Evli bi kadınım ama başkasından hoşlanıyorum

Kızın çok önemli ise, bu duygunu bastırmak senin için bir neden. Rabbim bazen sınar bizi, kimi zaman salaklık yaparız kimi zaman gaddar olur yolumuza devam ederiz. Eşinde mutlaka bir eksiklik yaşarsın ki, kalbin böyle hisli arayışlara geçer. Mutsuzsan, duygusuzsan en basit yolu boşan gitsin . Kendini de eşini de kandırmana gerek yok. Eğer eşin ile aran da özellikle de senin hislerin aşk’tan ibaret olsaydı, böyle duygulara kapılmazdın. Yargılamıyorum , ama yaptığın hissettiğin herşey çok yanlış. Aşk bambaşka bir şeydir, her uyandığında aynı baş yastığa koyduğun adam’ı; ilk günkü histen daha çok sevmek ve yerine kimseyi koyamayacağını bilmektir. Bende evli biri olarak ve kendimi senin yerine koyarak yazıyorum, empati ile. Ve kötü bir durum oluşuyor , zaten hislerim ve eşime olan aşk duygusu yerine kimseyi koyamadığı için seninle empati kurmak bile imkansız kalıyor. Eksiklerini önce çöz, önce kendini tanı. Sonra bir arada mahkemeye gider ya da yuvana sahip çıkarsın . Üzgünüm. Eşine de , evladına da , sana da yazık .. umarım hislerin seni doğru yolu götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…