eger oyle birsey varsa nisanlimda sehir disinda calisiyor ben burda tek basima napicam ya hic degilse yanimda olsaydikorkutmak istemem sizi belirtiler illaki hamilesiniz anlamına gelmez ama yinede yaptığınız büyük risk, bir arkadaşım o şekilde hamile kaldı ve o ilk geceye saklanan şey maalesef kürtaj da gitti. sevgilisi sahip çıkmadı anlıcanız neyse o detay gereksiz bi detaydı.
sonuç olarak o şekilde de hamilelik olabiliyor.
Öyle kolay hamile kalınmıyor canım ben 15 aylık evliyim 6 aydır düzenli olarak bebek için uğraşıyoruz ve yazdığın belirtilerin daha fazlasını yaşadığım halde sonu hüsranla sonuçlanıyokizlar sizlere birsey danismak istiyorum ben nisanlimla bi on gun falan iliski yasadim ama nisanlim disariya bosaliyor hep bi arkadasim beni uyardi oylede hamile kaliniyormus dunde kayinvalideminruyasinda beni hamile olarak gormesi beni arastirmaya surukledi hamilelik belirtilerinin bazilarini gordum adet gunume daha var ama goguslerim agiriyor hafiften akintim eskiye nazaran daha cok dun ilk defa en sevmedigim yemek kuru fasulyeyi buyuk bi istahla yedim yoksa bu benim kuruntummu cok uzuluyorum suan hamileysem napicam ben yaa bi akil verin lutfeen yardimcu olun
ya insallah oyledir allah su anda bana degil sana nasip etsin insallahÖyle kolay hamile kalınmıyor canım ben 15 aylık evliyim 6 aydır düzenli olarak bebek için uğraşıyoruz ve yazdığın belirtilerin daha fazlasını yaşadığım halde sonu hüsranla sonuçlanıyobence tamamen psikolojik, hamile olacağını zannetmiyorum.Genellikle adet tarihi yaklaşınca özellikle 1 hafta kalan insanın canı olup olmadık şeyler istiyo yani gebelikle pekiştrme :)
ya insallah oyledir allah su anda bana degil sana nasip etsin
insallah canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?