evli bir adama aşık oldum .

Adam iş uzamasın diye dava açmıyor ama 5 senedir seni oyalıyor öyle mi 5 senede o adam en az 3 kere falan boşanırdı. Bildiğin metres yapmış seni. Hiç mi mantığın yok yoksa sen bu masala inanmayı bilerek mi tercih ediyorsun?
2. Eş olmayı neden kabul etmedin ona şaşırdım. Malum ailecek mideniz Haliç'e dönmüş zaten.
Ha bu arada yaşattıklarımızı yaşamadan ölmüyoruz. İleriki hayatında bol şans o yüzden..

Ananinda seninde ne mezhebiniz genis insalarmissiniz.
Su evli erkeklerin yakasindan dusun arkadas ne buluyorsunuz elin sahipli erkeklerinde bekar adammi kalmadi bide yardim istiyo edepsizler insan bunu yazmaya utanir yaa seviyomusmus evli cocuklu bir kadin olarak basima boyle bir sey gelse yikilirim bir kadin bir kadina bunu neden yapar anlamiyorum camasirini yikayip yemegini yapip bide aksam yatagina girip onun ihtiyaclarini karsilayan binbir zorlukla ona bir evlat veren bir kadin ve seviyorum ölüyorum diyen bir sen ve buna canak tutan bir anne ben boyle bir sey yapsam annem beni paralar sizi azcik edep yahu

Evli erkek yalanlarını ekliim ben de inananlar varsa hala

1- eşimle akrabalık var, boşanırsak büyük olay çıkar veya boşatmazlar
2- ayrı yatıyoruz
3- çocuk için boşanamıyorum
4- akşam yine kavga etti, hızurum hiç yok direkt sana geldim, sen de olmasan...
5- anlaşmalı boşanmak için ikna edicem bana süre ver
5- boşanma dilekçemi hazırlaması için avukata talimat verdim ama yogunmus, adli tatil, cocuk biranda hastalandı erteledim vs.
6- boşanma dilekçesini vermiştim ama iş uzayacak geri çektim ve anlaşma yoluna gidicem...
7- bu ara çocuk benle uyumak istiyor bana biraz zaman ver
8- çocugun sağlık problemi çıktı biraz zaman ver

Bunlar aklıma gelen ihtimaller bir kısmı burdaki konulardan..

Amaaan boşver güzelim dert ettiğin şeye bak. Bence sen evlen. Sonra onun evine yakın bir ev tut. Karısı ile arkadaş ol, böylece ailecek görüşmelere başlayabilirsiniz. Hatta belki tatile falan çıkarsınız kim bilir. Sonra senin çocuğun olur. Aslında bu büyük aşkın meyvesidir ama sen kocana yutturursun senin diye falan filan. Bak ne güzel hayat di mi?

Senin istediğin tavsiyeler bunlar. Ancak bizlerden alamazsın bu istedikleri i. Çünkü biz terbiye biliriz, ahlak biliriz, dustur biliriz. Bunu da bize anne babamız öğretmiştir yani onlar da bunları bilir. Bilmem anlatabildim mi?

Pessss.....

Bide haksızlık edermiyim diyo ? Yuva yıkmaya calışıyosun sonra gelmiş burda normak bir olaymış gibi anlatıp akıl almaya calışıyosun? Ne dememizi bekliyosun anlamadım ? “Oo süper cok o kadını bırakması için elindem geleni yap” dememizi mi yoksa “cocuklarını babasız bırak süpersin” dememizi mii ? Bak kınamak istemiyorum ama Allah ıslah etsin. Rahat bırak adamo gitsin karısına çocuklarına sen olmayınca eminim cok daha huzurlu bi hayatları olacaktır

2. Bahaneye genelde ayri yatilan donemde olan cocuk eslik ediyor. Ayri yatiyolar ama karisi hamile. Uzaktan uzaga sperm yagdirarak yapmislar demek ki cocugu

2. Bahaneye genelde ayri yatilan donemde olan cocuk eslik ediyor. Ayri yatiyolar ama karisi hamile. Uzaktan uzaga sperm yagdirarak yapmislar demek ki cocugu

Valla adam kendisiyle beraberken ve karımla ayrı yatıyoruz derken karısının hamile kalmasının sebebini bile mazur gören metreslerimiz var bu ülkede...Çok üretiliyor bunlardan...Adam da muhtemelen alkollüydüm veya geldi zorladı falan diyordur...

Ama " evli sevgilimden ayrılırsam ona haksızlık eder miyim" benim için gerçekten daha da uç nokta oldu...Kendi konumunu şu durumda bile yüceltmesini bilmiş ya bu özgüvenden ben de istiyorum...

Bir de " 2.eşim ol dedi" ...Peki bu nedir? Yasalarda böyle bişey çıktı da haberimiz mi yok..Nüfusta 1.eş , 2.eş diye satırlar olduğunu falan mı sanıyor acaba bu arkadaş..2.eş nasıl olunur açıklayabilir mi acaba kendisi...İşadamının biri bi ara ortanca hatun die bi laf etmişti o aklıma geldi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…