Peki bunu erkek tarafının eşine neden söylemiyorsunuz da bu günaha ortak oluyorsunuz?
Vicdanınız nasıl rahat ediyor, yastığa başınızı nasıl rahat koyuyorsunuz bende bunu merak ettim.
Peygamber efendimiz (Sallâllâhü Aleyhi ve Sellem) 'haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' demiştir.
arkadaşlar bunlar çirkin konular ama zaten kıyamet alametidir bunlar insanlar arını edebini kaybediyor gittikce. bence didem arkadasımız kendini uzak tutamıyorsa bu konudan o zaman karı koca ÇİFTLERİN anneleri yada en yakın samimi aile büyüklerine söyleyecek ama inkar edemeyecekleri şekilde garantiye alması lazım.
kıyamet bugüne kadar bunca olayla kopmadıysa bununlada kopmaz merak etme
dünyada aldatma vardı var varolmayada devam edecek
bunca haksızlıkların hırsızlıkların arsızlıkların yanında bu neki
ensarvakfından sonra bile dünya yıkılmadı hatta örtbasedildi
ne diyorsunuz siz
ha çok mu rahatsız oluyorsunuz arayın mağdur olznları haberdar edin
Peki bunu erkek tarafının eşine neden söylemiyorsunuz da bu günaha ortak oluyorsunuz?
Vicdanınız nasıl rahat ediyor, yastığa başınızı nasıl rahat koyuyorsunuz bende bunu merak ettim.
Peygamber efendimiz (Sallâllâhü Aleyhi ve Sellem) 'haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' demiştir.
dedektifmişsiniz demek ki anlaşıldı. benim dedektiflik bir durumum yoktur pek, kimsenin hayatını en ince ayrıntısını bilecek kadar didiklemem ve bana böyle çirkin şeyleri, yediği pislikleri anlatmaya cüret eden insanı da hayatımdan çıkarırım. Yani aramızda büyük bir fark var.yanlış anlamadıysam tavsiye için konu açtınız: şahısları hayatınızdan çıkarın, nereye kadar dedektiflik yapacaksınız? yorulursunuz ansızın :)
Merhaba ben Mune,
sitenin aksi inatçı zalim müdiresi, konuya neden geldim?
Cevap: Konuya dini içerikli yorumlar yazılmaya başlamış, araya bir de vakıf meselesi sıkıştırılmış, o yüzden kapatmaya geldim.