Evli erkek avcısı kadınlar

Ben artık bu stil konuları, #kocamadokunma hashtaglerini falan cidden anlayamıyorum. Evlilik nasıl iki kişinin bir araya gelmesiyle oluyorsa "aldatma" da öyle. Ben hiç "yuva yıkan erkek, evli kadın avcısı erkek" diye bir tabir duymadım mesela. Bir ilişkide aldatan taraf ister kadın olsun ister erkek, her daim kadında suç bulunuyor. Kadın ya "aldatan" oluyor ya da "ikinci kadın" oluyor. Erkek hep mağdur, hep şeker verilerek kandırılan çocuk. Aldatma eylemi tek başına yapılan bir şey midir?

Genel olarak erkek aklı, davranışları hep övülür toplumumuzda, kadın aşağılanır. "Adam gibi davran" denir mesela, "Ben bilmem beyim bilir" denir. Ama konu cinselliğe kayınca erkek hep çaresizdir, engelleyemez, onun doğasında vardır ne yapsındır, dişi kuyruk sallar erkek peşinden gelirdir. Kadının cinselliği hep kötü amaçlarla kullanılır, kadın şeytandır, hep ayartır, isteyerek evlilik dışı birliktelik yaşıyorsa kadın fahişeyle bir tutulurken erkeğin elinin kiridir. Tecavüzler de hep bundan meşrulaştırılır ("O saatte çıkmasaydın, etek giymeseydin, erkek yapar")

Aldatma da evlilik gibi iki kişiliktir ve sadakat ve bağlılık yükümlülüğü eşler arasındadır. Eşler birbirine karşı sorumludur, aldatan taraf ister kadın ister erkek olsun kendi eşine hesap verir. Bunu kabullenip kabullenmemek eşine bağlıdır. Üçüncü kişileri günah keçisi ilan ederek kendinizi kandırmamanız lazım. Kadının en büyük düşmanı yine kadın olmasın. Sizi üzen, mutsuz, sağlıksız bir ilişkiniz varsa suçlu aramak yerine o ilişkiye son verin, sağlıklı ilişkiler kurun.

Bekarım die kandıran kızların günahına girenler ne oluyor. Burada avcı kim av kim kadınları bu kadar aşalamayın tabi ki istisnalar var

Ben artık bu stil konuları, #kocamadokunma hashtaglerini falan cidden anlayamıyorum. Evlilik nasıl iki kişinin bir araya gelmesiyle oluyorsa "aldatma" da öyle. Ben hiç "yuva yıkan erkek, evli kadın avcısı erkek" diye bir tabir duymadım mesela. Bir ilişkide aldatan taraf ister kadın olsun ister erkek, her daim kadında suç bulunuyor. Kadın ya "aldatan" oluyor ya da "ikinci kadın" oluyor. Erkek hep mağdur, hep şeker verilerek kandırılan çocuk. Aldatma eylemi tek başına yapılan bir şey midir?

Genel olarak erkek aklı, davranışları hep övülür toplumumuzda, kadın aşağılanır. "Adam gibi davran" denir mesela, "Ben bilmem beyim bilir" denir. Ama konu cinselliğe kayınca erkek hep çaresizdir, engelleyemez, onun doğasında vardır ne yapsındır, dişi kuyruk sallar erkek peşinden gelirdir. Kadının cinselliği hep kötü amaçlarla kullanılır, kadın şeytandır, hep ayartır, isteyerek evlilik dışı birliktelik yaşıyorsa kadın fahişeyle bir tutulurken erkeğin elinin kiridir. Tecavüzler de hep bundan meşrulaştırılır ("O saatte çıkmasaydın, etek giymeseydin, erkek yapar")

