Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
Son zamanlarda evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanların sık konu açması üzerine gözümü karartıp yardımcı olabilmek için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

Evli bir adamla ilişkim oldu..evet..hem de öyle yaşım küçük falan da değildi...bildiğin evli bir adamla yasak ilişki yaşadım..yakın arkadaşlarım da adamı biliyordu..hep beraber geziyorduk da..tanıştırmıştım.

Bu adam bana evlenme teklif etti..önümde diz çöküp yuzuk verdi..

Ben bu adamın evli olduğunu biliyordum.

Bundan sonrasına dikkat etsin yasak aşk yaşayan bayanlar..tüm dobralığımla anlatıyorum..

Tanıştık,hoşlandım,yüzüğü yoktu parmagında..Facebook'tan mesaj attım,cevap verdi,ben yazdım o yazdı..bir süre sonra telefondan mesajlastık..sonra gece sabahlara kadar konuşmalar...üçüncü buluşmada evliyim dedi,,,tam bır buçuk ay sonra..kendimi geri çekip bitirdim flörtü...aradı yalvardı...iki adım geri bir adım ileri diye diye bir baktım altı ay geçmiş ve değişik bir ilişkinin içindeyim...karısıyla,evet onun karısı,eşi,hayat arkadaşı,aynı odada yatmıyor,sabahlara kadar arıyor,ikna etmeye çalışıyor,ben de reddetsem de karşılık buluyor kı aramaya devam ediyor,ağlıyor,benden önce de zaten sorunluymuş evlilikleri vs vs..e ben de vıcdan rahatlatıyorum ben olmasam da boşanacaklarmış zaten...ıkı gun kavga bir gun barışık...aşık olmuşum aşık olmuş gönül ferman dınlemıyor ruh esımfalan fılan..kendımı kandırıyorum,,.karısıyla bosanacakmıs,en bastan sevmeyerek evlenmiş,tabı hangı erkek der kı ben bosanmıcam ama sen de dur yedekte dıye...kuzenıme anlatıyorum askımız çok buyuk,adam kapımda sabahlıyor,çocuk var küçük,onun bekliyor,azıcık büyüsün dıyorum,kuzenım dıyor kı o adam boşansın ben de burda anırmazsam..söyle dusunuyorum,.hem karısına da yazık,kendısını seven deger veren bırını bulup evlenırse mutlu olur,,,ne kadar da dusuncelıyım,,,sonunda adam boşandı ve karısı gercekten onu seven bırını buldu ve bız de nısanlandık..herkes bır sekılde mutlu oldu...Nah mutlu oldu...bunların hiçbiri olmadı..

Adam zaten cocuğu ıcın haklı olarak boşanmayı dusunmuyordu,kadınla araları duzgun degıldı ama üçüncü bır kısı olmasa daha çabuk duzelebılırdı,kadın evde mutsuz,öbür kadın oyalanıyor,adamın keyif yerınde,daha ne ıstesın...boşanırsam eşim babasının yanına gıder çocuğu göremem .karım ayakları ıustunde dursun dıye dıye zaman gectı,,ama çok aşığız ya...o kadıncağız da farkında ama napsın,kadın dışı hekimi bu arada ama ortada yavrusu var...

Aklım basıma gec geldı,dedım kı ben napıyorum,hem kadına hem kendıme en cok da o yavruya yazık edıyorum,çok uzun zaman gecmıs,ben dengemı kaybetmısım,adam güya acı cekıyo ama aslında bır elı yagdaaaa bır elı baldaaaa...

Onu kovmaktan beter ettım,tövbe ettım ve ogrendım kı o bana çoook asık adam benden sonra da bır ılışkı yasamış,evlı bır adamla adım cıkabılırdı,o cocuğun vebalı bpynuma olabılırdı,ya kadıncağız,kımbılır neler yaşadı neler cektı,hanı ask ya.çok buyuk ya,hakkımız dımı bızım ask,evlı de olsa farketmez,pekı ya boşansaydı,ya da ben o teklıfı kabul etseydım sımdı burda esım benı aldatıyor dıye konu açmış olmaz mıydım?ya o cocuk ne durumda olurdu?ya o masum kadın?adamların evlılık hayatları,eslerı sızlere anlatıldıgı kadar kötü degıl inanın.

Burayı ıyı okuyun bayanlar,o adam bosanmıcak,sadece adınızı lekeledıgınız,vıcdanınızı kırlettıgnız,zamanınızı çaldırdıgınız ve dengesızlestıgınız,baska bır kadının psıkolojısını bozdugunuzla kalacakasınız,o adam ağlıyor,yalvarıyor,çok mu sevıyor,ask bu degıl,zamanında bana söylendiklerinde bu laflar ama bızımkısı baska demıstım

Etrafta sızı sevecek bır sürü dürüst bekar adam var,esını aldatan adamı güvenilir mı zannedıyorsunuz?

