Evli bi kadınım ama başkasından hoşlanıyorum

Yoo gayet makul yazmışım.
Aldatmak böyle böyle başlar işte. Bakışmalarla...
Bakmalara devam ederlerse devamında fiziksel, fiili aldatma da gelecek.
Ne demişim "kendinize yakıştırıyorsanız buyurun" yani buyurun aldatın...
Henüz olmadıysa bile

Hanımefendi yeterince zor bir evliliğin içinde zaten kendisi de defaatle aldatılmış. Boşanmayı tavsiye etmek abes değil.

Farkında mısınız bu tür aldatma konularında kişi önce evliliğinin ne kadar kötü olduğunu anlatır, eşini kötüler, ailesini kötüler. Sonra kendi ayıbını açıklar. Haklı çıkma isteği yatıyor bilinçaltında.

Neyse ben yorumlamamdan memnunum. Sizin başka tavsiyeleriniz olacaksa buyrun yazın, banane değil mi?

Görmemeye ilgilenmemeye çalışın. Dil öğrenin oranının şartlarına göre çalışıp para biriktirip sonra bu yanlış evlilikten kurtulun. Hayat karşınıza güzellikler çıkarsın. Eşinizin arkadaşına böyle hisleriniz olması, hata yapmanıza bu da trajik sonuçlara sebep olur. Ki adam size bakmış olabilir herkes ilk bakışta sizden hoşlanacak değil. Adam size yanaşsa s.ktri çekmeniz gerekir.
Düzenliyorum: çalışıyormuşsunuz dil bilginizde çok iyiymiş. Eee daha ne o zaman. Hayatınızı kızınızla birlikte yeniden kurabilirsiniz. Sonra kimi istiyorsanız birlikte olursunuz.

Son düzenleme:
Evden cıkmaya cıkmaya küflenmis hisler bi dangalagın bakısıyla alevlenmis belliki. Adamın normal bakıslarıdır belki bi anlamı yoktur.

Senelerdir aldatılmıssınız üstüne bunu bilerek cocuk yapmıssınız. Gururunuzu hice sayarak hic evladım var diye düsünmeden. Elin adamına bakınca mı evladımdan utanıyorum diyosunuz? Aldatılırken düsünmediniz mi bunları?

Aman diyim sakın bi anlık rehavete kapılma o sahıs dogru olsa arkadasının esıne yan gozle bakmaz Allaha sıgın kuran oku asla bunları dusunme kafanı hrp baska seylerle mesgul et uzak dur canım yoksa uzulursun hemde cok

Ya seni yargılamak istemiyorum
1 bikere yaşın küçük
2 zaten evliliğinin aşaması sağlıklı değil
3 haliyle böyle hissetmen olası bir şey
Ben senin açıkcası hayatında ilk kez bir erkekle böyle durum yaşadığını ve bu sebeple heyecanlandığını düşünüyorum.Eşinin arkadaşı olması üzücü olmuş ama bunun aşk ve hoşlantı olduğundan çok boşluk duygundan ötürü olduğunun farkına var ve mutlu değilsen evliliğinde boşanma kararı al.
Yurtdışında olanaklar daha fazla çocuğunla yeni bir hayata başla.

Konunun başında tüm günü evde, mutfakta geçirdiğinizi yazmışsınız haliyle gittiğiniz ülkeye uyum sağlayamadığınızı düşündü herkes. Madem dil ve çalışma imkanınız var ne diye hayatı kendinize zehir ediyorsunuz. 2022 yılında Avrupa'nın göbeğinde çocukluk travmalarım ya da evladımın geleceği için diye kendinizi kandırmak size normal geliyor mu ? Boşanın ve yolunuza bakın, hayatınızı kurun, erkekler dışında da bir dünya var, bir süre kendinizi dinleyin. 20 yaşında evlen, sonra yine bir erkeğe aklın kaysın çıkın bu döngüden. Kendinizi eğitin, aktif olun, önce yaşayın ayaklarınızın üstüne basın sonrası gelir.

Ve lütfen eşinizin arkadaşından uzak durun. Adamın size bir ilgisi olduğunu sanmıyorum anlattıklarınızdan, durduk yere başınıza iş açacaksınız. Ha ilgisi varsa da arkadaşının eşine hallenen ş...sizdir zaten ondan bir yol olmaz.

nefes alsın yeter sana bence ne alaka ya esimin arkadaslari gozume baka baka konusur sakalasir hic benden etkilendi vs ondan yapiyo diye zerre dusunmedim ne mantiktir bu adam bakti diye size asik mi oldu simdi hayal dunyasi kurmussunuz kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz

Yapma bak kocani sevmiyosan bile yaptığın çok yanlış. Evliyken başkasına bakmak düşünmek olmaz. Eğer gerçekten istiyorsan boşan. Ama bu kişiyle yine de olmaz eşinin arkadaşıymis

Duygusal olarak açlık yaşadığınız için bu oldu maalesef.İlgi eksikliği.Beğenilmek,güzel bulunulmak ,sevmek sevilmek her kadının hakkı. Eşiniz size kadın olduğunuzu hissettirse bunlar olmazdı.
Ne olur bu boşluktan dolayı yanlış bir hamle yapmayın.Birde o kişi eşinizin arkadaşı.

Eşiniz sizi aşağılıyor hor görüyor siz ise onu seviyorum diyorsunuz.Sizinde kafa yapınızı değiştirmeniz lazım.Böyle birini nasıl seviyorsunuz.Bence size böyle davranmasına müsade etmeyin.Boşanmak dünyanın sonu değil.Sürekli hakaret eden eşle niye ömür geçiriyorsunuz. O kızınızada iyi baba olamaz.

