• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

ikihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
2.240
2.274
133
Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık :( Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil:( Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım :( Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin :( Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu :( İki arada bir derede kaldım :(

Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba :mad: Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki :( Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:KK200:

Merhaba

Bu sanırım bi tür vajinusmus ama öncelikle içindeki korkuları yenmelisin binlerce , onbinlerce insan bunu yaparken neden sen yapamayasın özgüven ve cesaretle halledebileceğini düşünüyorum yada geç olmadan bi destek alabilirsin ?

kızlık zarıyla alakalı bu kadar doktora neden gittiniz ki çok merak ettim???
Rahatsızlığınız mı vardı yani ne bileyim başka bir rahatsızlığınız olsa bile her önüne gelen doktor kızlık zarı yorumu yapmış sanki size :KK14:

Merhaba

Bu sanırım bi tür vajinusmus ama öncelikle içindeki korkuları yenmelisin binlerce , onbinlerce insan bunu yaparken neden sen yapamayasın özgüven ve cesaretle halledebileceğini düşünüyorum yada geç olmadan bi destek alabilirsin ?

Cevabınız için teşekkür ederim. Evet bende destek almak istedim aradım randevu almak için ama denemeden gelme dedi bana doktor :( Belki vajinismus değilsin içindeki korkuları kenara bırak ve lütfen dene dedi :( Kendimi çok kasmaktan korkuyorum ki biliyorum kasarım :(

bu korkunun kaynağını aradığın doktora söyledin mi

bir de ilişkiye gireceğiz diye başlamayın

sevişmeye başlayın belki havaya girersen o da olur; hani bunu yapalım gibi görev şeklinde değil de canın çekip de olsun

ama sen korkunun nedenini biliyorsun bunun için de ya ikinci doktor doğru söyledi diye düşüneceksin ya da operasyon vs gerekecek ki onlar nasıl şeyler bilmiyorum

kendini akışına bırakmayı dene; herkes yapıyor sen de yaparsın

14-15 yaşında sevgilimle birlikte oldum konuları var; sen de yaparsın ve korktuğum da bu muymuş sdersin

Rahatsızlığınız mı vardı yani ne bileyim başka bir rahatsızlığınız olsa bile her önüne gelen doktor kızlık zarı yorumu yapmış sanki size :KK14:

Şöyle ki ben ilk gittiğim doktora kaşıntı ve yanma yüzünden gitmiştim. Havuzdan mantar kapmışsın kızlık zarının etrafı kızarmış bu da bir mantar türü dedi ve sonra o yorumu yaptı gitmez olaydım. Ama 2. gittiğim doktora baktırmak için gittim gerçekten kalın mı diye. Her önüme gelen doktora açıp bakın demiyorum yani :)

evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kızlık zarım nadir görulen septalı ve kalınmıs
butun acılarım ondanmıs...
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum :)
kendını kasma zorlama doktora gıt
senı korkutan doktor tam bı gerızekalıymıs
ben yendıysem herkes haylı haylı aşar bunu
yendıgınde aaa hpsı bu muymus dıceksın :)
onemlı olan ıyı bı doktora gıdıp bılgı alman ve gerekırse bu ısı cozmesı ıcın doktora bırakmak
eşinle gıdersen daha ıyı olur

bu korkunun kaynağını aradığın doktora söyledin mi

bir de ilişkiye gireceğiz diye başlamayın

sevişmeye başlayın belki havaya girersen o da olur; hani bunu yapalım gibi görev şeklinde değil de canın çekip de olsun

ama sen korkunun nedenini biliyorsun bunun için de ya ikinci doktor doğru söyledi diye düşüneceksin ya da operasyon vs gerekecek ki onlar nasıl şeyler bilmiyorum

kendini akışına bırakmayı dene; herkes yapıyor sen de yaparsın

14-15 yaşında sevgilimle birlikte oldum konuları var; sen de yaparsın ve korktuğum da bu muymuş sdersin

Söyledim tabi ama diğer doktorun söylediğini de söyledim açıklık varsa korkma dedi :( Operasyon gerekmez dedi 2.gittiğim çok abartmışlar çok korkutmuşlar ne alaka türk bayanlarında yarım ay şeklinde zara sahip olan çok dedi.