Karısının çektıgı acıyı yürekten hıssedıyorum şimdi,o yavrunun vebalını alacaktım

Seneler sonra kadıncağız mail attı bana,giden bır mailimi bulmuş kocasının maılınde yıllara oncesinden arsıvlenmıs,özür dıledım,oyle hanımefendıydı kı,senınle ılgılı degıl bu durum dedı,hep yaşadık bunu dedı.

Kendınıze de masum yavrulara da eslere de bunu yapmayın...

Basın tekmeyı,basın kı yüz bulup artık aldatamasınlar

Edit : bayanlar arkadaslarım adamı bılıyordu,evlı oldugunu bılmedıgım zamanlarda gorustugumuzde bır grup arkadasla sınemaya gıttık bır de yemeğe,ogrendıkten sonra yüzyüze gorusmemız olmadı,telefonla görüştük,ırtıbatı kestıkten sonra takıp etmeye başladı,karşıma cıktı ,yuzuk verdı vs ama gorusmedım,telefonla da olsa aldatma aldatmadır ve dürüstce adım çıkmasın dıye yüzyüze gorusmedım,görüşmek ıstemedıgımden degıl,ya da ahlakı sorumluluktan degıl,gercek ask olsa utanmazdım degıl mı?madem dogru bır ılışkı neden gorusemıyorsunuz dürüstce?bunu bır dusunun

Son düzenleme:
keşke anlasalar bunu yaşayan bayanlar ama tam tersi kendilerini haklı görüyorlar malesef

Ah canım,ben de dıyordum zaten ben olmasam da ayrılacaklar,bızım askımız çok baska( parası ıcın beraber olan kadınları tenize edıyorum) ama oyle pısmanım kı,fızıksel bısey yasamadım ama ne farkeder,sımdı duzgun bır ılıskım var,cok sevıyorum sevılıyorum ama o zamanlar övündüğüm askım sımdı kara bır leke bende

Bunu bın kere de derım,bır an önce uzaklassınlar

Evli adamlarla ilişki yaşayıp bunun adınada ''aşk'' diyorlar...
Aşk bumudur acaba,aşk tertemiz duygularla hissedebilen,karşılıklı duygudur..
Evli bir adamla beraber olmak değildir...
Bir kadının,heleki bir annenin vebalini almaktır..
Bir çocuğun,mutsuzluğudur..

Ah canım,ben de dıyordum zaten ben olmasam da ayrılacaklar,bızım askımız çok baska( parası ıcın beraber olan kadınları tenize edıyorum) ama oyle pısmanım kı,fızıksel bısey yasamadım ama ne farkeder,sımdı duzgun bır ılıskım var,cok sevıyorum sevılıyorum ama o zamanlar övündüğüm askım sımdı kara bır leke bende

sizin adınıza sevindim doğruyu görmüşsünüz inşallah onlarda görür :)

Siz hatayı fark edip hemen ayrılmışsınız,keşke aynı duyarlılığı başkalarıda gösterebilse...

bence bu olay maya meselesi.
mayasında sorun var bu tür insanların..
yoksa bir sürü bekar varken gidip de kurulu bir hayatı bozup da "onların evliliği zaten kağıt üstünde, aynı odada dahi yatmıyorlar" efsanesinin altına sığınmazdı.
o kadar çok acınacak hallerine bir de fatih kesiliyorlar, kendinlerini hak eden olarak görüyorlar da diğer kadına atarlanıyorlar artık neredeyse aradan çekilmiyor diye..
Allah ıslah etsin.

Evli adamlarla ilişki yaşayıp bunun adınada ''aşk'' diyorlar...
Aşk bumudur acaba,aşk tertemiz duygularla hissedebilen,karşılıklı duygudur..
Evli bir adamla beraber olmak değildir...
Bir kadının,heleki bir annenin vebalini almaktır..
Bir çocuğun,mutsuzluğudur..

