Kadının iradesi 1000 birimse,erkeğin iradesi 10 birim.
"O" erkeği kafasına takmış olan ahlaksız kadın,10 kere reddedilse bile 11. de elde edebilir adamı. Acı ama gerçek.
Umarım ironidir de ben anlamamışımdır umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının iradesi 1000 birimse,erkeğin iradesi 10 birim.
"O" erkeği kafasına takmış olan ahlaksız kadın,10 kere reddedilse bile 11. de elde edebilir adamı. Acı ama gerçek.
Benim görüşüm bu.Umarım ironidir de ben anlamamışımdır umarım.
Çok üzüldüm başınız sagolsun..Maalesef vefat etti. Benim demek istediğim de emin olun erkeklerin bir çoğu kendini ilk baş bekar olarak tanıtıyor bana da denk geldi ben hemen tekmeyi bastım ama bir de psikolojik olarak zayıf olanlar, iyi durumda olmayanlar var onları bir şekilde ilişkiyi sürdürmek için kandırıyorlar.
Bizim kadınlarımız da çıkıp kocamadokunma diye akım başlatıyor. Kocaları başkalarına zevkle dokunuyor haberleri yok.
Son zamanlarda çevrede topikte sanat camiasında moda oldu kadınlar evli erkeklere yapışıyor allahtan korkuları yok mu bi de utanmadan aleni yapılıyor yuvası yıkılan yıkılana hani 17 18 olsa bu kadınlar gençlik hatası dersin çoğuda yaşını başını almış evli hele de zengin olunca yapıyorlar evli erkekten başkasıyla yuva kurmuş birinden ne beklenir
Suçlu yada suçsuz diye ayirmiyorum kimseyi. Tek kazançlı erkek. Evli olduğunu bilerek devam eden kadınları ihtiyaçlarını giderecek makine olarak kullanıyorlar ve atiyorlar bir koseye hatta başkalarını tavsiye edeni bile duydum. Karısını da evde bir düzenim olsun diye onu da bırakmak istemiyorlar. Karısı kurtulmayi basarsa bile psikolojisi bozulmuştur.Aldatan erkek kesinlikle daha fazla suçludur ama bu erkeklerle bile bile beraberlik yaşayan kadınlarda masum değil tabiki..Bu kadınların evli erkeklerden beklentisi nedir? niçin bu kadar karışık ve uygunsuz bir ilişki içine giriyorlar? 2.kadın olmayı, metres olmayı nasıl sindiriyorlar? ve genelliklede erkekler sıkılıncada yada eşleri ögrendiklerinde bir hiçmiç gibi bir sürü yakıştırmalarla terkediliyorlar.. Bir kadın kendini niçin bu denli kullandırır? Bu işten tek karlı çıkanlar erkeklerdir, üzülen kadınlar..Suçlu ise aldatan ve aldatmaya yardımcı olanlar...Tek kazanan erkekse niçin birbirimizi suçluyoruz ki...
Nereden çıktı şimdi akşam akşam bu konu?Ne kadın tek taraflı suçlu nede adam.
Suçlu yada suçsuz diye ayirmiyorum kimseyi. Tek kazançlı erkek. Evli olduğunu bilerek devam eden kadınları ihtiyaçlarını giderecek makine olarak kullanıyorlar ve atiyorlar bir koseye hatta başkalarını tavsiye edeni bile duydum. Karısını da evde bir düzenim olsun diye onu da bırakmak istemiyorlar. Karısı kurtulmayi basarsa bile psikolojisi bozulmuştur.
Ben de bunu merak ediyorumKocanızdan eminseniz dertlenip kafanızı yormanıza gerek bir durum yok.
Sizi bağlayan tek meselede kocanız zaten.
Yoksa dünyada bin bir türlü ahlak yoksunu insan var..Hırsızı, arsızı, sapığı, çoluk çocuğa sulananı...
Şimdi sizi burda bu konuyu açmaya iten sebep ne?
Terbiye sınırlarını asmayalim lutfen. Bende boyle bir konu yuzunden esimden bosandim cunku. Oglumu maddi manevi tek basima buyuttum. Kadina suc bulurum. Bu benim kendi dusuncem. Erkek yanassa bile kadinin evli erkege yanasmamasi gerek.Sizin de beyniniz yok niye yorum yapıyorsunuz ki?
Size aynen katiliyorum. Eninde sonunda ilgisini cektiriyor erkegin. Erkekte kendini bisi saniyor yanasiyor. Erkeklerin iradesi zaten zayif bu konuda. Bir kadinin isteyipte elde edemeyecegi hic bir sey yoktur.Kadının iradesi 1000 birimse,erkeğin iradesi 10 birim.
Kimseyi savun veya savunma... Yorum yaptigim icin bana beyinsiz diyemezsiniz siz.Ben kimseyi savunmuyorum dikkat ettiyseniz. Sadece evli erkeklerin aklanmasına kızıyorum.
Evet tabiki bile bile devam eden kadın da suçludur ama adam kadar değil. Yoksa o adamın ailesi, çocukları olduğunu bildiği halde devam etmek masum bir şey değil asla bunu demedim. Ama adamın çocuklarını, karısını bırakıp başkasına gitmesi sizce de daha kötü daha adice değil mi?