Konunun başında dil bilmeyen evden çıkamayan insan yüzü görmeyen birisiniz sandım. kendi şirketiniz varmış daha ne işte boşanın. Bir de eşimi seviyorum yazmışsınız ne o ne siz ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz...

Bu kadar iyi yorum yapmayı nasıl yaptınız bilmiyorum ama helal olsun size beni anladınız . İçin teşekkür ederim . Eşimi fiziki olarak aldatmadım hatta mesaj falan da atmadım adama sadece ara sıra girip sayfasına baktım evet yaptığım yanlıştı ancak kurtulmaya çalışıyorum . Yapacağım ama dediğiniz gibi sınavınniçindeyim geçmek için de dua ediyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz için ama eşim bana o kadar kötü şeyler yaşattıki. 15 gün Türkiye’ye gittim ailemin yanına beni uçağa bindirir bindirmez eski sevgilisiyle buluşmuş . Yinede kabul ettim zaten geri dönecek yerin yok dedim ya bu deliyi adam edeceksin yada biteceksin dedim . Herşeyi daha köyü olmasından korktum . Peki bu aldatmalara eşimin cevabı ne mi oldu ? Alışkanlık !!! Bana bu yaptıklarım alışkanlıktan dedi . Evlenmeden önce yaptığım şeyleri devam ettirmek istedim dedi . Son iki yıldır hiçbi yanlışını görmedim ancak başta yaptıkları da içimde hala duruyor . Yenmeye çalışıyorum

Buna çok guldum benzerini ben de geçenlerde yaşadim, yürüyen merdivende eşimle konusurken karşidan gelen bi adamla gozgoze geldik, işin tuhafı adam bizim yaslarimizda olaganustu yakişikli ve karizmatik...Ama öyle böyle değil...Önumdeki ablalar dönüp dönüp baktı o derece saniyenin onda biri kadar sürede adamı algilayip içimden oha dedim, bu arada eşimle konuşmaya devam ediyorum direkt benimkinin yüzüne bakıyorum yani...ve normalde toplum içinde 2 saniye sürmesi olağan karsilanabilecek bir göz temasını yarım saniyede kesiyorum çünkü adam hakkaten çogacayip Nefes alan her dişi varlik dalar gider yani öyle bişey... Bütün bunları saniyenin onda biri kadar sürede yaşiyoruz...Merdiven bitiyor, benim cümlem bitiyor, eşim diyor ki "o neydi gız?" Ney? diyorum, " geçeni görmedin mi? " diyor...Gördum görmem mi koçum, sen üzülme diye boklayabilirim bile ama büyük yalan, çok gunah, kıvırmak mümkün degil "hee diyorum maşallah de mi? analar neler dovuruyor?" çünkü hergün sokakta bir Yunan tanrisiyla karşılaşmıyoruz ve görmedim , gördüm de beğenmedim diyen çarpılır yani direkt, birlikte gülüp geçiyoruz....

Son düzenleme:
Kendinizi niye bu kadar yoruyosunuz?Daha ne olmasını bekliyorsunuz? Aldatma var hakaret var her türlü halt var.Bu kişi adam olmaz.Eliniz ekmekte tutuyor onunla yaşamaya mecburiyetiniz yok.Kendinize ve kızınıza kötülük yapmayın.Boşanın.

Bence hissettiginiz bir tür duygusal boşluk. Ailenizin ve sonrasinda esinizin size veremediklerinden kaynaklanmis. Belki bosanip o adamla evlenseniz yine ayni hislere kapilacaksiniz. Bence hissettiginiz etkilenme, sevgi vs degil tamamen boşluk ve kaçış plani. Zorla yürümez bir evlilik. Boşanmak daha mantıklı.

Simdi hepimiz kadina kizip linclicez belki ama. Kadin ne adam yerine koyuluyo ne duygusal olarak tatmin ediliyo. O kadar yalnizlastirilmis degersizlestirilmis ki. 2 saniyeden fazla gozunun icine bakan herhangi bi erkekten etkileniyo. Smdi aldatsa kadin suclu olur. Aldatmasin tabi ama nerde bunun kocasi diye de sorasim geliyo

Sence esinin arkadaşı karaktersiz olmasa bakar mı sana? Böyle birine mi gönlün kaydı yani?
Destan gibi kendi mağduriyetini anlatmışsın ama hiçbir şey seni haklı çıkarmaz uzgunumm, istemiyorsan boşanacaksin bitti.

İlgi görmediginiz, sevgi görmediginiz,insan yerine konulmadığınız ilişkileri bitirin, ne yaparsanız yapın sonrasinda..Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz.

Boşanmaya, kendi ayaklarınız üstünde durmaya, kimseye muhtaç olmadan yaşamaya gücünüz ve cesaretiniz yok ama aldatmaya gelince öyle mağdurum söyle mağdurum anlatırsınız

Evliliğin ne kadar kötü giderse gitsin istersen dünyanın bütün kötü giden nedenlerini yaz bu KOCANİ ALDATMANİN GEREKCESİ OLAMAZ buradaki insanlardan ne bekliyorsun kocan sana kötü davranıyor aldat kardeşim mi diyelim mutsuzsan evliliğinden bosanirsin ve istediğin insanla olursun bu kadar basit bir konu.
Ayrıca bence bu duygundan utanmalisin acilen Allah'a sığınmalisin bu duygularından pişman olmalısın daha da birşey diyecek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…