- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu İki arada bir derede kaldım
Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki Hepinize şimdiden teşekkür ederim.