Sevişmeye başlıyoruz ıslaklık oluyor ama ben o psikolojideyken ilerlemiyorum. Eşim bu kadar anlayışlı olmasa da yapsa bitse mi diyorum bazen :( Söylediğiniz gibi düşünüyorum 14 15 yaşındaki çocuklar yapıyor milyonlarca insan yapıyor sen nasıl yapamıyorsun diyorum ama işte olmuyor :(

Şöyle ki ben ilk gittiğim doktora kaşıntı ve yanma yüzünden gitmiştim. Havuzdan mantar kapmışsın kızlık zarının etrafı kızarmış bu da bir mantar türü dedi ve sonra o yorumu yaptı gitmez olaydım. Ama 2. gittiğim doktora baktırmak için gittim gerçekten kalın mı diye. Her önüme gelen doktora açıp bakın demiyorum yani :)
Ya benim bildiğim kadarıyla kadın doğum uzmanları bekar bayanlara çok bakma taraftarı olmazlar hiç bir zaman...
Ayrıyeten bende bir kez çok rahatsızdım özel bölgemden gittim doktora baktı ama kızlıkla felan ilgili hiç bir yorumda bulunmadı...
sizin gittiğiniz doktor bir tuhafmış heleki bu kadar insan vajinusmusken..:KK12:

evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kızlık zarım nadir görulen septalı ve kalınmıs
butun acılarım ondanmıs...
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum :)
kendını kasma zorlama doktora gıt
senı korkutan doktor tam bı gerızekalıymıs
ben yendıysem herkes haylı haylı aşar bunu
yendıgınde aaa hpsı bu muymus dıceksın :)
onemlı olan ıyı bı doktora gıdıp bılgı alman ve gerekırse bu ısı cozmesı ıcın doktora bırakmak
eşinle gıdersen daha ıyı olur

Ben de operasyon gerekir diye düşündüm ilk doktor yüzünden ama evlenmeden önce gittiğim doktor güldü söylediğime seni gereksiz korkutmuş normalinden biraz daha kalın evet ama ilişkiye engel değil canının çok yanacağını kesinlikle düşünmüyorum dedi. 2. gittiğim doktor çok iyi ismi bilinen bir dr o yüzden ona güvenmek istiyorum :( Şu an bende diyorumki ben yenersem herkes yener :( Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende atlatırım. Denemiş olsam belki daha rahat olurum ama o aşamaya da gelemedim henüz. 2.doktora eşimle gittim düğünden 1 hafta önceydi. Güzelce anlattı konuştu ama bende hala tık yok :) en olmadı mecbur gidip destek alacağım :(

alkol kullanmayı denesen biraz rahatlatır belki.

Ya benim bildiğim kadarıyla kadın doğum uzmanları bekar bayanlara çok bakma taraftarı olmazlar hiç bir zaman...
Ayrıyeten bende bir kez çok rahatsızdım özel bölgemden gittim doktora baktı ama kızlıkla felan ilgili hiç bir yorumda bulunmadı...
sizin gittiğiniz doktor bir tuhafmış heleki bu kadar insan vajinusmusken..:KK12:

Özel doktorlar bakıyor canım.İlk gittiğim doktorda yaşım 18 19 falandı sanırım. Çok yanmam vardı denize girince bile gözlerimden yaş geliyordu acıdan bende mikropmu kaptım mantar mı dite gittim ama dışta bir şey görünmüyor dedi ve vajinanın kenarlarından tutup çekti öyle baktı ve o yorumu yaptı. Belki bana öyle birşey söylemeseydi ben bu kadar korkmayacaktım. Her doktor bir değil maalesef

