• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bi erkeğe aşık oldum batağa saplanmış gibi hissediyorum :((

us38

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
1
1
6
35
Kayseri
evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin:5::5: ..

Zaten hep öyle olur: Eşini sevmiyor.. Bu sadece kızların kendisini kandırmasıdır. Hangi devirde yaşıyoruz ya sevmese boşanır.. Boşandıktan sonra ne yaparsan yap. Farzet sen o kadının yerindesin seninle evli 3 yaşında çocuğunuz var ve gece 12de eve geliyor sen kendini nasıl hissedersin?

Simdi karisina bunu yapan yarin seninleykende aynisini sana yapar..bunu hic bir zaman unutma..birde o minicik yavrunun hayatini yikmaya hakkin yok.birak sevmiyorsa kendi baksin caresine sen sebep olma sakin.beni yanlis anlama ama cok büyük bir günah isliyorsun yol yakinken birak.ömür boyu mutlu olamazsin simdiki heves senin hayatini mahfeder..

Uzak durun. . Sadece uzak durun
Kimse ask acısından ölmez
Sevmiyorsa eşini boşanırdı heralde.hangi devirdeyiz.hatır için mi yürütüyor evliliğini
Evlilikten sıkılan, heyecan arayan tiplerdendir bu

Uzak dur arkadaşım:19:

Bu yaptigin cok yanlis ve cok gunah. Yillarca vicdan azabi cekip mutsuz olmak istemiyorsan bu adamdan uzak durur sana helal olan biriyle evlenirsin.

evli birine deli gibi aşık oldum
Bu cümle bile o kadar kötü geliyorki kulağa :) Evli olduğunu bile bile nasıl bir arkadaşlık kurdunuzki bu kadar mesafesiz adamın 3 yaşında çocugu var karısı var ben inanamıyorum size ya, sana yapılmasından hoşlanırmıydın ayrıca başkasına ait olan bişeyi nasıl sevebiliyorsunuz ?

Kötü bir durum...Ama biliyosun ki sonunuz yok...Olsa bile yuva üstüne yuva olmaz...Eşini sevmiyor diyosun ama kimse kimseye katlanmaz...Biz bayanız bi kalbe 2 adama-3 adam sığdıramayız ama erkeklerde durum hiç de öyle değildir malesef...İlersi olsa da "yuva yıkan kadın" olarak görecekler hep seni ve evliyken senle ilgilenen bi adam senleyken de bi başkasıyla ilgilenebilir...Tercih senin ama uzak durman en mantıklısı senin için...

kendini o kadinin yerine koy esi her ne kadar sewmiyorum desede ortada bir cocuk war . cocuga yazik . senin esinin hayatinda baska bir kadin olmasini ister miydin ?

evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin:5::5: ..

pardon ne akılı istiyosun acaba uzak durman gerektiğinin iğrenç bişey yaşadığının farkında değilmisin yani? kusura bakma ama evlilikler senin gibi uzak duramayanlar yüzünden bitiyo zaten erkek zaten suçlu şimdi demeyin hep kadınmı suçlu diye

sevmiş olabilirsiniz saygı duymak durumundayız
peki ya en başta beri biliyor musunuz evli olduğunu?
onun dışında aşk acısından ölünmez demiş arkadaşlar, ne de güzel söylemişler. Kendi gururunuzu aştım, o çocuğun dramı ne olacak? Hem gerçekten sevmese bir mahkeme açar boşanır, adam heyecan arıyor lütfen kanmayın

neden boşanmamış size söyledi mi??? çocuğum için dediyse bir zahmet eve 12 den önce gitsin de çocuğu babasını görsün..

gururu olan insanın eşi ile durumunu netleştirmeden bir başkasına senden hoşlanıyorum demesi???

nasıl bir karakter yapısı bu???

sevmenizle ilgili birşey diyemem.. belki o da seviyordur bilemem..

ama nasıl bir durum bu?

gelecekte o çocuk size hep babamla annemi ayıran insan muamelesi yaparsa dayanabilecek misiniz??? sizin kararınız..

kimseyi yargılamak bana göre değil ama evli olduğunu bile bile aşktan bahsetmeyi hiç bir bayana yakıştıramam.bi an önce kendine gelmelisin ya senin kocana başka bir kız böyle aşık olsaydı o tarafdan düşün birde.hemde yuva yıkmanın günahını düşün bence.yuva yıkanın yuvası olmazmış...

