evli bir adama aşık olmak üzereyim

:KK9:aynen katılıyorum size:KK66:
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. bu şekilde düşünmesi bile hata aynı şeyi evlenince yaşamını diliyorum

Oyle bide ya azicik mantikli olun arkadaslar tmm asik olur karisiyla iliskiyi keser anlarim zorunlu yapmak ne demek ya inanmayin lutfen boyleleei varsa

Yazdiarinin hepsini okudum seni cogu kisi gibi direkt yargilamiycam. 1. Bu adamin seni gercekten sevdigine eminmisin 2. Gercekten sevdigine eminsin diyelim ? Esinden bosanmak icin bir hamle uyguladi mi ? 3. Hadi bosandi diyelim ailen boyle bir erkekle beraber olmana izin vericek mi ?

Herkes gibi benim de bu hikayeye inanasim gelmedi. Adamin evli olduguni bile bile beraber olmus. Buraya kadar sorun yok da Facebook ta resimlerini gorunce mi vicdana gelmis. Hic inandirici degil.

Başlıktan konu sahibinin derdi aşikar aslında

Aşık değilmiş hoş adam demiş sevişmiş sonra yüreği kabarmış adama hiç aklında yokmuş demek ki !? Sadece sevişcektik ne oldu böyle şaşkınlığın da...

Hic masum değilsin.

Madem ilk basta bir şey hissetmedin, dalga geçecek kadar basit bir şeydi, görüşmeyebilirdin?

Ya da ben olsam ne yapardım, onu söyleyeyim. Bana asıldığı an doktorumu degistirirdim.

Kendini çok fena kullandirmissin. Geçmiş olsun.

havada fake kokusu vaaar :)
ama sana değil buna yeltenenlere bişey söyleyeyim
EVLİ ADAMA AŞIK OLUNAMAZ!
evli kelimesinin tanımını bildiğine inanıyorum..
yarın bir gün başına gelir ya da gelmez ama bir ''pislik'' olduğunu değiştirmez
he bide senin doktor da bekar da olsa güvenme derim,
tecrübeyle sabittir.
bi gün ellerindeki elini yitirir, dudaklarında ismini bırakır(bkz. senin için edebiyat da yaptım)
demem o ki, aşk güzel şey, o karısının koynunda yatarken, yatağında zırlarsın işte
çıtırdı nihahah diye anlatır seni kim bilir..

Ben iradesizlik olarak düşünmüyorum durumunu seni topa tutmak hiç haddim değil çünkü kimin başına ne geleceği belli olmaz sadece şunu söylemek istiyorum bu ilişkinin sonu ne yani adam bosanmasin benim yüzümden diyorsun peki sen nolcaksin bir nevi dost hayatımı surdureceksin peki nereye kadar bide bu adam madem karısıyla mutsuz neden hala evli madem seni seviyor senden sonra yaşadıklarını sonra hala evli kalması bana adamın hiçte dürüst bi insan olduğu izlenimini vermiyor sen onun evli olup olmamasını değil burda sana düşen rolü düşün bu rolü kendine yakistiriyormusun

beni topa tutacağınızı biliyorum. tutun. ama yazmam lazım. tanımadığın insanlara anlatmak ve onların yorumlaması mantıklı geldi düşününce.

adam beni doktorum oluyor. muayeneye gittiğimde tanıştık. evli, çocuklu bir adam. karısı öğretmen. adam aylardır ağzımdan girdi, burnumdan çıktı. ilk başlarda ciddiye almadım. mesajlarını pek sallamıyor, arada kibarca cevap verip kesiyordum. hatta arkadaşlarımla gülüyorduk duruma. "ne saçma yaa, bir şansı olduğunu nasıl düşünebilir" diyordum. evli adamla ne işim olur diyordum. bütün hastalarında şansını deniyordur bu diyordum.

ne oldu nasıl oldu bilmiyorum, bir gün bir baktım muhabbetinden keyif alıyorum. bir baktım dertlerimi anlatıyorum, ya da komik bişeye gülüyoruz. bir baktım, ona kontrole gitnek için gün sayıyorum. tabii tahmin edeceğiniz üzere eşiyle sıkıcı ve görev icabı bir cinsel hayatları olduğunu, beni gördüğü zamanlar hariç rutin ve sıkıcı bir yaşam sürdüğünü anlatıyor. iltifatları, aylarca benim için nasıl delirdiğini anlatmalarına falan girmeyeyim hiç.

neyse ben bir geri zekalı olduğum için görüştüm bu adamla. beraber oldum. yalnız mı hissediyordum, büyüye mi kapıldım bilmiyorum. gerçekten de anormal bir uyum var aramızda.

facebooktan fotoğraflarını buldum. kafayı yedim. çocuklarına, karısına ve mutlulukla gülümsemelerine baktım. allah benim belamı vermiş dedim. kendime bu adamla görüşmekten daha büyük bir kötülük yapamazdım, gerçekten. insan ne yaparsa kendine derler ya, çok doğru. sonra az önce günlük yazarken, içimi buraya dökmeye karar verdim. çünkü kimseye anlatamıyorum. fikir soramıyorum. fikir derken, kendimi nasıl uzak tutabilirim, nasıl karşı koyabilirim duygularıma, bu anlamda. yoksa hain planlarım yok, karısından boşatmak gibi. kaçmam lazım bu ilişkiden. iradesiz miyim diye kendime kızıyorum.
Adamı karısından boşatamazsın zaten onu bi geç.

Ne yap et aklını başına topla, bu işte en cok zararı sen görürsün.

bekarlara kıran mı arkadaşım bırakın evli adamların peşini.o aile düzenini bozar mı sence olan sana olur en başta ve sonra hiçbişyden haberi olmyan karısına olur.ah alma ömür boyu çekersin.bugn sen yaptn bunu yarın sana yapılır unutma

X