O sırada bunlar düşünülmüyor maalesef ama hadı herseyı geçitim,bencılce dusunelım,sadece kendımızı dusunelım,gene bu ısın sonu yok,ask bu degıl tabı,eslerını boyle aldatan adamların evlılık hayatlarıyla ılgılı anlattıkları yalandır,eslerıyle sorunları vardır ve hayatlarına yenı bır kadın gırınce heyecandan bırmuddet evdenuzaklasabılırler ama onlar ıcın alışkanlık olur bu,gene dönmelere gereken yere donerler ,bunun baska oluru yok,bu ıste kazançlı çıkantek kısıler erkekler ama dedıgım gıbı asık oldugunu sanan kızları kastedıyorum

birde masumca göstermezlermi?
cok sorunu varmış...
evli kadınlarada bekar adamlar kucak acsın
güllük gülistanlık olsun yurdumun dört bi bölgesi:21::21:

gec ayılmışınız ama olsun. zararın neresinden dönerseniz kardır:KK34:

Umarım bır gun bu konuyu şans eseri okuyup denk gelen bır arkadas olur ve bu sayede yaptıgı yanlıstan,sadece kendıne ve cevredekılere zararı verdiğinden baska bır sey elıne gecmeyecegını anlar,sadece bu yüzden paylaştım bunu,bır kısı bıle hatasından dönse yeter

O sırada bunlar düşünülmüyor maalesef ama hadı herseyı geçitim,bencılce dusunelım,sadece kendımızı dusunelım,gene bu ısın sonu yok,ask bu degıl tabı,eslerını boyle aldatan adamların evlılık hayatlarıyla ılgılı anlattıkları yalandır,eslerıyle sorunları vardır ve hayatlarına yenı bır kadın gırınce heyecandan bırmuddet evdenuzaklasabılırler ama onlar ıcın alışkanlık olur bu,gene dönmelere gereken yere donerler ,bunun baska oluru yok,bu ıste kazançlı çıkantek kısıler erkekler ama dedıgım gıbı asık oldugunu sanan kızları kastedıyorum

Sonu olmayan ilişkiler bunlar zaten,ne sorun noloursa olsun eşler arasında dürüstlük her zaman kazandırır..
Mutsuzsa adam gelip efendice konuşacak eşiyle bişr çözüm arayışına girecekler berabercene..
Siz bunu fark etmişsiniz işte buda güzel bir adım,yoksa üzülen siz ve karşı tarafdaki kadın olacaktı..
Erkeğe birşey olmazdı,hayatına devam edecekti nasılsa,başka bir kadınla...

Son zamanlarda evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanların sık konu açması üzerine gözümü karartıp yardımcı olabilmek için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

Evli bir adamla ilişkim oldu..evet..hem de öyle yaşım küçük falan da değildi...bildiğin evli bir adamla yasak ilişki yaşadım..hem de yakın arkadaşlarım da biliyordu..hep beraber geziyorduk da..

Bu adam bana evlenme teklif etti..önümde diz çöküp yuzuk verdi..

Ben bu adamın evli olduğunu biliyordum.

Bundan sonrasına dikkat etsin yasak aşk yaşayan bayanlar..tüm dobralığımla anlatıyorum..

Tanıştık,hoşlandım,yüzüğü yoktu parmagında..Facebook'tan mesaj attım,cevap verdi,ben yazdım o yazdı..bir süre sonra telefondan mesajlastık..sonra gece sabahlara kadar konuşmalar...üçüncü buluşmada evliyim dedi,,,kendimi geri çekip bitirdim flörtü...aradı yalvardı...iki adım geri bir adım ileri diye diye bir baktım altı ay geçmiş ve değişik bir ilişkinin içindeyim...karısıyla,evet onun karısı,eşi,hayat arkadaşı,aynı odada yatmıyor,sabahlara kadar arıyor,ikna etmeye çalışıyor,ben de reddetsem de karşılık buluyor kı aramaya devam ediyor,ağlıyor,benden önce de zaten sorunluymuş evlilikleri vs vs..e ben de vıcdan rahatlatıyorum ben olmasam da boşanacaklarmış zaten...ıkı gun kavga bir gun barışık...aşık olmuşum aşık olmuş gönül vermen dınlemıyor ruh esın falan fılan...karısıyla bosanacakmıs,en bastan sevmeyerek evlenmiş,tabı hangı erkek der kı ben bosanmıcam ama sen de dur yedekte dıye...kuzenıme anlatıyorum askımız çok buyuk,adam kapımda sabahlıyor,çocuk var küçük,onun bekliyor,azıcık büyüsün dıyor,kuzenım dıyor kı o adam boşansın ben de burda anırmazsam...hem karısına da yazık,kendısını seven deger veren bırını bulup evlenırken,mutlu olur,,,ne kadar da dusuncelıyım,,,sonunda adam boşandı ve karısı gercekten onu seven bırını buldu ve bız de nısanlandık..herkes bır sekılde mutlu oldu...Nah mutlu oldu...

