Evli adam evli kadın ilişkileri

Kiyamet kopmayabilir
NEden derseniz,gunduz programlarinda kocasi/karisi kacan herkes “nolur geri gel,ben seni her turlu kabul ederim”diye zirliyor. Kimse aldatildim deyip bosanmiyor. Bu sekilde yasayan herkes halinden memnun toplumda bence.

Aldatildigini ogrenen kadin “benim kocisim totosunu yidigim,yapmaz. Kadin bastan cikarmistir” diyor. Aldattigi ifsa olan erkek de “karim kadin olaydi da baskasina gitmeyeydim” diyor.

Son düzenleme:
Kiyamet iki kisinin ahlaksizligi yuzunden mi kopacak? Bu yuzden kopacaksa kopmasin

Dunyada tonla adaletsizlik varken , hirsizlik , yolsuzluk , cocuk tecavuzleri , cocuk cinayetleri varken kopmuyorda iki inaan ahlaksizlik yaptigi icin mi kopacak?
Cidden bende sizin gibi olmak istiyorum , hayat size guzel

Nereye gidiyo bu dünya böyle

Ama olan hep masuma oluyo. Eşlerine çocuklarına yazık.

Geçen yıl benzer bi olay yaşandı kadının babası öğrenince ikisini de vurdu kızı kurtuldu aynen devam ediyo babası hapiste çürüyo ölen adamın karısı da hapisteki adama üzülüyomuş duyduğuma göre....

Aşkı sevgiyi anlarım eşinden gönlü geçmişse boşansın dilediğini sevsin. Bi kadın hele ki anne olan bi kadın bence önce evladını düşünmeli. Bu yaptığı kendini eşini geçtim o çocukları yıpratır yaralar. Allah ıslah etsin. Ne denirki başka.

Yuva yikilmasin aman aramiz bozulmasin kotu olmasın derken o ahlaksizlarla ayni gunaha girmek... sizin esinizin de isi zor... bu haksizliga susarak o ahlaksizi dislamayarak dilsiz seytan oluyor..

olayların içindeki taraflardan biri siz değilseniz olay ne kadar iğrenç olursa olsun sizi ilgilendiren bir şey yok.neden derdim var diyerek buraya bunun konusunu açtınız?bu olayı şu an birebir yaşayan siz değilseniz kıyamet koparsa kopsun size ne?

Malesef benim de bildigim bu tarz bir iliski var ayni isnyerindeler.adam esine tapiyor resmen o kadar uzuluyorum ki diger adam da tapiyor kadina.kadin iki adami da idare ediyir ve iki adam da kadina deli gibi asik.esi de sevgilisi de.

Hala devam kadının kocası biliyor ama engelleyemiyor en yakın arkadasiyla iliskisini karisininda hala go... de dört dönüyor birakmasin diye diğer adamın karisida ayrilmiyor beni boşama beraber yaşayalım oda gelsin diyor her ikisinin cocuklarida biliyor saçma sapan

Cift degiştırme grup yapsınlar onlar bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…