• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Ben kimseyi tek taraflı suçlamadım hep kendi hatalarımı da yazdım. Gece nasıl beni aradığını sormussunuz ama gerçekten okuduğunuzu anlamadiginizi düşünüyorum ben dedim ki beni gördükten sonra ertesi gün icki icmis karısı da genelde kaynanasinda geceye kadar çünkü yemek falan hazırlamıyor evinde bildiğim kadarıyla hamile diye yani bu onlar ilgilendirir. Sonra yengem benim telefonumdan annesini çaldırdi bu her zaman yaptığı bir şey. Sonra annesi geri aradı yengem açtı bir baktı ki telefonda abisi o da annesini istedi telefona annesine söyledi o hiç icmezdi neden içti bugün neden o arıyor bu numarayı diye yani durumlar böyle ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum ama bencede kapatılsın ben herseyi zamana bıraktım artık. Burda destek olan yada akıl veren insanlardan çok kötü niyetli herseyin altında bir şey arayan insanlarla karsılasmak hoş olmuyor. Eğer benim amacım başka türlü olsaydı şimdiye kadar zaten bir çok kişinin söylediğini yapmıştım onunla birlikteydim ama istemiyorum hep söyledim hamile bir eş ve artık bana ait olmayan biri var karşımda sadece kendime söz geciremiyorum artık herseyi unutmam lazım burda bunları paylasmamin nedeni sizi dert ortağı olarak görmem idi çünkü dışarda bu konuyu anlatabilcegim kimse yok

Ne altında birşey arıcaz ya olanları konuşuyoruz bir de başka konu açmışsınız nasıl unutulur eski aşk diye kapatılmış. Başlığınız bile ecli eski sevgilime aşığım şeklindeyken kendinizi savunmanıza gerek yok kadını burada asıl oymuş aranıza giren de ayıran da, sevgilize göz koyup aranızı açan biri konumuna soktunuz demediğiniz kalmadı siz zaten terketmişsiniz başka ile gitmişsiniz kendi aranızı kendiniz açmışsınız siz çıkarken ayırdı sizi sanki yapmayın yaa bu kız sevmiş olabilir yakınlık göstermiş olabilir erkekleri de iyice saf yaptınız hiçbir erkek istemediği bir kızla asla yatağa da girmez evlenmez de tek taraflı bakıyorsunuz adama toz kondurduğunuz yok. Gündüz vakti sarhoş olması da ayrı birşey zaten yani tepki verdikçe ama şarkımızı çaldı ama uzun süreden sonra içti ama ama. Ve iyi niyetten söz ediyorsunuz hala adamın her hareketinden kendine pay çıkaran biri uzak durmak istiyorum dediği zaman inandırıcı olmuyor. Aileler karşı çıkarmış da düşmanlarmış ama sonuçta kız alıp vermişler işte demek ki olabilirmiş. Yok fedakarlık yapmışsınız baleye gitmemişsiniz okula gitmemişsin ne olduysa olmuş sonuçta ayrıldınız mı şehir değiştirdiniz mi evet bu kız sevdiyse suçu ne erkek olarak karşılık vermeyebilirdi nişanlandıktan sonra kapınıza gelmenin anlamı yok yaa empati yapın yaa kızı burada ne hale soktunuz evlenme delisi de oldu elinde tutmak için çocuk yaptı da oldu. Aynı kefeye kendinizi koyun hamile olduğunuzu eşinin eski sevgilisinin sürekli karşınıza çıktığını düşünün hergün ağabeyinizde olmanıza gerek yok yiğen bahane. Arayıp sormak öyle gitmek zor değil adamında işi gücü yok kardeşinde hep tabi. Adamın annesi de aynı mahallede, ağabeyiniz de siz de aynı mahallede baya akraba mahallesi maşallahh.. Uzak durmak kolay da isteyen yok. Kadın sevmiş bu kadar basit çekip gitmeseydiniz babam yalnız bahanesi yapmayın o zaman anneniz de yalnız neden onun yanında değilsiniz aa şimdi de annem evli dersiniz siz demeden diyeyim.

gece 2 üyenin anlık online olmaları ilgimi çekti.takibe aldım.saat 1'den sonra bilindik çıkmıştı 1,5 civarı delidivane peydah oldu esti gürledi.o ara çıktı. bilindik girdi konusuna bir yorum yaptı çıktı.delidivane tekrar giriş yaptı.şüphelendim müne'ye baktım sitede mi diye,şüphemi paylaşmak için ama yoktu sitede.konuya geldim yazdım şüphemi ama çok da emin olmadığım için silip sadece farklı kokular alıyorum yazdım ve takibe devam ettim.o ara delidivane çoştu,fırtına estirdi KK'da.4 civarı delidivane çıktı hemen bilindik giriş yaptı ve konusuna yorum yapıp çıktı.arkasından tekrar delidivane giriş yapınca ben konusunda şüphemi paylaştım.bunun arkasından delidivane çevrimdışı yaptı kendini ve öyle yazmaya devam etti.

isteyen o yorumları ve saatlerini kontrol edebilir.bu kadarı da tesadüf olamaz:KK14:

gece 2 üyenin anlık online olmaları ilgimi çekti.takibe aldım.saat 1'den sonra bilindik çıkmıştı 1,5 civarı delidivane peydah oldu esti gürledi.o ara çıktı. bilindik girdi konusuna bir yorum yaptı çıktı.delidivane tekrar giriş yaptı.şüphelendim müne'ye baktım sitede mi diye,şüphemi paylaşmak için ama yoktu sitede.konuya geldim yazdım şüphemi ama çok da emin olmadığım için silip sadece farklı kokular alıyorum yazdım ve takibe devam ettim.o ara delidivane çoştu,fırtına estirdi KK'da.4 civarı delidivane çıktı hemen bilindik giriş yaptı ve konusuna yorum yapıp çıktı.arkasından tekrar delidivane giriş yapınca ben konusunda şüphemi paylaştım.bunun arkasından delidivane çevrimdışı yaptı kendini ve öyle yazmaya devam etti.

isteyen o yorumları ve saatlerini kontrol edebilir.bu kadarı da tesadüf olamaz:KK14:
Ben soyledim abla da iftiraci didi baga:KK53:

Tam bir dedektif kanı taşıyormuşsun :KK45:Göreceğiz sonucu,sırf algı oluşsun diye yaptıysa yazık.

E esinedelidivane takmis koyun koyuna olma, karısının koynunda sabahlama, koynundan cikmama soylemlerine. Hem cirkin, hem komik, hem de yazik bu kadar disa vurduguna gire bir cinsellik problemi yasiyor. Sanirim gecenin 2sinde de kocasinin sikistirmalari arasinda alelacele yorumlarını yazip 2 isi bir arada yurutuyor. Cok yogunmus ya esi o saatlerde.. Kimse bu kadar kuculmesin Allah askina. Yok mu kadinlik gururunuz? Hergun sabaha kadar sevisiyor da olsan senden baska kimseyi ilgilendirmez, kimse kimsenin yatagini merak etmiyor. Bu ne sapkinlik!?

canım nerdesın yahu yoksa eskı sevgılını karısının koynundan alma pılanları mı yapıyosun ama tutmaz soyleyım :KK73:
Şu mesajı görene kadar ifşa etmeyi aklımdan bile geçirmedim çünkü ne olursa olsun üyelere elimden geldiğince saygı gösterme çabasındayım ama olmadı bu cokbilindik;)

Back
X