Adam zaten cocuğu ıcın haklı olarak boşanmayı dusunmuyordu,kadınla araları duzgun degıldı ama üçüncü bır kısı olmasa daha çabuk duzelebılırdı,kadın evde mutsuz,öbür kadın oyalanıyor,adamın keyif yerınde,daha ne ıstesın...boşanırsam eşim babasının yanına gıder çocuğu göremem .karım ayakları ıustunde dursun dıye dıye zaman gectı,,ama çok aşığız ya...o kadıncağız da farkında ama napsın,kadın dışı hekimi bu arada ama ortada yavrusu var...

Aklım basıma gec geldı,dedım kı ben napıyorum,hem kadına hem kendıme en cok da o yavruya yazık edıyorum,çok uzun zaman gecmıs,ben dengemı kaybetmısım,adam güya acı cekıyo ama aslında bır elı yagdaaaa bır elı baldaaaa...

Onu kovmaktan beter ettım,tövbe ettım ve ogrendım kı o bana çoook asık adam benden sonra da bır ılışkı yasamış,evlı bır adamla adım cıkabılırdı,o cocuğun vebalı bpynuma olabılırdı,ya kadıncağız,kımbılır neler yaşadı neler cektı,hanı ask ya.çok buyuk ya,hakkımız dımı bızım ask,evlı de olsa farketmez

Burayı ıyı okuyun bayanlar,o adam bosanmıcak,boşansaydı eğer size söylemeden ayrılır zaten gelırdı,sadece adınızı lekeledıgınız,vıcdanınızı kırlettıgnız,zamanınızı çaldırdıgınız ve dengesızlestıgınız,baska bır kadının psıkolojısını bozdugunuzla kalacakasınız,o adam ağlıyor,yalvarıyor,çok mu sevıyor,ask bu degıl,zamanında bana söylendiklerinde bu laflar ama bızımkısı baska demıstım

Etrafta sızı sevecek bır sürü dürüst bekar adam var,esını aldatan adamı güvenilir mı zannedıyorsunuz?

Karısının çektıgı acıyı yürekten hıssedıyorum şimdi,o yavrunun vebalını alacaktım

Seneler sonra kadıncağız mail attı bana,giden bır mailimi bulmuş kocasının maılınde yıllara oncesinden arsıvlenmıs,özür dıledım,oyle hanımefendıydı kı,senınle ılgılı degıl bu durum dedı,hep yaşadık bunu dedı.

Kendınıze de masum yavrulara da eslere de bunu yapmayın...

Basın tekmeyı,basın kı yüz bulup artık aldatamasınlar

ama boşansaydı sana gelseydi mutlu mesut yaşasaydınız bu konuyu açmayacaktın değil mi.:26:..neyse kısmende olsa bunu itiraf etmenden ötürü seni tebrik ederim..bundan sonra size yakışan tarzda insanlarla birlikte olmanız dileğiyle.

bu sıralar sık sık evlendiğime pişman oluyorum

keşke anlasalar bunu yaşayan bayanlar ama tam tersi kendilerini haklı görüyorlar malesef
haklısın canım birde böyle yüzsüzler :KK50::KK50: şu anda aynı acıyı bizde yaşıyoruz kardeşim 19 yıllık evli ve eşinin onu aldattığını öğrendi parişan şu anda çocuklarda aynı sadece 6 yaşında olan yeğenim anlamıyor ama kardeşim ve kızları sürekli ağlıyor hep ahh ediyorlar :KK47::KK47::KK47: ama kadın kardei,me diyormuşkii yetseydinn kocana ahlaksız kadın bide bu yüzsüz koca müsfetesi boşanmak istemiyoo evden kovdu kardeşim ama barışmak istiyormuş birde bu arada ilk aldatması değil bu 3. aileside boşanamazsınız diye baskı yapıyo onlarda boşanma yokmuş :KK19::KK19: böyle kadınlardanda erkeklerdende nefret ediyorum allah islah etsin

birde masumca göstermezlermi?
cok sorunu varmış...
evli kadınlarada bekar adamlar kucak acsın
güllük gülistanlık olsun yurdumun dört bi bölgesi:21::21:

gec ayılmışınız ama olsun. zararın neresinden dönerseniz kardır:KK34:

Aşığız ya sevıyoruz ya,kadın tükaka,adam da aşık bana,zaten benim yüzümden de degıl,nasıl kandırmısım kendımı,o arayıp yalvardıkca kendımı degerlı gormusum

Evli erkekler yalvarır ağlar,neden çünkü bızım gıbı salak baska nerde bulacak kı,dışarda kadını var,eslerı ayrılsa yıne yalvarır ,e düzenı bozulmasın ,kadının kadına ettıgını kımse yapmıyor,gozlerı açılacak ama nerdeeee.....

X