- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
-
- Konu Sahibi Oglak kizi
Hiç bir evli erkek bu konuları karısına anlatmaz. Bu şekilde kişiler üzerinden anlatması bana hiç samimi gelmedi açıkçasıBiz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
Nerden konuşuyorlarBenim de basimda esim olacak.adamin kadinla saatlerce konustugunu biliyorum.ama ne konustugunu bilmedigim.icin yuxune vurmuyorum.bana soyledigi yalanlari,masal gibi dinliyorum.az kaldi serefsizlerin yuzune tukurmeme.kendi pisliklerinde bogulsun hepsi.
Sana da ortam hoş tabi....evli adamla nasıl bir fantazi yaşıyorsan artıkYa millet fantezi yapalım diye din felan dinlemiyorlar ben anlamıyorum nasıl rahatlar boşansalarya onu yapmadan devam etmek nasıl rahat ettiriyor onlara hoş ortam tabi
Benim yapacak birşeyim yok.Peki bunu erkek tarafının eşine neden söylemiyorsunuz da bu günaha ortak oluyorsunuz?
Vicdanınız nasıl rahat ediyor, yastığa başınızı nasıl rahat koyuyorsunuz bende bunu merak ettim.
Peygamber efendimiz (Sallâllâhü Aleyhi ve Sellem) 'haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' demiştir.
Hiç bir erkek, kaç erkeğe sordunuz acaba?Hiç bir evli erkek bu konuları karısına anlatmaz. Bu şekilde kişiler üzerinden anlatması bana hiç samimi gelmedi açıkçası
Yapabilecek birseyiniz olduğunuzu gayet iyi biliyorsunuz!Benim yapacak birşeyim yok.
Yapıyorum buyrun, ne diyorsunuz?Konu sahibi
Konunuz ada yorum yazacak mısınız acaba
Kıyamet derken onlar açısından, yoksa tutup anladığınız kıyamet demedim yahu komiksinizKiyamet iki kisinin ahlaksizligi yuzunden mi kopacak? Bu yuzden kopacaksa kopmasin
Dunyada tonla adaletsizlik varken , hirsizlik , yolsuzluk , cocuk tecavuzleri , cocuk cinayetleri varken kopmuyorda iki inaan ahlaksizlik yaptigi icin mi kopacak?
Cidden bende sizin gibi olmak istiyorum , hayat size guzel
Sizde dedektifliğe soyunduğunuza göre pek farkımız yok demektir.siz bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsunuz? ya olayın içindekilerden birisiniz ya uyduruyorsunuz ya da sağlam dedektiflik dedikoduculuk yapıyorsunuz.