Evli erkek avcısı kadınlar

Aldatan erkek kesinlikle daha fazla suçludur ama bu erkeklerle bile bile beraberlik yaşayan kadınlarda masum değil tabiki..Bu kadınların evli erkeklerden beklentisi nedir? niçin bu kadar karışık ve uygunsuz bir ilişki içine giriyorlar? 2.kadın olmayı, metres olmayı nasıl sindiriyorlar? ve genelliklede erkekler sıkılıncada yada eşleri ögrendiklerinde bir hiçmiç gibi bir sürü yakıştırmalarla terkediliyorlar.. Bir kadın kendini niçin bu denli kullandırır? Bu işten tek karlı çıkanlar erkeklerdir, üzülen kadınlar..Suçlu ise aldatan ve aldatmaya yardımcı olanlar...Tek kazanan erkekse niçin birbirimizi suçluyoruz ki...

Acun'a tepki göstermeyen toplum iflah olmaz diyorum. Gülben Ergen olayı da ayrı bir vaka. Beni ilgilendirmiyor ne yapıp ettiği ama düşünsenize kadın haberleri engelleyip imaj yenilemeyle tekrar ortaya çııkabiliyor. Medya dediğimiz şeyde her haberi buna göre değerlendirelim yani birilerinin kollanıp korunduğu işlerine gelenin ezildiği ve aykırı seslerin susturuldugu. Bence bu asıl sorun olmalı ülke icin. Ayrıca kadın avcı bu durumda erkekler geri zekalı. O zaman napıyoruz geri zekalı kocişleri almıyoruz.

Para tüm namussuzlugu örtüyor malesef,zaten parasıda olmasa öyle bir metres bulamazdı kendine.kimsenin o isimlere saygı duydugunu zannetmiyorum, sadece yala..lık onlarınki..

Para tüm namussuzlugu örtüyor malesef,zaten parasıda olmasa öyle bir metres bulamazdı kendine.kimsenin o isimlere saygı duydugunu zannetmiyorum, sadece yala..lık onlarınki..
Maalesef Acun denen karektersizin ve metresinin medya hesapları dolmuş taşıyor. Bizim halk bu kadar mı düştü ikiyüzlü oldu bilmiyorum ki. Üzücü cidden çok üzücü.

Maalesef Acun denen karektersizin ve metresinin medya hesapları dolmuş taşıyor. Bizim halk bu kadar mı düştü ikiyüzlü oldu bilmiyorum ki. Üzücü cidden çok üzücü.
Arkalarında bıraktıkları bu kadar mutsuz insanın ahıyla mutlu olamazlar,bu kadar rezillikten sonra millete karşı gösteriş onlarınki, birkaç seneye kalmaz kokusu çıkar bence..

Sizin, o masum av, kurban sandığınız kocişkolarınızın dışarıda elin kızına yaptığı abazaliklardan haberiniz de var mı acaba?

Şu herifleri 3 yaşında çocuk yerine koymaktan vazgeçmeyin sakın. Sıkı da tutun elini de pis kadınlar kocanızı kaçırıp yuvanızı yıkmasın. Kendinizi kandırın, uyutun ki "yuva"larınız yıkılmasın, aman diyim. :)

Bakın arkadaşım kimse sizin o sümsük, geceleri osura osura uyuyan, kel göbekli eli sikinde kocalarınıza bayılmıyor. Sizin o mendebur haysiyetsiz şerefsiz kocalarınız gencecik kızların peşinde koşuyor bazen kendini bekar tanıtıyor onların hayatının içine ediyorlar.

O beyninizi biraz kullanın. Onu kullanın diye koymuşlar boş dursun diye değil. Kocalarınızı aklayıp elin kızlarına orospu demeyin diyemezsiniz. O sümsük kocalarınızı boşarsanız o zaman karşıdaki kadına da istediğinizi diyin.

Ama kocasını affedip de o metres, o sürtük, o orospu diyen kadınlar o metreslerdan 10 kat daha yüzsüz ve gurursuzlar üzgünüm.

Bu mesajım tepki alabilir banlanacağım zaten kesin hiç ama hiç umrumda değil.

Böyle adi haysiyetsiz bir adam kendini bekar diye tanıtıp benim arkadaşımın hayatının bitmesine sebep oldu. Karısı da kocayı affetti her yerde utanmadan arkadaşıma metres diyip mutluluk pozları veriyor benim arkadaşıma olan oldu. O yüzden kocalarınızda suç bulun. Emin olun 3-5 tane ego tatmini yapan kişiler hariç hiç kimse oooo evli erkek yerim bunu diyip üstüne atlamıyor.

ÜSTE ATLAYAN KOCALAR!!!!! Eğer kocanız sizi aldattıysa %99 ilk adımı hatta 2,3,..100. adımı atan da kocanızdır karşıdaki kadını kandırmıştır. Kendinizi kandırmayın artık erkeklerin suçlu olduğunu kabullenin yeter.

Kusura bakmayın ama evli erkek suçsuzdur tüm suç kadındadır diyen birinin beyninin olması düşünülemez bence.

Ve hep aldatma konularında kadının düşmanı kadın diyoruz ya evet cidden eğer kadınlar bile aldatmada kocaya değil de 2. kadına suç buluyorsa cidden kadının düşmanı kadınmış.