Aldatma da evlilik gibi iki kişiliktir ve sadakat ve bağlılık yükümlülüğü eşler arasındadır. Eşler birbirine karşı sorumludur, aldatan taraf ister kadın ister erkek olsun kendi eşine hesap verir. Bunu kabullenip kabullenmemek eşine bağlıdır. Üçüncü kişileri günah keçisi ilan ederek kendinizi kandırmamanız lazım. Kadının en büyük düşmanı yine kadın olmasın. Sizi üzen, mutsuz, sağlıksız bir ilişkiniz varsa suçlu aramak yerine o ilişkiye son verin, sağlıklı ilişkiler kurun.
Zaten sadece kadınlar suçlanıp erkekler aklanıp paklandigi için aldatma olayları asla bitmiyor
Katlanarak artmaya devam ediyor adam biliyor sadece kadin suçlanacak karısı terk etmeyecek bir güzel gönlünü eğleyip eve dönecek

Son zamanlarda çevrede topikte sanat camiasında moda oldu kadınlar evli erkeklere yapışıyor allahtan korkuları yok mu bi de utanmadan aleni yapılıyor yuvası yıkılan yıkılana hani 17 18 olsa bu kadınlar gençlik hatası dersin çoğuda yaşını başını almış evli hele de zengin olunca yapıyorlar evli erkekten başkasıyla yuva kurmuş birinden ne beklenir:KK62:
Yazık zavallı erkeklerimizi kandiriyollaaa

Zaten sadece kadınlar suçlanıp erkekler aklanıp paklandigi için aldatma olayları asla bitmiyor
Katlanarak artmaya devam ediyor adam biliyor sadece kadin suçlanacak karısı terk etmeyecek bir güzel gönlünü eğleyip eve dönecek

Evli olan kadını bile suçluyorlar zamanla ne olacak bir hata yapmış affetsen yuvanı yıkmasan diye :110: Yuvayı yıkan aldatılan kadın ya sanki Allah'ım ya.

3. kişiye suçu atmak işlerine geliyor çünkü. "Eşim bana sadakatsizlik etti, başka bir kadını arzuladı, ona dokundu" yu kabullenmek daha ağır gelirken "O fahişe pislik kadın zavallı kocamı ayarttı, ne yapsın erkeğin doğasında var çükünün peşinden gider" i kabullenmek daha kolay, kendini dışlanmış, istenmeyen kadın da hissetmiyorsun böylece. Ama gerçekler acıdır.

Ah nedir şu evli erkeklerin çektiği yazık yaa.. Oysaki ne kadar masum ne kadar uysallar(!) Ah o kadınlar yok mu; bu masum erkekleri baştan çıkarıyolar,hep onların suçu.. Zavallı erkekler, "kalede kaleci varsa gol atmasınlar mı(!)"

3. kişiye suçu atmak işlerine geliyor çünkü. "Eşim bana sadakatsizlik etti, başka bir kadını arzuladı, ona dokundu" yu kabullenmek daha ağır gelirken "O fahişe pislik kadın zavallı kocamı ayarttı, ne yapsın erkeğin doğasında var çükünün peşinden gider" i kabullenmek daha kolay, kendini dışlanmış, istenmeyen kadın da hissetmiyorsun böylece. Ama gerçekler acıdır.
Tabiki benim kocam beni yeteri kadar sevmiyor sadakatsiz şerefsizin teki ben de onu yanımda taşıyorum demek zor
Onun yerine masum evden işe işten eve gelen adamı cebren ve hile ile yoldan çıkaran şeytan kadın hikayesi çok daha kabul edilebilir

Bir de kocasından boşanıp diğer kadinlara laf söyleyen kadına amenna
Ama diger kadına o... Bilmem ne deyip seni aldatan kocani nasıl eve bağlayacağını düşünüp kırmızı gecelik ararsan hiç bir sey demeye hakkın yok

Ben bana sadakat yemini eden adama bakarım. Erkekler masum melekler değiller, kimse zorla silah yoluyla birlikte olmuyor onlarla, gayet bilerek isteyerek başkalarıyla birlikte oluyorlar, tek ayak üstünde kırk yalan söylüyorlar, sözde kimi eşini sevmiyor, kiminin eşi temiz değil, kiminin eşi güzel değil, hep bir bahaneleri var, kocaları tarafından aldatılan kadınların çoğunluğu eşini affediyor.

