Evli Kadınlar Dondurmayı Nasıl Yer?

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
:icecream: İki gün önceki Hürriyet gazetesinde,oldukça kilolu olup ta sonradan Doktor Muzaffer Kuşkadaryediren beyefendinin diyetiyle nasıl kilo verip,manken gibi görünmeyi başardığını anlatan bir genç kızın,her beş cümlede bir “Kiloluyken evli kadınlara benziyordum” diye bir laf etmiş olması oldukça dikkat çekiciydi.
Bunu üzerine basa basa,ritmik olarak tekrar etmesinin altında kesin gizli bir mesaj var diye düşündüm...>>>​

Son düzenleme:
Türk Kadını zekidir, türk kadını çalışkandır, türk kadını yemez, içmez, uyumaz, türk kadını çişe bile gitmez, her daim emirlere amadedir.(ha evli olanlarından bahsediyorum bu arada)Daha dün okudum kız ben o yazıyı gazetede ne çabuk çalıştın üstünde, döktürdün bu kadar. helal valla sana.
İmza:Evli bir amele kadın.

Türk Kadını zekidir, türk kadını çalışkandır, türk kadını yemez, içmez, uyumaz, türk kadını çişe bile gitmez, her daim emirlere amadedir.(ha evli olanlarından bahsediyorum bu arada)Daha dün okudum kız ben o yazıyı gazetede ne çabuk çalıştın üstünde, döktürdün bu kadar. helal valla sana.
İmza:Evli bir amele kadın.

Nan çaktırmasana o şişko bendim...:icecream: :icecream:

tuliş kafa
hayranım sana :asigim:
yazışındaki akıcılık, akılcılık, çekicilik...
ki ben çok çabuk sıkılırım normalde uzun yazıları okumaktan
bu yüzden olsa gerek ki hayatımda başlayıp da 10 sayfadan fazla kitap okudugum gorulmuş şey değildir :icecream:
ama sen kitabını çıkar okumayan en adidir tatlicadiarzu

tuliş kafa
hayranım sana :asigim:
yazışındaki akıcılık, akılcılık, çekicilik...
ki ben çok çabuk sıkılırım normalde uzun yazıları okumaktan
bu yüzden olsa gerek ki hayatımda başlayıp da 10 sayfadan fazla kitap okudugum gorulmuş şey değildir :icecream:
ama sen kitabını çıkar okumayan en adidir tatlicadiarzu
Keşkim kitap dediğin öyle tavuk yumurtlaması gibin ıkınınca çıkabilseydi.Editörüm hala skandal bekliyo ne yazık ki...öptüm.Not=Okuma yazmayı sökmüşsün ya bu da bişidir,gurbaa.

(Tuliş…dondurma yalarken de düşünebilen kadın)

nası beceriyon nan benneyaptımki
bide şeyi merak ettim
sakız çiğnerkene yürüyebiliyonmu sen CADIARZU

Tuliş başvur sen dernek için senin başkanlığında ilk üye benim..

tüllü döktürmüşsün gene bee:sm_cool:helal valla...bak ben şu skandal işi için bişi düşündüm.
"modern çağın görücü aşkı" deyi bi başlık attıracan öncee...alt başlıktaa "görmedende oluyormuş"
soorada dicenkii....
"çok sevdiim babanemin vasiyeti üzerine yüzünü hiç görmeden levoşumla evlendim"emme Allah'tan eyi çıktıı:roflol:iyi biri çıktı yanii:asigim:"
kafana göre az ajitasyonda ekledinmiydi tememmmyerimseniben
başroldeki aktör levent olunca kısmaz sanırsamÇok üzgünüm çoook

tüllü döktürmüşsün gene bee:sm_cool:helal valla...bak ben şu skandal işi için bişi düşündüm.
"modern çağın görücü aşkı" deyi bi başlık attıracan öncee...alt başlıktaa "görmedende oluyormuş"
soorada dicenkii....
"çok sevdiim babanemin vasiyeti üzerine yüzünü hiç görmeden levoşumla evlendim"emme Allah'tan eyi çıktıı:roflol:iyi biri çıktı yanii:asigim:"
kafana göre az ajitasyonda ekledinmiydi tememmmyerimseniben
başroldeki aktör levent olunca kısmaz sanırsamÇok üzgünüm çoook
Kro allah belanı vermiye,tüm aile sırlarımızı dök diye mi topik açıyoz,allah seni bildiği gibi yapsın,oğlun senden habersiz yıldırım nikahlarıyla evlensin inşallah.