Erkekler konusunda tamamen katılıyorum ama farklı görüş bildiren, öyle düşünen bir arkadaş için yaptıgınız yoruma katılmıyorum.. Kişisel agır hakaretvari bir yorumm..

Aynen
Ali ağaoğlu sevgililerine malım ortanca hanım küçük hanım diye ortaya çıkıyor adam utanmadan alnı ak pak gibi dolaşıyor
Acuna seymaya gık diyemiyor insanlar
Niye arka kuvvetli
Para var güç var ee sonuçta da erkekler
Onlar ne yapsa hak

Erkekler konusunda tamamen katılıyorum ama farklı görüş bildiren, öyle düşünen bir arkadaş için yaptıgınız yoruma katılmıyorum.. Kişisel agır hakaretvari bir yorumm..
Ayrıca bile bile evli bir erkekle birlikte oluyorsa tabiki 2.kadın da suçlu..Aldatan Erkekler zaten gözümde pislik ama 2.kadınları bu kadar masumane savunmanızı anlamış değilim..

Hakaret veya değil gerçekten hiç umrumda değil. Kadınlar bile tutup da erkekleri savunursa bir arpa boyu yol alamayız. Üzücü gerçekten bu konular hep o arkadaşımı aklıma getiriyor ve üzüyor beni. Çok yakındık bu meseleden dolayı intihar edene kadar. Hele böyle yorumlar o arkadaşımın anısına hakaret gibi geliyor.

Paraları olmasa o kadınlar yüzüne bile bakmaz onların, dedeleri, çocukları yaşında manken gibi kızlar hepsi..Allah vicdan,ahlak versin toplumumuza

Ayrıca bile bile evli bir erkekle birlikte oluyorsa tabiki 2.kadın da suçlu..Aldatan Erkekler zaten gözümde pislik ama 2.kadınları bu kadar masumane savunmanızı anlamış değilim..

Ben kimseyi savunmuyorum dikkat ettiyseniz. Sadece evli erkeklerin aklanmasına kızıyorum.

Evet tabiki bile bile devam eden kadın da suçludur ama adam kadar değil. Yoksa o adamın ailesi, çocukları olduğunu bildiği halde devam etmek masum bir şey değil asla bunu demedim. Ama adamın çocuklarını, karısını bırakıp başkasına gitmesi sizce de daha kötü daha adice değil mi?

Kadının iradesi 1000 birimse,erkeğin iradesi 10 birim.
"O" erkeği kafasına takmış olan ahlaksız kadın,10 kere reddedilse bile 11. de elde edebilir adamı. Acı ama gerçek.

Arkadaşınıza bende üzüldüm, burada 2.kadın metres olanlar bile bile ilişki yaşayanlar.. Sizin arkadaşınız malesef kandırılmış çok üzüldüm gerçekten.. Karısınında yaptıgı hiç dogru değilmiş, kimbilir adam ne yalanlarlada kandırdı karısını, buradada malesef yine erkek kazanmış, üzücü..umarım arkadaşınız iyidir şuanda..

Sakin sakin ben her ikisindede hata buluyorum geçen yıllarda adamın biri çölde kadınlar tarafından tecavüze ugradım diyordu.O geldi aklima :)
Her neyse çeşit çeşit insan var şahit oldugum ve duyduklarım
1:Bazı erkeler gerçekten bekar gibi görünüp kadını kandırıyorsa bunda kadının suçu yoktur.Kadın öğrenip devam ediyorsa işte asıl o zaman iki side suçlu konuma geliyor.
2:Bazıları bilerek isteyerek gönül macerası para yemek adına yapılıyor.Bu zaten ahlaksızlık ve etik olmayan davranıştır ki yine ikisi de suçlu
Gerçi her iki şıkta da erkek suçlu buna izin verdiği için.
Bazı kadınlar kocamı kandırdılar diyor çocuk mu kocan kandırılsın, o zaman sen de zamanında kandırdın kocanı evlendin.
Bazı kadınlar da ne yaparsa yapsın erkektir yeter ki para getirsin eve diyor.Yaşanılanlara sessiz kalıyorsa öyle bir hayatı tercih etmekte onun kararı.
Aladatılmak bu kadar doğal olmamalı kadınlar boyun eğerse erkekler ve onu yetiştiren anneleri erkedir yapar dedikçe bu düzen değişmez.
Hah bir de masum ve gururlu kadınlarımız vardır olayı bilmeden mutlu mesut yaşarlar ve öğrenince çekip giderler.
En önemlisi de tek masum olan ve onların ahının asla yerde kalmayacagı, psikolojisinin ne şekilde bozulacagını düşünmeden yapılan ihanetlerin tek masum meyveleri çocukları var ya işte onlar en masumudur.

Maalesef vefat etti. Benim demek istediğim de emin olun erkeklerin bir çoğu kendini ilk baş bekar olarak tanıtıyor bana da denk geldi ben hemen tekmeyi bastım ama bir de psikolojik olarak zayıf olanlar, iyi durumda olmayanlar var onları bir şekilde ilişkiyi sürdürmek için kandırıyorlar.

Bizim kadınlarımız da çıkıp kocamadokunma diye akım başlatıyor. Kocaları başkalarına zevkle dokunuyor haberleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…