Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten sadece kadınlar suçlanıp erkekler aklanıp paklandigi için aldatma olayları asla bitmiyorBen artık bu stil konuları, #kocamadokunma hashtaglerini falan cidden anlayamıyorum. Evlilik nasıl iki kişinin bir araya gelmesiyle oluyorsa "aldatma" da öyle. Ben hiç "yuva yıkan erkek, evli kadın avcısı erkek" diye bir tabir duymadım mesela. Bir ilişkide aldatan taraf ister kadın olsun ister erkek, her daim kadında suç bulunuyor. Kadın ya "aldatan" oluyor ya da "ikinci kadın" oluyor. Erkek hep mağdur, hep şeker verilerek kandırılan çocuk. Aldatma eylemi tek başına yapılan bir şey midir?
Genel olarak erkek aklı, davranışları hep övülür toplumumuzda, kadın aşağılanır. "Adam gibi davran" denir mesela, "Ben bilmem beyim bilir" denir. Ama konu cinselliğe kayınca erkek hep çaresizdir, engelleyemez, onun doğasında vardır ne yapsındır, dişi kuyruk sallar erkek peşinden gelirdir. Kadının cinselliği hep kötü amaçlarla kullanılır, kadın şeytandır, hep ayartır, isteyerek evlilik dışı birliktelik yaşıyorsa kadın fahişeyle bir tutulurken erkeğin elinin kiridir. Tecavüzler de hep bundan meşrulaştırılır ("O saatte çıkmasaydın, etek giymeseydin, erkek yapar")
Aldatma da evlilik gibi iki kişiliktir ve sadakat ve bağlılık yükümlülüğü eşler arasındadır. Eşler birbirine karşı sorumludur, aldatan taraf ister kadın ister erkek olsun kendi eşine hesap verir. Bunu kabullenip kabullenmemek eşine bağlıdır. Üçüncü kişileri günah keçisi ilan ederek kendinizi kandırmamanız lazım. Kadının en büyük düşmanı yine kadın olmasın. Sizi üzen, mutsuz, sağlıksız bir ilişkiniz varsa suçlu aramak yerine o ilişkiye son verin, sağlıklı ilişkiler kurun.
Yazık zavallı erkeklerimizi kandiriyollaaaSon zamanlarda çevrede topikte sanat camiasında moda oldu kadınlar evli erkeklere yapışıyor allahtan korkuları yok mu bi de utanmadan aleni yapılıyor yuvası yıkılan yıkılana hani 17 18 olsa bu kadınlar gençlik hatası dersin çoğuda yaşını başını almış evli hele de zengin olunca yapıyorlar evli erkekten başkasıyla yuva kurmuş birinden ne beklenir
Zaten sadece kadınlar suçlanıp erkekler aklanıp paklandigi için aldatma olayları asla bitmiyor
Katlanarak artmaya devam ediyor adam biliyor sadece kadin suçlanacak karısı terk etmeyecek bir güzel gönlünü eğleyip eve dönecek
Zaten sadece kadınlar suçlanıp erkekler aklanıp paklandigi için aldatma olayları asla bitmiyor
Katlanarak artmaya devam ediyor adam biliyor sadece kadin suçlanacak karısı terk etmeyecek bir güzel gönlünü eğleyip eve dönecek
ÖyleEvli olan kadını bile suçluyorlar zamanla ne olacak bir hata yapmış affetsen yuvanı yıkmasan diye Yuvayı yıkan aldatılan kadın ya sanki Allah'ım ya.
Tabiki benim kocam beni yeteri kadar sevmiyor sadakatsiz şerefsizin teki ben de onu yanımda taşıyorum demek zor3. kişiye suçu atmak işlerine geliyor çünkü. "Eşim bana sadakatsizlik etti, başka bir kadını arzuladı, ona dokundu" yu kabullenmek daha ağır gelirken "O fahişe pislik kadın zavallı kocamı ayarttı, ne yapsın erkeğin doğasında var çükünün peşinden gider" i kabullenmek daha kolay, kendini dışlanmış, istenmeyen kadın da hissetmiyorsun böylece. Ama gerçekler acıdır.
Şu attığınız başlık bile rahatsız edici. Neden en büyük suçu olan erkeğ de bu başlığa eklemediniz? Kadınlar yapışıyor,evli erkeklerin yuvasını dağıtıyorlar diyorsunuz ama unuttuğunuz bir husus var;evli erkek istemedikten sonra kimse onun yuvasını dağıtamaz. Ahlaksız kadına kendisine bu denli yakınlaşmasına izin veriyorsa,o herif kadından da ahlaksız çünkü kadın adamın çoluk çocuğundan sorumlu değil çünkü bütün sorumluluk erkektedir. “Dişi kuyruk sallamasaydı” muhabeti biteli çok oldu sevgili konu sahibi,artık en büyük suçlunun erkek olduğunu gayet iyi biliyoruz.Son zamanlarda çevrede topikte sanat camiasında moda oldu kadınlar evli erkeklere yapışıyor allahtan korkuları yok mu bi de utanmadan aleni yapılıyor yuvası yıkılan yıkılana hani 17 18 olsa bu kadınlar gençlik hatası dersin çoğuda yaşını başını almış evli hele de zengin olunca yapıyorlar evli erkekten başkasıyla yuva kurmuş birinden ne beklenir
Tabiki benim kocam beni yeteri kadar sevmiyor sadakatsiz şerefsizin teki ben de onu yanımda taşıyorum demek zor
Onun yerine masum evden işe işten eve gelen adamı cebren ve hile ile yoldan çıkaran şeytan kadın hikayesi çok daha kabul edilebilir
Bir de kocasından boşanıp diğer kadinlara laf söyleyen kadına amenna
Ama diger kadına o... Bilmem ne deyip seni aldatan kocani nasıl eve bağlayacağını düşünüp kırmızı gecelik ararsan hiç bir sey demeye hakkın yok