Para tüm namussuzlugu örtüyor malesef,zaten parasıda olmasa öyle bir metres bulamazdı kendine.kimsenin o isimlere saygı duydugunu zannetmiyorum, sadece yala..lık onlarınki..Acun'a tepki göstermeyen toplum iflah olmaz diyorum. Gülben Ergen olayı da ayrı bir vaka. Beni ilgilendirmiyor ne yapıp ettiği ama düşünsenize kadın haberleri engelleyip imaj yenilemeyle tekrar ortaya çııkabiliyor. Medya dediğimiz şeyde her haberi buna göre değerlendirelim yani birilerinin kollanıp korunduğu işlerine gelenin ezildiği ve aykırı seslerin susturuldugu bence bu asıl sorun olmalı ülke icin. Ayrıca kadın avcı bu durumda erkekler geri zekalı. O zaman napıyoruz geri zekalı kocişleri almıyoruz.
Maalesef Acun denen karektersizin ve metresinin medya hesapları dolmuş taşıyor. Bizim halk bu kadar mı düştü ikiyüzlü oldu bilmiyorum ki. Üzücü cidden çok üzücü.Para tüm namussuzlugu örtüyor malesef,zaten parasıda olmasa öyle bir metres bulamazdı kendine.kimsenin o isimlere saygı duydugunu zannetmiyorum, sadece yala..lık onlarınki..
Arkalarında bıraktıkları bu kadar mutsuz insanın ahıyla mutlu olamazlar,bu kadar rezillikten sonra millete karşı gösteriş onlarınki, birkaç seneye kalmaz kokusu çıkar bence..Maalesef Acun denen karektersizin ve metresinin medya hesapları dolmuş taşıyor. Bizim halk bu kadar mı düştü ikiyüzlü oldu bilmiyorum ki. Üzücü cidden çok üzücü.
Bence hata evli erkege bakan kadinda. Erkek belli evli niye kuyruk salliyor ki.
Oda arkadaşın düşüncesiymiş yapmış, yorumuna katılmaya bilirsiniz, beyinsiz demeniz biraz agır olmamışmı? Burada bile düşüncelere saygı duyulmazken kadının kadını anlaması mümkün mü çokk sorgulamak gerekir..Sizin de beyniniz yok niye yorum yapıyorsunuz ki?
Oda arkadaşın düşüncesiymiş yapmış, yorumuna katılmaya bilirsiniz, beyinsiz demeniz biraz agır olmamışmı? Burada bile düşüncelere saygı duyulmazken kadının kadını anlaması mümkün mü çokk sorgulamak gerekir..
Erkekler konusunda tamamen katılıyorum ama farklı görüş bildiren, öyle düşünen bir arkadaş için yaptıgınız yoruma katılmıyorum.. Kişisel agır hakaretvari bir yorumm..Kusura bakmayın ama evli erkek suçsuzdur tüm suç kadındadır diyen birinin beyninin olması düşünülemez bence.
Ve hep aldatma konularında kadının düşmanı kadın diyoruz ya evet cidden eğer kadınlar bile aldatmada kocaya değil de 2. kadına suç buluyorsa cidden kadının düşmanı kadınmış.
AynenAcun'a tepki göstermeyen toplum iflah olmaz diyorum. Gülben Ergen olayı da ayrı bir vaka. Beni ilgilendirmiyor ne yapıp ettiği ama düşünsenize kadın haberleri engelleyip imaj yenilemeyle tekrar ortaya çııkabiliyor. Medya dediğimiz şeyde her haberi buna göre değerlendirelim yani birilerinin kollanıp korunduğu işlerine gelenin ezildiği ve aykırı seslerin susturuldugu. Bence bu asıl sorun olmalı ülke icin. Ayrıca kadın avcı bu durumda erkekler geri zekalı. O zaman napıyoruz geri zekalı kocişleri almıyoruz.
Ayrıca bile bile evli bir erkekle birlikte oluyorsa tabiki 2.kadın da suçlu..Aldatan Erkekler zaten gözümde pislik ama 2.kadınları bu kadar masumane savunmanızı anlamış değilim..Erkekler konusunda tamamen katılıyorum ama farklı görüş bildiren, öyle düşünen bir arkadaş için yaptıgınız yoruma katılmıyorum.. Kişisel agır hakaretvari bir yorumm..
Erkekler konusunda tamamen katılıyorum ama farklı görüş bildiren, öyle düşünen bir arkadaş için yaptıgınız yoruma katılmıyorum.. Kişisel agır hakaretvari bir yorumm..
Paraları olmasa o kadınlar yüzüne bile bakmaz onların, dedeleri, çocukları yaşında manken gibi kızlar hepsi..Allah vicdan,ahlak versin toplumumuzaAynen
Ali ağaoğlu sevgililerine malım ortanca hanım küçük hanım diye ortaya çıkıyor adam utanmadan alnı ak pak gibi dolaşıyor
Acuna seymaya gık diyemiyor insanlar
Niye arka kuvvetli
Para var güç var ee sonuçta da erkekler
Onlar ne yapsa hak
Ayrıca bile bile evli bir erkekle birlikte oluyorsa tabiki 2.kadın da suçlu..Aldatan Erkekler zaten gözümde pislik ama 2.kadınları bu kadar masumane savunmanızı anlamış değilim..
Arkadaşınıza bende üzüldüm, burada 2.kadın metres olanlar bile bile ilişki yaşayanlar.. Sizin arkadaşınız malesef kandırılmış çok üzüldüm gerçekten.. Karısınında yaptıgı hiç dogru değilmiş, kimbilir adam ne yalanlarlada kandırdı karısını, buradada malesef yine erkek kazanmış, üzücü..umarım arkadaşınız iyidir şuanda..Hakaret veya değil gerçekten hiç umrumda değil. Kadınlar bile tutup da erkekleri savunursa bir arpa boyu yol alamayız. Üzücü gerçekten bu konular hep o arkadaşımı aklıma getiriyor ve üzüyor beni. Çok yakındık bu meseleden dolayı intihar edene kadar. Hele böyle yorumlar o arkadaşımın anısına hakaret gibi geliyor.
Arkadaşınıza bende üzüldüm, burada 2.kadın metres olanlar bile bile ilişki yaşayanlar.. Sizin arkadaşınız malesef kandırılmış çok üzüldüm gerçekten.. Karısınında yaptıgı hiç dogru değilmiş, kimbilir adam ne yalanlarlada kandırdı karısını, buradada malesef yine erkek kazanmış, üzücü..umarım arkadaşınız iyidir şuanda..