Ben de operasyon gerekir diye düşündüm ilk doktor yüzünden ama evlenmeden önce gittiğim doktor güldü söylediğime seni gereksiz korkutmuş normalinden biraz daha kalın evet ama ilişkiye engel değil canının çok yanacağını kesinlikle düşünmüyorum dedi. 2. gittiğim doktor çok iyi ismi bilinen bir dr o yüzden ona güvenmek istiyorum :KK43: Şu an bende diyorumki ben yenersem herkes yener :KK43: Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende atlatırım. Denemiş olsam belki daha rahat olurum ama o aşamaya da gelemedim henüz. 2.doktora eşimle gittim düğünden 1 hafta önceydi. Güzelce anlattı konuştu ama bende hala tık yok :) en olmadı mecbur gidip destek alacağım :KK43:
kadınlar cıldırmıs nasıl yapıyorlar anlamıyorum ya dıye dusunuyorsun :)
her yolu denıyorsun romantızm de oluyor sakınlestırıcı alarakda alkolde hıcbırsey cozmuyor ...
bı yerde kalıyorsun devam olmuor
ama ınankı gercekden cok kolaymıs
pıt dıye oluverdı hıssetmedım anlamadım bıle
bu muymus hepsı onca acıyı bosunamı cekmısım onca ay bosa mı gıttı dıye dusundum
ınankı aslında hıc hıssetmıyorsun
kendını kasınca ordakı kaslar engel oluyor acıyor
sankı zaten yapmıssınız sorun yokmus gıbı dusun rahat ol

Bi kas gevşetici, bir iki kadeh alkol sizin sorununuzu çözer bence. Vajinismus olmadığınızı düşünüyorum. Tamamen psikolojik.

ben 13 -14 yasımdan berı mantar hastasıyım
o yastan berı doktor hep altdan baktı
banada kızlık zarın cepecevre enteresan demıstı bı tanesı
annem cok kızmıstı bekar kıza oyle mı soylenır dıye
malesef doktor tamamen şans

Normal yolla yaşayan insanlar zaten bilmez ki kalın mı, ince mi olduğunu.
Dünya var olduğundan beri bütün kadınlar yaşıyor bunu, rahat ol.
Sen rahat bir ortam yaratmaya çalış.

kadınlar cıldırmıs nasıl yapıyorlar anlamıyorum ya dıye dusunuyorsun :)
her yolu denıyorsun romantızm de oluyor sakınlestırıcı alarakda alkolde hıcbırsey cozmuyor ...
bı yerde kalıyorsun devam olmuor
ama ınankı gercekden cok kolaymıs
pıt dıye oluverdı hıssetmedım anlamadım bıle
bu muymus hepsı onca acıyı bosunamı cekmısım onca ay bosa mı gıttı dıye dusundum
ınankı aslında hıc hıssetmıyorsun
kendını kasınca ordakı kaslar engel oluyor acıyor
sankı zaten yapmıssınız sorun yokmus gıbı dusun rahat ol

Aynen öyle düşünüyorum ya bu bile yapmış diyorum bazılarını görünce :) Ki ben gerçekten her konuda çok güçlü biriyim dışardan gören biri asla beraber olmaktan korkuyor diye düşünmez ama benimde zaafım bu demekki :( Eşim bile diyor birine söylesen inanmaz diye sağlık yönünden çok çektim yıllarca her türlü acıyı çektim psikolojik olarakda güçlüyüm ama bu konuda fıs oldum söndüm :( Arkadaşlarımla konuşuyorum hepsi çok kolaymış boşuna 1 2 ay korkmuşuz diyorlar bende tamam yapıcam diyorum ama eve gidince psikolojik başım ağrıyor :) Gerçekten sana çok teşekkür ederim bir nebze de olsa rahatladım.

Bi kas gevşetici, bir iki kadeh alkol sizin sorununuzu çözer bence. Vajinismus olmadığınızı düşünüyorum. Tamamen psikolojik.

Kas gevşetici ve xanax içeyim diye düşündüm bende. Alkol hiç almadım 1 2 kadeh bişey yapar mı acaba? Sabaha kadar istifra etmeyeyim bu sefer:)

ben 13 -14 yasımdan berı mantar hastasıyım
o yastan berı doktor hep altdan baktı
banada kızlık zarın cepecevre enteresan demıstı bı tanesı
annem cok kızmıstı bekar kıza oyle mı soylenır dıye
malesef doktor tamamen şans

Evet öyle doktorlar var bende küçüktüm ne gerek vardı öyle birşey söylemeye :(

Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var.

Vajina o kadar esnek bir organ ki normal boyutların üzerindeki bir penisi bile içine rahatlıkla alabilir.

Şöyle düşünün: O vajinadan doğum sırasında bir bebek çıkıyor. Bebeğin kafası kadar kalınlıkta bir şey bile parçalamıyorsa ona kıyasla incecik bir şey olan penisin parçalaması mantık dışı.

Kendi kendinize bu şekilde telkinde bulunabilirsiniz.

Back