• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli arkadaslar bi bakabilirmi :(

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
53
kizlar sizlere birsey danismak istiyorum ben nisanlimla bi on gun falan iliski yasadim ama nisanlim disariya bosaliyor hep bi arkadasim beni uyardi oylede hamile kaliniyormus dunde kayinvalideminruyasinda beni hamile olarak gormesi beni arastirmaya surukledi hamilelik belirtilerinin bazilarini gordum adet gunume daha var ama goguslerim agiriyor hafiften akintim eskiye nazaran daha cok dun ilk defa en sevmedigim yemek kuru fasulyeyi buyuk bi istahla yedim yoksa bu benim kuruntummu cok uzuluyorum suan hamileysem napicam ben yaa bi akil verin lutfeen yardimcu olun :(

korkutmak istemem sizi belirtiler illaki hamilesiniz anlamına gelmez ama yinede yaptığınız büyük risk, bir arkadaşım o şekilde hamile kaldı ve o ilk geceye saklanan şey maalesef kürtaj da gitti. sevgilisi sahip çıkmadı anlıcanız neyse o detay gereksiz bi detaydı.
sonuç olarak o şekilde de hamilelik olabiliyor.

korkutmak istemem sizi belirtiler illaki hamilesiniz anlamına gelmez ama yinede yaptığınız büyük risk, bir arkadaşım o şekilde hamile kaldı ve o ilk geceye saklanan şey maalesef kürtaj da gitti. sevgilisi sahip çıkmadı anlıcanız neyse o detay gereksiz bi detaydı.
sonuç olarak o şekilde de hamilelik olabiliyor.
eger oyle birsey varsa nisanlimda sehir disinda calisiyor ben burda tek basima napicam ya hic degilse yanimda olsaydi :(

kizlar sizlere birsey danismak istiyorum ben nisanlimla bi on gun falan iliski yasadim ama nisanlim disariya bosaliyor hep bi arkadasim beni uyardi oylede hamile kaliniyormus dunde kayinvalideminruyasinda beni hamile olarak gormesi beni arastirmaya surukledi hamilelik belirtilerinin bazilarini gordum adet gunume daha var ama goguslerim agiriyor hafiften akintim eskiye nazaran daha cok dun ilk defa en sevmedigim yemek kuru fasulyeyi buyuk bi istahla yedim yoksa bu benim kuruntummu cok uzuluyorum suan hamileysem napicam ben yaa bi akil verin lutfeen yardimcu olun :KK43:
Öyle kolay hamile kalınmıyor canım ben 15 aylık evliyim 6 aydır düzenli olarak bebek için uğraşıyoruz ve yazdığın belirtilerin daha fazlasını yaşadığım halde sonu hüsranla sonuçlanıyo :( bence tamamen psikolojik, hamile olacağını zannetmiyorum.Genellikle adet tarihi yaklaşınca özellikle 1 hafta kalan insanın canı olup olmadık şeyler istiyo yani gebelikle pekiştrme :)

Öyle kolay hamile kalınmıyor canım ben 15 aylık evliyim 6 aydır düzenli olarak bebek için uğraşıyoruz ve yazdığın belirtilerin daha fazlasını yaşadığım halde sonu hüsranla sonuçlanıyo :( bence tamamen psikolojik, hamile olacağını zannetmiyorum.Genellikle adet tarihi yaklaşınca özellikle 1 hafta kalan insanın canı olup olmadık şeyler istiyo yani gebelikle pekiştrme :)
ya insallah oyledir allah su anda bana degil sana nasip etsin insallah

en hızlı spermler zevk suyu ile giderler o yuzden bu sekılde hamıle kalma ıhtımalı de yuksektır hakkınızda hayırlısı olsun

İnşallah hamile değilsindir. Bu konuda stres yapıp ondan hamilelik belirtisi yaşamış olabilirsin. Ne zaman evleneceksiniz? Bekleseydiniz keşke ama olan olmuş. Dua etmekten başka çare yok. Benim içime hamile değilsin gibi doğuyor. Umarım öyledir.... Allah gönlüne göre versin canım

Bu kadar kolay hamile kalınmaz ama Allah'ın işide belli olmaz psikolojik olarak bı belirtilerdir canım

Back