Keşkim kitap dediğin öyle tavuk yumurtlaması gibin ıkınınca çıkabilseydi.Editörüm hala skandal bekliyo ne yazık ki...öptüm.Not=Okuma yazmayı sökmüşsün ya bu da bişidir,gurbaa.

senden ala skandal malzemesi mi olur mendebur karı :kahve:
neden yataklara düştün annat da bilsin ahali :roflol:

Kro allah belanı vermiye,tüm aile sırlarımızı dök diye mi topik açıyoz,allah seni bildiği gibi yapsın,oğlun senden habersiz yıldırım nikahlarıyla evlensin inşallah.

ni var bieee:kızgın:saada iyilik yaramiitatlicadiarzu
not:yalnız şaka maka yazı hakkaten çok hoş olmuş...skandala hiç ihtiyaç olmadan kıvırdın bile emme kader utansın...

tulişcim canım yazını çok keyifle okudum.
bu arada tipik türk kadını ağazında sigarayla çorba karıştırırlar :))

ya bu arada aklıma bi seneryo geldi senin şu editörü bi bara felan götürsekte sarhoş etsek şöyle eski türk filmlerindeki gibi sonra ona bi sözleşme imzalatsak ona şantaj yapsak nasıl olur Kötü Kazen

Tulişim yine yazılarına geldim çok çok beğendiğimi yazmadan gidemedim sana,yazılarına hayranım biliyorsun veeee öpüldün:nazar::1hug:a.s.

Tulis sana yeni imza buldum :)

Tulis : Unlu olmak icin , az kullanilmis bir skandal bulamamis kadin :))

Cok guzel yazmissin , cook ...
Senin bu kitap cikmali Tulis , ver su editorunun adresini gidip mekanini basip rehin alayim . KArsiliginda da senin kitabin basilmasini isteyim :1shok:Al sana mis gibi skandal sırnaşık şey

Not : Dondurmayi isirarak yiyen alyansli kadin :)))

Yorumun da sen de harikasınız.Editörün allah belasını vermiye,salacam bi gün siz dostlarımı üzerine,o olacak!
tulişcim canım yazını çok keyifle okudum.
bu arada tipik türk kadını ağazında sigarayla çorba karıştırırlar :))

ya bu arada aklıma bi seneryo geldi senin şu editörü bi bara felan götürsekte sarhoş etsek şöyle eski türk filmlerindeki gibi sonra ona bi sözleşme imzalatsak ona şantaj yapsak nasıl olur Kötü Kazen
Masal perisi bitanem çorbasında kül bulunan kadınlar derneği de açalım,fena fikir diil haa.Editörü sarhoş etmek için gazozuna ilacı BerŞule'nin atması lazım,ama o bu aralar fasülye tohumlarıyla pek bir meşgul,allah biran önce kurtarırsa ondan yardımlarını ister,planı güzzzelce uygularız,bayıldım bu fikre.Basit ve pratık.Yazıya yorumun için teşekkürler.
Tulişim yine yazılarına geldim çok çok beğendiğimi yazmadan gidemedim sana,yazılarına hayranım biliyorsun veeee öpüldün:nazar::1hug:a.s.
Burası sensiz ne kadar eksik,farkında mısın?Hep dualarımdasın canım Yeşilim,istisna yaratık,müstesna güzellik,seni çok özledim be!senağlama
Gercekten cok cok guzel yazmissin....Emegine kalemine saglik....
Yorumun için çok teşekkür ediyorum canım.Sevgiler.
ya süper bir yazıydı paylaşımın için çok sağol.3 senelik evliyim ama hiç saçımı boyatmadım ,hala gelinliğimin içine girebiliyorum,üstelik 1,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum,kazanıyorum.ve dondurmayı da her şekilde yerim.allah şükür türk ve müslümanım.canım benim sen derneğini kur,katılmazsam neyim.gönüllü bile çalışırım.öpüldün.Şeniz
Banucum sen bizim klübe pek bi aykırı kaçıyon nan.Ne zaman fiziken evli kadın görüntüsüne bürünürsen,o zaman gel,seni bizim derneğin baş aykırısı yapmayan şerrefsizdir nan!Ben de seni öpüyor ve güzelliğini hiç bozmasın allah diyorum.

kız allah seni ne yapmasın,kız ben evlendiğimde de şimandım hala da şişmanım ayol.saçlarım kıvırcık o ve kumralım,bana başka saç rengi gitmez ondan boyatmaya cesaret edemiyom.çalışıp kazanıyorum,ama hep borç ödüyorum.anacım ben fedakar türk kadınlarından sadece biriyim.yani senin aradığın üyelerden sayılırım.:roflol::roflol::roflol:

Dimek beni kandırdın adi karı...bir kandırık borcum olsun,senin gibi üyeyi derneğine almayan da şişip balon olsun patlasın.Aldım gettü nan.a.s.

Bende evliyim Tulişim,üstelik anlattıklarının tamamı,saçı sarıya boyamak dışında neredeyse tamamen doğru.Bu kadar iyi gözlemci olunca insan,bu kadar da güzel anlatabiliyor demek ki.
Hep diyorum,bu kadın artık ulusal bir gazetede köşe yazmalı,buralarda heba oluyorsun,Pakize Suda'dan,İclal Aydın'ın sürekli kendi özel hayatını satır aralarına sıkıştıran yazılarından,Ayşe Arman'ın iç bayıltan röportajlarından ve kızıyla ilgili özelinden,sıkıldık artık.Hayata başka bir gözlükle bakan kadın yazarlar okumak istiyorum ve iyi ki bu forumda sen varsın.
Ha bu arada bloguna da sık sık uğruyorum burda yazılarını bulamayınca.Eline emeğine sağlık.Senin hiç bir yazını okuduktan sonra boşluk hissetmedim,her okudğumun sonunda durup düşündüm,bunun içinde teşekür ediyorum.

X