- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
-
- Konu Sahibi esrayilmaz12
Benim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hanümlar,özellikle evlendikten sonra annelerinize kulaklarınizi tıkayın rahat edersiniz
Ah canım annem hayatta olsaydı da karissaydi herseye anneler hep iyiligine söyler siz yine istediğinizi giyin ama onu hiç kirmayin insan varken bilmiyor ama boşlukları dolmuyor hatta her fırsatta sarılın koklayin öpün hayat çok kısaBenim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim
Doguda bir sehirdeyiz is nedeniyle.burada kadınlar evlendiği zaman mutasyona ugruyor hepsi abiyeden bozma kiyafetler,sapsarı altinlar ve topuklu ayakkabilarla günlere gidiyor:))
Ben rahat giyinmeyi seven hele ki kizimdan sonra daha bi rahatima dusmus bir evli bayan olarak,giydigim trenckotlar,converseler,rahat botlarla acayip gozlerine batiyorum
Baktim boyle olmuyor güne giderken rahat bi elbise altina topuklu giydim aysklarim koptu valla,eve gelince kendimi zor attım koltuğa
Demem o ki evlenince kadindan tabiri caizse daha usturuplu giyinmesi bekleniyor.benim ailemde bu yok hic olmadi ama benimde komsularim oyle.
Takma bosver,herkes kalıp gibi aynı olsa ne yasamanin tadı kalır ne de kendimize has tarzımız, gül geç
Hayir:)) biraz daha yukarilardayim
Şanlıurfada da öyle. Ben Büyük bir şehirden gelin gittim oraya .. Düğünden bir kaç gece önce evde eğlence yapıolar .. Ben de oturuyorum. Kızın biri gelip bana gelin hangisi diye sordu :)))) Benim dedim... Demek ki oralarda gelin makyajıyla abartılı abiye elbiseleriyle ve altınlarıyla belli oluyormuş. Çok gülmüştüm.. Sonrasında da baktım hakikaten öyle.. O ne öyle yaaa. Kv bana eve misafir geleceği zaman mini elbiseler topuklu ayakkabılar alıodu :)) Gelin olduğum belli olsunmuş :)) şaka gibi
Aynen bende büyük sehirden geldim.sanirim doğu illerinin cogu böyle.
Burada kapalı dahi olsa gunlerde minilee askililar vs giyiyorlar saclar acik ve yapili oluyor.takdir ettim açıkçası bakımlı kadınlar vesselam.
Onları gorunce kendimden utaniyorum[/QUOTE
Aynen yaa beni beğenmiyorlardı :)) Okullu kızlar gibi giyiniyorsun diye sevgili kv laf sokup dururdu.. Saçlar mutlaka röfleli olacak.. O pardesüler bir çıkıyor alttan dediğin gibi miniler dekolteler...:)) Valla kv bana bi abiye almıstı görümcemin kınasında giyineyim die sırt tamamen transparan :)) ( Biliyodu giyinmeyeceğimi gidip alıyordu ki emri vaki olsun )
Benim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim