evli bir adama aşık olmak üzereyim

Özür dilerim sizden. çünkü çooook sıradan buldum. Hep o eşle görev icabı birliktedir. Ne hikmetse ayrılmaz. sizde onca birikim, kültür, güzellikle ipi göğüsleyen 2. olursunuz. Adam zannettiğiniz mesleği mecburiyetten yapıyor. Aslında oyuncu.

Böyle kadınlardan yüz buluyor zaten erkekler.Telefonunu vermeyeydinde aramasaydı.Hadi randevu fasafisosu var diyelim onun için aradığını kabul edelim rahatsız ediyorsa telini değiştirseydin.Üstüne bide hala ona muaneye gitmişsin.Nereni muane ettirdiysen artık..Resmen gel beni s.k demişsin.Bu saatte benim sinirimi hoplatıyorsun.Birde gelmiş burda fasafiso laflar ediyorsun.Karısının yerinde olsam kimse alamazdı seni elimden.Burda anlatarak yaptığın terbiyesizliği insanların sana alkış tutacağını falan sandın heralde..Gün gelir devran döner demişler güzelim...

Bdv bu gece baya hareketli

Evliyken aşık olan kocadan

Evli adama aşık olan kadından hayır mi gelir zinhar gelmez

Yuva yıkana yıkmaya çalışanlara akil fikir ver

Allahım

Dinimiz aminnn

Adamla beraber olmuş hala aşık olmak üzereyim diyor ohoohoho he yani henüz sevdiğinden bile emin olmadığın bir adamla bunu yaşadın Oldu o zaman
İşin ahlaki boyutuna girmeyeceğim, çünkü bu konuyu açan hakaret duymak için açar öğüt duymak için değil. Şimdi biri gelip seni tokatlasa daha rahat hissedersin hatta, suçluluk işte Ya da konu sahte bilemeyeceğim

Super.
Devam et.
Destekliyoruz seni kk olrak.
Cunku bizim hosumuza gidiyor kocamizin bizi baska bi kadinla aldatmasi.
Ve o kadinlarada bayiliyoruz.
Fanatiginim ablaa,devam..

hahahahaaa kk hatunları yememiş,yoksa sayfalar dolması lazımdı,altta da üye patlaması olmalıydı

Yarin birgun evlenip aYnisi size oldugunda sakin dovunmeyin askinda yeri vardir kul hakki o cocuklarin vebalini nasil odeyeceksiniz o doktorda. Ne kadar serefsiz biraz mantikli dusunun hıc bı erkek gorev icabı karisiyla yatmaz sadece ıstedıgı ıcın yapar yani sizi kekliyo biraz

Buraya yazılan onca taşlama, topa tutma senin için adeta bir ayin olsa gerek.
Şuracıkta etlerini didikleyip kemiklerine kadar çimdirip deşsek, kanın akması hoşuna gider, diy mi konu sahibi? Öyle.
Sana "kötü" diyen her laf vicdan azabını körükledikçe vicdanın bi çizgiyi aşıyor, sen de vicdan azabı duyuyor olmakla kendini tatmin ediyorsun.
E tadını çıkar, ne diyim.

aynen katılıyorum size
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. bu şekilde düşünmesi bile hata aynı şeyi evlenince yaşamını diliyorum

Harikasin!!!

Oda biliyor bunu zaten bi nevi içini döküyor rahatlamak için zira çevresine dr fena ya parçaladı beni resmen diyemez doğal olarak

Ne yapalım tebrik mi edelim? Adres gönder çiçek gönderelim kapına. Sizin gibiler olduktan sonra bir yuvayı ayakta tutmak gerçekten zor.

Bu adam sana dediklerini baska kadınlara da söylüyordur bunu bil.. Cocuklarının annesını nıkahlı karısını bıle aldatan sevgılısını de aldatmaz mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…