evli barkli kadın

İnsanın kendine yakıştırdıklarını giymeli..
annenin beğendiklerini değil. .

Bana da kaynanam "ZIPCIK" gibi giyiniyosun der bende tarzim boyle kadinsi seyleri sevmiyorum diyorum kadin senelerdir der onumu takicam

Annen kismen hakli sadece evliler deil kimse dar ve carpici giyinmemeli.

ben tesetturluyum ama o ' evli kadin bunlari giymez ' muhabbetine sinir oluyorum. converselerime ve spor ayakkabilarima karisilmasina deli oluyrum :-/
yerine gore şık yerine gore spor giyinmesini bildikten sonra kimsenin karismasini istemem acikcasi

Benim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim
Ah canım annem hayatta olsaydı da karissaydi herseye anneler hep iyiligine söyler siz yine istediğinizi giyin ama onu hiç kirmayin insan varken bilmiyor ama boşlukları dolmuyor hatta her fırsatta sarılın koklayin öpün hayat çok kısa

Şanlıurfada mısın :)

Hayir:)) biraz daha yukarilardayim

Şanlıurfada da öyle. Ben Büyük bir şehirden gelin gittim oraya .. Düğünden bir kaç gece önce evde eğlence yapıolar .. Ben de oturuyorum. Kızın biri gelip bana gelin hangisi diye sordu :)))) Benim dedim... Demek ki oralarda gelin makyajıyla abartılı abiye elbiseleriyle ve altınlarıyla belli oluyormuş. Çok gülmüştüm.. Sonrasında da baktım hakikaten öyle.. O ne öyle yaaa. Kv bana eve misafir geleceği zaman mini elbiseler topuklu ayakkabılar alıodu :)) Gelin olduğum belli olsunmuş :)) şaka gibi

cevap olarak kocam bişey demiyo demek anne sen karışamazsın kocam karışır demek, hayır efendim koca da karışamaz kimse kimseyi gece görüp almıyo tavrını tarzını görüp ona göre beğenip evleniyo insanlar, kendini bilen insan nerde nasıl giyineceğini bilir kadınların kimse tarafından güdülmeye ihtiyacı yok

banada dar giyiniyorsun diyolar,bende ayyy evet dar seviyorum diyorum :)üzülme takılma dert değil ki,

umutsuz ev kadınları dizisinde şöyle bir dialog vardı:

kaynana seksi iç çamaşırına bakıp şöyle der:
"bu ne biçim şey! evli bi kadın giyer mi hiç böyle şeyler?"

gelin: "oğlun öyle demiyo ama!"

asdfghjklkfsa

kaynanan dese, bu cevabı ver dicektim ama annenmiş :)

Aynen bende büyük sehirden geldim.sanirim doğu illerinin cogu böyle.
Burada kapalı dahi olsa gunlerde minilee askililar vs giyiyorlar saclar acik ve yapili oluyor.takdir ettim açıkçası bakımlı kadınlar vesselam.
Onları gorunce kendimden utaniyorum

Şaka gibi fabrika ayarı bunlar annelerde..bekarken seni kimse almaz usturuplu giyin evliyken,evli kadın böyle mi olur usturuplu giyin...gülüyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…