Evli adam evli kadın ilişkileri

Ahlaksızlığın bu kadarı!!! Bi b.k yiyolar bari eşlerini uzak tutsunlar! Resmen insanları kullanıp aptal yerine koyuyolar! O garibim kadın da belki derdini tasasına anlatıyodur o adi kadına! O adam da yazık evine sofrasına alıyor... Nerden baksam midemi bulandırıyor! Belalarını Allahtan bulsunlar.

ayyy ne midesizlermiş ya Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum.

Ya millet fantezi yapalım diye din felan dinlemiyorlar ben anlamıyorum nasıl rahatlar boşansalarya onu yapmadan devam etmek nasıl rahat ettiriyor onlara hoş ortam tabi

burda en çok başkasının ayıbını,vs'sini gelip buraya dedikodu olarak yazanları garipsiyorum. o nasıl bir içinde tutamamaktır öyle. hani ben yakın çevremden kim hakkında ne bilirsem bileyim bir derdim var a konu açmazdım. alan razı satan razı dert bunun neresinde.

Yasak çekici gelir,oysa ikisi boşanıp evlendi mutlu olamazlar, yasak olduğu için cazip . Bu işin sonu ya boşanıp evlensinler ki o da bencillik olur, çocuklar kari,koca için. Boşa eziyet etmesinler kendilerine ayrılmak rnantiklisi . Sonsuza dek bu sadece mutsuzluk olur.AllAh yardımcıları olsun.

siz bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsunuz? ya olayın içindekilerden birisiniz ya uyduruyorsunuz ya da sağlam dedektiflik dedikoduculuk yapıyorsunuz.

Benim de basimda esim olacak.adamin kadinla saatlerce konustugunu biliyorum.ama ne konustugunu bilmedigim.icin yuxune vurmuyorum.bana soyledigi yalanlari,masal gibi dinliyorum.az kaldi serefsizlerin yuzune tukurmeme.kendi pisliklerinde bogulsun hepsi.

Peki bunu erkek tarafının eşine neden söylemiyorsunuz da bu günaha ortak oluyorsunuz?
Vicdanınız nasıl rahat ediyor, yastığa başınızı nasıl rahat koyuyorsunuz bende bunu merak ettim.
Peygamber efendimiz (Sallâllâhü Aleyhi ve Sellem) 'haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' demiştir.

ben derim ki siz uzak durun bu rezillik ortaya cıkınca ki hiçbir şey gizli kalmaz ALLAH büyük sizinde adınız geçmesin.

Ya millet fantezi yapalım diye din felan dinlemiyorlar ben anlamıyorum nasıl rahatlar boşansalarya onu yapmadan devam etmek nasıl rahat ettiriyor onlara hoş ortam tabi
Sana da ortam hoş tabi....evli adamla nasıl bir fantazi yaşıyorsan artık

Benim yapacak birşeyim yok.

Kıyamet derken onlar açısından, yoksa tutup anladığınız kıyamet demedim yahu komiksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…