Arkadaşım yıllarca eşi tarafından farklı farklı kadınlarla aldatıldı, hepsini de biliyordu, yediği içtiği ayrı gitmeyen aile dostunun karısıyla bile aldatıldı yine affetti, yetmedi bir de 2. çocuğu yaptı belki eve bağlar düşüncesiyle, sonra adam bir başka kadınla daha aldattı, karısına da gelme eve, boşanıyorum senden dedi, şimdi bu koca sütten çıkma ak kaşık mı?

Bunun gibi nice aldatılmış arkadaş örneğim var hepsine de birebir şahit oldum, hepsinde adamlar binbir yalan söyledi, bir daha yapmayacağım sözleri verip yine aldattılar, kadınlar seviyorum çocuklarım var deyip ayrılmak istemedi, adamlar bunun güveniyle aldatmaya devam etti, mesele suçlu aramaksa bana evlilik yemini eden adamdır suçlu olan, namusu ahlakı bana yükleyen adamında ahlakı namusu olmalı, bir ev dolusu kadının arasına girse, karşısında anadan üryan gezen kadınlar olsa dönüp bakmamalı, bakıyor da birlikte oluyorsa vah benim kocam baştan mı çıkardılar seni diyemem.

Birinci kadin ceker kahrini eziyetini cocuk dogurur. 2. Genelde adami yemeye gelir.. hakli yani

Son zamanlarda çevrede topikte sanat camiasında moda oldu kadınlar evli erkeklere yapışıyor allahtan korkuları yok mu bi de utanmadan aleni yapılıyor yuvası yıkılan yıkılana hani 17 18 olsa bu kadınlar gençlik hatası dersin çoğuda yaşını başını almış evli hele de zengin olunca yapıyorlar evli erkekten başkasıyla yuva kurmuş birinden ne beklenir:KK62:
Şu attığınız başlık bile rahatsız edici. Neden en büyük suçu olan erkeğ de bu başlığa eklemediniz? Kadınlar yapışıyor,evli erkeklerin yuvasını dağıtıyorlar diyorsunuz ama unuttuğunuz bir husus var;evli erkek istemedikten sonra kimse onun yuvasını dağıtamaz. Ahlaksız kadına kendisine bu denli yakınlaşmasına izin veriyorsa,o herif kadından da ahlaksız çünkü kadın adamın çoluk çocuğundan sorumlu değil çünkü bütün sorumluluk erkektedir. “Dişi kuyruk sallamasaydı” muhabeti biteli çok oldu sevgili konu sahibi,artık en büyük suçlunun erkek olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Cok sukur aldatilma gibi basimdan bi olay gecmedi insallaah bundan sonrada gecmez.ama bunu cok merak ediyorum.hani kocalari aldatiyoya sonrada karilari affedip kocami seviyorum diyolar hicmi sogumuyolar hicmi nefret etmiyolar kocalarindan.buyuk konusmak istemem ama herseyi affederim aldatilmayi asla.. Otomatik olarak sogucama icimde zerre kadar sevgi kalmicana % 100 eminim

Tabiki benim kocam beni yeteri kadar sevmiyor sadakatsiz şerefsizin teki ben de onu yanımda taşıyorum demek zor
Onun yerine masum evden işe işten eve gelen adamı cebren ve hile ile yoldan çıkaran şeytan kadın hikayesi çok daha kabul edilebilir

Bir de kocasından boşanıp diğer kadinlara laf söyleyen kadına amenna
Ama diger kadına o... Bilmem ne deyip seni aldatan kocani nasıl eve bağlayacağını düşünüp kırmızı gecelik ararsan hiç bir sey demeye hakkın yok

Yazan ellerin dert görmesin, baba evine dönmemek icin, düzen bozmamak icin aldatan kocayi bas taci eden Sayin Hanimefendi vefakar cefakar ablalarimizdan öggg geldi...

X