- 24 Aralık 2015
- 4.404
- 6.189
-
- Konu Sahibi Oglak kizi
Çünkü büyük bir olay çıkması kaçınılmaz diye düşünüyorum sizinde fikrinizi sordumEşiniz neden böyle bir adamla arkadaşlık yapıyor?
Neden bunları eşi de olsanız size anlatıyor?
Siz neden bize anlattınız?
Adam aşık oldum diye anlatıyor dert yanıyor ve olaylar bunlar, eşimde sonucunun kötü olmasından korkuyorEşiniz gelip niye anlatıyor ki size ayrıntılarıyla? Arkadaşının anlatması da enteresan, eşimi aldatıyorum diyor rahat rahat. Başkasının karısına göz koyup bunu anlatacak kadar ahlak yoksunu adamla görüşmese keşke eşiniz. Değil mi ki bunu gelip birde size anlatıyor.
Eşiniz ile birlikte bu kişilerden uzak durun.Çünkü büyük bir olay çıkması kaçınılmaz diye düşünüyorum sizinde fikrinizi sordum
Adam eşinize gelip anlatıyor belkide adamın bir oyunu olabilir nedense aklıma bu geldi kadının hakkında dedikodu çıkartıp benim yanıma gelir vs diye düşünüyor bile olabilir.Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
Evet çocukluk arkadaşı.
Yani inşallah güzel bir bedel öderler aşık olduğu kadınla beraber. Aşık olduysa adam gibi eşinden ayrılsın ama yok yürek ister böyle davranmak. Uzak durulması gereken insanlar bu kadar net.Adam aşık oldum diye anlatıyor dert yanıyor ve olaylar bunlar, eşimde sonucunun kötü olmasından korkuyor
Sonuç ne oldu?Pislikler benim akrabamdada var böyle hiçte utanmiyor bu tipler bide bu yasak ilişkileri millete kabullendirmeye çalışıyorlar güya müslüman ulkesiyiz ama bütün saçma sapan pislikler bizim ulkemizde
Sonuç ne oldu?Bonus soru: Eşiniz, başkasının karısına göz koyan adam çocukluk arkadaşı da olsa nasıl güveniyor?
Ben şahsen başkasının eşine göz koyan benimkine de koyar diye ilişkimi keserdim. Kestim de. Ancak benim eşime göz koyar diye değil, çocukluk arkadaşım da olsa bir kadın olarak başka bir kadına bunu yaşatabilen bir insana arkadaşım diyemeyeceğim için.
Pardon siz niye durumu her iki tarafa da söyleyemiyorsunuz?. Niye başkalarının aptal yerine konmasına göz yumulurki. ?? Eğer problem olacaksa size gizlice mail başka şekilde söyleyin. Başınıza gelmesini istemiyorsanız göz yummayin. Aptal yerine böyle konmak kadar kotu başka birşey olamaz.Şahit olduğum bir olay bu, üstelik ailecek görüşüyorlar, daha doğrusu fırsatını yaratıp ailecek samimiyet kurup birbirlerine oturmaya gidiyorlar bu sayede evli kadın ve erkek birbirini daha çok görebiliyor, mesajlaşma konuşma Yanyana olmayınca devam ediyor, adam ne mi diyor en fazla vurur beni kocası diyor, bu arada adamın 2 çocuğu var, gözleri kör olmuş, ilişki bir türlü kopmuyormuş, sizcede bir kıyamet kopmayacak mı?
Nasıl oldu, ne oldu pek bilmiyorum. Çünkü bize böyle şeyleri hiç anlatmadı. Ben sevdi, evlendi diye biliyordum. İnsanların hayatını deşmeyi sevmediğim için o konuları hiç sormadım. Sorsam da anlatacağını sanmam çünkü benim böyle bir şeyi yutamayacağımı bilir. Telefonda konuşurduk, hamile kalmak istediğinden falan bahsederdi. Sonra hamile kaldı, çocuğu oldu zaten.Sonuç ne oldu?
Tövbeestağfurullah. Edepsizliğin bu kadarı. En fazla vurur diyor öyle mi. Ölümden daha beter şeyler vardır.Şahit olduğum bir olay bu, üstelik ailecek görüşüyorlar, daha doğrusu fırsatını yaratıp ailecek samimiyet kurup birbirlerine oturmaya gidiyorlar bu sayede evli kadın ve erkek birbirini daha çok görebiliyor, mesajlaşma konuşma Yanyana olmayınca devam ediyor, adam ne mi diyor en fazla vurur beni kocası diyor, bu arada adamın 2 çocuğu var, gözleri kör olmuş, ilişki bir türlü kopmuyormuş, sizcede bir kıyamet kopmayacak mı?