• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayan okumak isterse, fikire ihtiyacım var

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
34
Merhaba arkadaşlar bir çocuk annesiyim ve açık öğretim den edebiyat okuyorum 4 yillik olduguicin bbitirmeme daha var ben bu sene kpss ye gireceğim ve aof den cocuk gelisimi okumak istiyorum.ama öğrenmek istedigim birşey var kki yillik aof okudugum zaman meslek acisindan nerelerde calisabilirimm??

bence çocuk gelişiminin iş açısından iyi olabileceğini düşünüyorum. çünkü dün akşam internetten baktığım ilanlarda çocuk gelişimnden mezun kreş öğretmenleri aranıyo. bence onu sizde araştırın. bu şklde özel sektörde iş bulablrsinz diye tahmn ediyorum...

Ev hanimiyim ama bekarken çalışıyordum sıkılıyorum ekomomik ozgurluk baska birsey kendimo cok geliştiren biriyim ama calismakda istiyorum valla bebegimode krese veririrm insallah o zamana

Ev hanimiyim ama bekarken çalışıyordum sıkılıyorum ekomomik ozgurluk baska birsey kendimo cok geliştiren biriyim ama calismakda istiyorum valla bebegimode krese veririrm insallah o zamana

sevdiğinz bir işmiş madem hem de 2 yıl çok bi zaman değil. siz biraz araştırın 2 yıllık aöf alımı yapıyorlar mı
muhtemelen oluyordur. zaten artık adım başı kreş açılıyor dediğim gibi dün ilanarda direk gördüğüm çocuk gelişimi mezunu yazıyodu
aöf olup olmaması yazmamış örneğin ama siz yinede bakın tabi yanlş yönlendirme yapmak istemem.

Cok cok cok tesekkur ederim:) umarim hayirli bir kapi olur benim icin

Back