• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadına çiçek gönderene hapis

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Evli kadın müdüre çiçek gönderen otel sahibi hem hapis cezası aldı hem de 20 bin liralık tazminat davasıyla karşı karşıya kaldı.
Sitene Ekle
evli-kadina-cicek-gonderene-hapis-6263914.Jpeg

Çanakkale Gökçeada'da oteli bulunan ve evli olan İsmail Beydili, İzmir Alsancak'ta gördüğü ve hoşlandığı mağaza müdürü Işıl Vural'a çiçek ve "Aklım sizde tutsak" yazılı notu gönderdi.

Evli olan Vural'ın şikâyeti üzerine Beydili iki ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ancak cezası sabıkasız oluşu göz önüne alınarak, bir yıl denetim altında tutulmak şartıyla ertelendi.

Bununla da yetinmeyen Vural, aldığı çiçek ve notlarla hayatının karardığını, eşinin güveni olmasa yuvasının dağılabileceğini belirterek, 20 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

http://www.milliyet.com.tr/evli-kadina-cicek-gonderene-hapis-gundem-2145645/?ShowPageSkin=1

bıkere benımde basıma geldı cok cok sinirlenmıstım
hıc hos degıl evlı barklı kadına cıcek, hedıye, sohbet etmeye calısmak, gereklı gereksız telefon acmak bıdı bıdı... cok usturupsuzca
ınsanı zor durumda bırakıyorlar sankı o yumusak yuzu gosterdıgın ıcın adam cıcek yollamıs gıbı.
ıyı olmus.

tamam hoş değil tabii de kadın da abartmış bence, durumdan faydalanmaya çalışmış
belkıde sucsuzlugunu boyle ıspatlayabılmıstır :)
adama unutulmayacak bı ceza; bıdaha evlı kadına musallat olurken ıyı dusunur

Evli olan kadına çiçek yollayınca suç , erkeğe yollayınca mükafat mı ?
Evli erkeklerde kur yaptıklarında onlarada ceza olsun adaletli adalet.

tamam hoş değil tabii de kadın da abartmış bence, durumdan faydalanmaya çalışmış
Oh iyi yapmış bence.

Kimsenin saflığından iyi niyetimden faydalanmamış sonuçta. Evli adama güzel bir ceza olmuştur. Hayır yanıtını almasına rağmen kimseyi ve evlileri Israrla rahatsız edemez bir daha.

Böyle haberleri hakimleri görünce çok mutlu oluyorum.

ay ne bileyim acıdım adama da, adam sadece aptaldı belki de, zaten dava edilince dersini almıştır, 15 gün hapis ve 20 bin ceza çok geldi
yaklaşmama cezası falan çıkabilirdi mesela

valla herhalde başka bi erkekten bana çiçek gelse benimki bile surat asardı, ama keyifli olabilirdi benim için, normalde hiç kıskanç olmadığı için, alttan alta hihi derdim yani:KK70::KK70:

Doktora yada başka memurlara tacize -küfre de böyle cezalar göremiyoruz nedense?

Doktorunu savcısını öldüren, kadınları öldüren, tecavüz eden elini sallaya sallaya çıkıyor bikaç yıla.

Küçük ayrıntılarda bazen gayet iyiyiz ama keşke büyük sorunlarımıza da caydırıcı cezalar uygulayabilsek

Yani adam o cezayı aldığına göre haksız bulunmuş ve de başka pis şeylerde olmuş. Neden hala kadını sorgulama gereği duyduğumuzu anlamıyorum. Hakim sorgulamış iki tarafıda cezayı basmış.

O değil de tek sorgulayacağım kadın neden bunu haber yaptırmış ve artiz bi pozunu yayınlatmış

Yani adam o cezayı aldığına göre haksız bulunmuş ve de başka pis şeylerde olmuş. Neden hala kadını sorgulama gereği duyduğumuzu anlamıyorum. Hakim sorgulamış iki tarafıda cezayı basmış.

O değil de tek sorgulayacağım kadın neden bunu haber yaptırmış ve artiz bi pozunu yayınlatmış

haberciler kolayını buldu, facesinden alıyorlar resimleri ama izin alıp almadıklarından şüpheliyim

Back