Evli erkek avcısı kadınlar

O zaman herkes önce kocasına ahlak öğretsin, ya da boynuzu taktığı zaman gurursuzluk edip devam etmesin. Erkeklerin hiç suçu yok değil mi

Kadınlar avcı, erkekler de masum av =)))
Sanat camiası denen ucubeliğin yaşam tarzına bakarsanız çıkılmaz işin içinden, orada kocasını aldatan kadın da gırla
Herkes kendisine sahip çıkacak, evli olduğunun farkına varacak

Sadece kadınlara suç bulmayın bence evli erkeklerin uzak durması gerekmiyor mu sizce?
ben evliyim sen bir uzak dur bende be kadın diyemiyorlar mı?
Kusura bakmayın ama ben bu konuda sadece kadınlara yüklenilmesine anlam veremiyorum inanın erkekler daha fena..

Olay tamamen karşılıklı. Hiç bir kadın ya da adam karşılık görmediği bir şeyi adı konacak kadar sürdürmez. Burada herkesi kendi kocası/ karısı ilgilendirir. Eşleriniz dürüstse, güvenilirse, gözü dışarıda değilse neden korkuyorsunuz anlamıyorum. Adam zaten karaktersizse zengin olsun, güzel olsun diye aramaz bile, karşısına çıkan ilk nefes alan kadınla aldatır.

Aldatmalarda suçu sürekli karşı tarafın üzerine atmakla iş bitmiyor, sıkıyorsa aldatan adamı kapının önüne koyun, çamaşırına varana kadar elinden alın, bakın bakalım aldatmalar azalıyor mu azalmıyor mu ? Erkektir, canı istemiştir, bir defalıktır diye diye affediyor kadınlar, sonra bu kadınların gözleri neden hep evli erkeklerde. Sözüm konu sahibine değil tabii, her aldatma vak'asında suçu yanlış yerde arayanda...

Bence önce evli erkeklere bakmak lazım. Onların ahlaksızlıklarından, sadakatsizliklerinden ve kadınlara yılışmalarından tiksindim. Ha bir de evli olan erkeğin (yani asıl eşine sadakatle yükümlü olanı) ayarttığı kadınlara saldıranlardan tiksindim. Bu erkekleri savunanları anlayamıyorum, nerede yaşıyorsunuz? Ben bu insan müsvettelerinden tiksindim, eşini hiçe sayıp belkide eşinin tüm hayatını etkileyebilecek bir travma yaşattığını (ya da yaşatacağını) düşünmeden ihanet eden bu erkek müsvettelerini aklayanı da anlayamıyorum. Her zaman derim "erkeğin adam olduğu yerde, kadın prensestir". Önce erkek adam olacak...

ne kadar çiğ bir bakış açısı!! Evli erkekleri kim zorluyo ki benle ilişki kur diye?? Unuttuğunuz bişey var o da şu; eşine karşı sadakat yemini olan "evli erkek" tir, Elin kadını değil

Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra ,Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar..Yusuf gibi erkek nerde tabi o ayrı bir tartışma konusu...Siteme bakarsak (haklı da olsanız) kaderimiz avcı dediğiniz kadınların eline kalmış oluyor yani ne yazık bir ilişki...

Komşunun tavugu komşuya kaz görünür hesabı bir çok erkek elindekilerini kaybetmeden anlamıyor kıymetini, iş işten geçincede çok geç oluyor..
O bakışla bakarsan Hz yusuf bile son anda kendisini frenlemiş günaha girmemek için, şimdiki erkekler de son anda günaha girmeyecek birisi olabileceğini ben düşünemiyorum.. İnsanız şaşarız, beşeriz olabilir, Ama insanların ilk gardı önemli insansın birinden erkek yada kadın etkilendiysen aklına şu gelmeli evliyim evim yuvam, çolugum çocugum var, ailemide seviyorsam aklımı başıma almalıyım diye nokta koymalı, silkelenmeli, evliliğinde varsa eksiklikler onlara eğilmeli, günaha girmemeli.. Ama sevgisiz, saygısız bir evlilik ortamı ise boşan ne halt yersen ye..insan olmak budur bence, ölüp gideceğiz kimsenin kul hakkına girmemeli diycemde kime diycem? Herkes olmuş bir ahlaksız..

Erkekler de pek masum degil kadin kadar suclu,bosuna yuva yikanin yuvasi olmaz dememisler herkes ettigini bulur mutlaka buna cok inaniyorum.

Bu arada konu sahibesi neredesin bugun evde boş günümde bütün konulara sarmış durumdayım, konuna senden çok yorum yapmışım

Bende bu konuyla ilgili bir derdiniz var sandım
sevmiyorum böyle ortada bişi yokken atılıp tutulmasını, başka insanların kınanmasını. Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Ama maalesef yapıyoruz, hadi başımıza gelse Allah korusun insan konuşmadan duramaz diycem.
Ama ortada fol yok yumurta yok, sanat camiasının namusunun derdi bize mi düştü

Boşanıp yapsınlar niye diğer insanı aptal yerine koyuyorlar ki ya ilişkiler iyice berbatlaştı kime inanıp kime güvenip evleniceksin bu devirde bunları duydukça valla evlenesim gelmiyor

Burada kendi dertlerinizi yazsanız nasıl olur acaba. Tutup herkesin bildiği okuduğu kınadığı şeyleri buraya konu açıp yazmanın ne gereği var ben anlamadım sizin başınıza geldiyse yorum yazarız ama burada tüh yazıklar olsun onlara demek geyik muhabbeti oluyor biraz. Onların sorunu yani bize ne? bizi bağlayan ne?

bu konuda baya dillenmeye basladi.su kadinlari anlamiyorum bide hastag acmislar kocama dokunma diye ayy ne sacma ya.pardon ama o kadinlar zorla mi aliyo kocanizi.bende evliyim esimin icinde aldatmak varsa kim olursa olsun illaki aldatacak.neden sucu sadece kadinlarda goruyoruz.erkekleri bu kadar kutsallastirmayin allah askina ya.sizi erkekleri boyle yere goge sigdirmayin kocama dokunmayin diyin onlarda affedersiniz kendisini bi halt sansin aldattikca aldatsin.her iki tarafta suclu.malesef turk kadinlarinin cogu boyle esimin aklini çeldi falan diyo birakin boyle duusnmeyi esiniz sizi sevse aldatmazdi

Ne kadina kadin derim ne adama adam. Rabbimden dilerim aldatan kisiye cennet yuzu gostermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…