evli barkli kadın

Desene annene ki " kocam demiyor ir şey sana ne oluyor". Ayyy aynısını benim annemde diyor, bende ona bunu diyorum . Sonra da kocama geçiyor laf ki koca olsa sana böyle giydirmez diye. Bende he he diyorum geçiyorum. Durupta ona mı alıncam can sıkcam.

şimdi moda kocamda bişe demiyor de hee hee yap geç..anne işte illa bişeler söylicek..

Konunun koca ile evli barklı olmak ile alakası yok.Hayat sizin hayatınız.Ailem bana asla açık gıyındın tarzı baskı yapmadı mesela ama ben kolsuz gıymekten hoslanmıyorum bu kişisel bir tercih.Sizde lütfen giydiklerinizden mutlu memnun oldugunuzu annenize söyleyin.

o devirler eskide kaldı .Eskiden kot pantolon bile giymezdi evli kadınlar .
18 yaşında kocakarı gibi giyinirlerdi sırf evli oldukları için

Anneler der konu komşu der sürekli insanlar konuşur valla bekarsın giyinirsin süslenirsin koca arıyor derler.Evlenirsin evli barklı kadın bunu mu giyer derler.Kısacası arkadaşım eşinden yana sıkıntı yoksa istediği giy kendine yakıştırdığını giy gerisine kulaklarını tıka ve geç tabii burda annenide kırmadan güzelce anneciğim eşim bi şey demiyor diyebilirsin.

Doguda bir sehirdeyiz is nedeniyle.burada kadınlar evlendiği zaman mutasyona ugruyor hepsi abiyeden bozma kiyafetler,sapsarı altinlar ve topuklu ayakkabilarla günlere gidiyor:))
Ben rahat giyinmeyi seven hele ki kizimdan sonra daha bi rahatima dusmus bir evli bayan olarak,giydigim trenckotlar,converseler,rahat botlarla acayip gozlerine batiyorum
Baktim boyle olmuyor güne giderken rahat bi elbise altina topuklu giydim aysklarim koptu valla,eve gelince kendimi zor attım koltuğa
Demem o ki evlenince kadindan tabiri caizse daha usturuplu giyinmesi bekleniyor.benim ailemde bu yok hic olmadi ama benimde komsularim oyle.
Takma bosver,herkes kalıp gibi aynı olsa ne yasamanin tadı kalır ne de kendimize has tarzımız, gül geç

:)
Geçenlerde annemle alışverişe çıktık, Ben mini şortlara eteklere fln bakıyordum, yaz gelsin alcam giycem dedim
Annem bişi demeden kocam seviyor böyle giyinmemi dedim Annemde gülmeye başladı :)
Bu tarz şeylerde alttan alın.
Annene he he de sen yine istediği al :)

niye cnm ya eşin etkisinde kalırsa annenin . bak kendi annen bile uygun olmadığını düşünüyor derse
ben şahsen kızarım anneme hele eşimin yanında söylerse sen bizi kavga ettirmek mi istiyorsun derim

Benim derdim annemle ne giysem kızıyor yok evli barkli etek giyerimi dar giyer mi ben mi alinganim yoksa hakli mi anlamadim
Allah allah evlenince ne oluyormuş ki , insan öncekine göre dikkat etmiyor değil

mesela çok mini giymezsinde ölçülü giyersin dar giyersin üzerine ona göre uzun tunik tarzı birşey giyersin.

Tipik klasik bi durum evlenince kahkaha atilmazki bekar hicten atamaz duzgun giyinir ne o oyle durumu malesef var benim annem yok ama ablamda yasiyorum o durumu resmen gozleriyle bile anlatiyo durumu bigun dayanamayip sanane kimene kocam izin verdikten sonra dedim millete ne onemli olan kocan gerisi hikaye

Bekarken.. Bekar kiz hic mini etek mi giyermiskonu komsu ggörse ne der. Evliyken.. Evli kadin boyle mi giyinir gorseler ne derler .. Falan filann aaaamaan bunlar biter mi .

Ben de anneme kızıyorum, 55 yaşında kadın mini etek giyer mi, dekolte giyer mi diye...
Anne- kız çekişmesi hiç bitmiyor.
Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız, öyle giyinin.

Her magazada arka tarafta gizli bolmede evli barkli reyonu olur. Oradan bol gelen pantolonlar, kocaman zevksiz bluzler, anneanne etekleri bulabilirsiniz. Herkes bilmez, evlilik cuzdaniyla girilir.

Evlenince ne oluyor ki? Ne pis dusunce bunlar..benim malesef ilk aklima gelen nasilsa paket acildi bu kiz evlendi ohhh simdi boyle giyiniyorsa yolu acik dusuncesini dusunuyor olmalari. Yoksa boyle sacma bir laf olabilir mi? Sen evlendin oyle giyinme boyle yapma. Kardesim canin ne istiyorsa giy makul olculerde. Sen zaten kendini bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…