O kadının yerine kendini koy derim ne düşündüğünü ne hissettiğini bence o zaman kararını hemen verirsin

Yeryüzünde bekar erkek yokmuş gibi gidip evlileri buluyosunuz.Uzak durun,görüşmeyin.Sonuçta ortada bir çocuk var günah değil mi? Bunun cezasını ömür boyu çekersiniz,kaldı ki aynısını birgün sizde yaşarsınız.Çok kızıyorum böyle insanlara.Neymiş karısını sevmiyormuş.Sizinlede bi macera yaşamak için elbette ki öyle diyecek,sonra hoop evine dönücek siz kalıcaksınız ortada.Uzak durun,yuva yıkanın yuvası olmaz.Ayyy çok sinirlendim yaaa.

ilk birkaç cümleden fazlasını okumadım..ayıptır, yazıktır, günahtır yaa..yok bende önce de eşini sevmiyomuş yok zaten boşanıcakmış bunlarla kandırmayın kendinizi..adam evdekini sevmiyosa boşanır ondan sonra gelir karşınıza..derhal ilişkinizi kesin!!
yazık değil mi evde adamın yolunu gözleyen, iki güzel laf duymak için süslenen püslenen, sabahtan akşama evini çekip çevirmek için uğraşan kadına..yazık günah..belki çocukları da vardır onunda günahına giriyosunuz hakkını yiyosunuz...Allah akıl fikir versin...bi günah işliyosunuz bari dile getirmeyin..yaptığınız şeyin bir çözümü bir cevabı bir çaresi yok..vicdanınızı rahatlatmak için konu açıp milletide günahınıza ortak etmeyin..Allah ıslah etsin kendinizi o adamın karısının yerine koymayı deneyin bir de..

ilk birkaç cümleden fazlasını okumadım..ayıptır, yazıktır, günahtır yaa..yok bende önce de eşini sevmiyomuş yok zaten boşanıcakmış bunlarla kandırmayın kendinizi..adam evdekini sevmiyosa boşanır ondan sonra gelir karşınıza..derhal ilişkinizi kesin!!
yazık değil mi evde adamın yolunu gözleyen, iki güzel laf duymak için süslenen püslenen, sabahtan akşama evini çekip çevirmek için uğraşan kadına..yazık günah..belki çocukları da vardır onunda günahına giriyosunuz hakkını yiyosunuz...Allah akıl fikir versin...bi günah işliyosunuz bari dile getirmeyin..yaptığınız şeyin bir çözümü bir cevabı bir çaresi yok..vicdanınızı rahatlatmak için konu açıp milletide günahınıza ortak etmeyin..Allah ıslah etsin kendinizi o adamın karısının yerine koymayı deneyin bir de..

Varmış tabii çocuğu,3 yaşında kızı var diye yazmış.Ayy valla çok sinirlendim yaaa.

Acil hemen uzaklas o adamdan hic hos bir durumda degilsin ne olursa olsun ortada bir cocuk var ve o adam karisini sevmesede baskasina ait sen boyle bir durumun icinde bulunmak istermiydin kendi ywrine koy o kadını ... Yapman gereken sey basit o adamdan hizla uzaklasman gerek bu kadar net

Varmış tabii çocuğu,3 yaşında kızı var diye yazmış.Ayy valla çok sinirlendim yaaa.

binbir zorlukla evleniyoruz zaten, evlilikte bir çok zorlukla karşılaşıyoruz sevgiyle fedakarlıkla alttan alarak herşeyi aşmaya çalışıyoruz.. aylarca belki yıllarca çocuğu olsun diye uğraşanlar var sonrada kızın biri geliyo kocanla arana giriyor..adam zaten meyilliymiş kızda yardımcı olmuş evden daha da uzaklaşmasına...yazık o evdeki kadına çok üzüldüm..belki de onunda bir konusu vardır burda "kocamın beni aldattığından şüpheleniyorum" diye..belki bizde teselli etmeye çalıştık, çalışıyoruz...Allah düşmanıma vermesin..ortalık bekar erkek dolu gerçekten..daha da bu konuya yorum yazmam çok sinirlendim kendimi zor tutuyorum...

Allah hep karsimiza iyi insanlar cikarsin kotu insanlarandan uzak tutsun diyoruz ya kusura bakmada o kotu insanlardansin su durumda. Ayyy sinir oldum resmen. Hadi diosunki karisini sevmiyo 12 de gidiyo eve. İyide o evde bi tek karisi yok cocuguda var. Cocugunu bile sevmeyen bi insanin seni sevmesini aklin aliyo mu ki akil verin diosun. Emin ol sen simdi o adami hic arayip sormasan umrunda bile olmaz. Adam gonlunu eylendiriyo. Bulur baska birini onada der seni seviyorum karimi sevmiorum . Yazik ya surda okuyoruzda kocam beni aldatti diye konular aciliyor insanin ici aciyor. Kadin ne hale geliyor . Allah sizin gibi insanlari evlerimizden eslerimizden uzak tutsun. Eslerimizde bizden baskalarini gormesin. Cok uzuldum cocugada kadinada. İnsallah adam kendini toplar akli basina gelirde karisina cocuguna evine bagli olur..

Back
X