• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar buraya 🤣🤣 konu vahim

Prenses__0

Bir papatya hikâyesi...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
226
145
18
Kızlar oncelikle merhabaaaa. Benim aklıma takılan birşey var hala asamadigim. Evli genç bir kadınım... Eşimle çok iyi anlaşırız. Fakat şöyle bir sorun var ki. Cinsel hayatımizda bir sorun var.!!!! Aslında cinsel hayatımız güzel ikimizin fikrince... Ama bir sorun var o da şu. Ben eşimden utanıyorum. Lamba açık hiçbir şekilde yakınlaşmamiz olmuyor. Yapamıyorum... Niye bende bilmiyorum. Utangacim işte 🤭🤭 bide sürekli dans ederim tek oldugumda onun yanında yapmamı istiyor yapamıyorum kip kırmızı oluyorum 🤭 eşim bu huyumu sevmiyor.🤫 Ona daha fazla yakın olmamı istiyor... Ama yapamıyorum. Benim bı Vajinismus geçmişim var ondan kaynaklı olabilirmi acaba. Ve hep o bana yanaşır benim isteksizligim çok oluyor. Yani bu utangaçlık normalmi Siz dede böyle utanma gibi şeyler oluyormu... Veya bunu nasıl asmaliyim 😍

5 senelik evliyim daha ben cozemedim bu durumu 😂😂😂 bir kere çakallarla danstaki fatmanin taklidini yapayim dedim yapamadim yarida kestim 😂

Back