Evli arkadaşlar,eşinizle para durumlarını nasıl ayarlıyorsunuz?kredi kartı sorunu

evin kredisi tüm faturlari niye soz ödüyorsunuz ki? ne bicim bir erkek esiniz:) kusurs bakmayin o onun görevi sizib degil.

Cok yanlis bir durum,ortak olmali hersey cekip konusun oyle esip gurlemeylede olmaz ne nereye ne kadar ve niye harcaniyorsa bilmeye hakkiniz var

evin kredisi tüm faturlari niye soz ödüyorsunuz ki? ne bicim bir erkek esiniz:) kusurs bakmayin o onun görevi sizib degil.
Evi ben bekarken almıştım, krediyi de ödemeye devam ediyorum. Gelirim iyi... sadece ben ortak bir kese olsun istiyorum. Yoksa ben onu ödüyorum o bunu ödüyor diye dert edinmiyorum. Hayat müşterek, ama kesede ortak olsa:) eşimi kırmadan bunu nasıl söyleyebilirim derdim o:)
Yoksa eşim melek gibi insandır, hiç bir şikayetim yok bu konu haricinde

Ortak hesabımız var maaşlarımızı çektiğimiz gibi oraya atarız. Eşimin kartında tüm ödemeler doğalgaz elektrk tel faturaları vs vs. Kim ne harcama yaptıysa söyler ortak havuzdan gider. Sen ben olmaz. Olması gerektiği gibi, hayat ortak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…