardeşlik ama gelde bunu bizimkine anlat. laf söyleyince bencillik yapıyomuşum.

benim esimde ailesine cok düskün(dü)..ama benlce evlenince vede bazi seyler yasiyinca bu degisti...babasinin bize yaptigi bazi hatalari vardi..affedilmeyecek...onun iciin bende onunla konusmuyorum s imdi...eve bile almiyorum(ki onun evinde oturuyoruz)..toruununu göremez..esimde benim yanimda...cünkübeni cok seviyo vede hakli oldugumu biliyo...ama basta öyle degildi cnm...basta erkek gercegi görene kadar biraz yipraniyosun ama sonra onlarda anliyo kimin ne oldugunu....simdi bana dahada düskün...isin sirri ne biliyomusuun??onu kendine dahada baglicaksin evlenince...ki bütün kozlar senin elinde:1:disiligini vede cazibeni kullan,tatli dil sempati falan....biraz politika kullan iste yaaa....sana dahada baglandi mi zaten gerisini düsünme sen:7:

çok sert bir şekilde dile getirdi evet ailesi hakkında iyi yada kötü yorum bile yapamıyorum zaten.ancak oturum kendi kendimi yiyorum.

Boşver yeme kendini ,gerek yok ama oturup herşeyi tatlı tatlı konuş bence..Yaşamadan göremessin de gerçi ama tecrübeyle sabit!
Umarım yanılırız..Üzme kendini bence..

benim esimde ailesine cok düskün(dü)..ama benlce evlenince vede bazi seyler yasiyinca bu degisti...babasinin bize yaptigi bazi hatalari vardi..affedilmeyecek...onun iciin bende onunla konusmuyorum s imdi...eve bile almiyorum(ki onun evinde oturuyoruz)..toruununu göremez..esimde benim yanimda...cünkübeni cok seviyo vede hakli oldugumu biliyo...ama basta öyle degildi cnm...basta erkek gercegi görene kadar biraz yipraniyosun ama sonra onlarda anliyo kimin ne oldugunu....simdi bana dahada düskün...isin sirri ne biliyomusuun??onu kendine dahada baglicaksin evlenince...ki bütün kozlar senin elinde:1:disiligini vede cazibeni kullan,tatli dil sempati falan....biraz politika kullan iste yaaa....sana dahada baglandi mi zaten gerisini düsünme sen:7:

:66: :66:
:65:
:46: :46:

e ne diyim başkaa :16:

genelde erkekler evlendıklerınde ''aile ortamı'' olusturduklarının farkında olmazlar yanı kendı çekırdek ailelerinden bi haber olurlar.. bu ancak zamanla gelısır..
senınde sabretmen tabıkı.. zamanla nısanlın evlendıkten sonra ablasının sana karsı haksızlık ettıgını gorecek ama canım bunlar zamanla olacak seyler oyle hemen birden olusmuyıor..

biz nasıl pişeceksek erkeklerde zamanla pişecek canım.. oyle hemen kazana konulupta pişmiyoruz ya ;)

ben sana sunu soyleyeyım 15 aylık evlıyım ve eşimin ailesinin bana yaptıgı haksızlıklar,ezmeye calısmalar hepsını yenı yenı farkına vardı.. bundan öncesınde sadece benım dememle ailesine (tabı yanlarında ben yokken) kasvetli yapmayacak..ben istiyorsam olmayacak.. bazı açılardan korumustur benı ama aileının yaptıklarını bu kurban bayramında gördu canım oyle soyleyeyım...

Back