Evli adam evli kadın ilişkileri

Eşiniz gelip niye anlatıyor ki size ayrıntılarıyla? Arkadaşının anlatması da enteresan, eşimi aldatıyorum diyor rahat rahat. Başkasının karısına göz koyup bunu anlatacak kadar ahlak yoksunu adamla görüşmese keşke eşiniz. Değil mi ki bunu gelip birde size anlatıyor.
Adam aşık oldum diye anlatıyor dert yanıyor ve olaylar bunlar, eşimde sonucunun kötü olmasından korkuyor

Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
Adam eşinize gelip anlatıyor belkide adamın bir oyunu olabilir nedense aklıma bu geldi kadının hakkında dedikodu çıkartıp benim yanıma gelir vs diye düşünüyor bile olabilir.

Evet çocukluk arkadaşı.

Eşiniz de ağzını ayırıp öylece dinliyor ha? Hayret doğrusu.
Ben olsam arkadaşlığımı bıçak gibi keserim, böyle insanla bırak arkadaşlık sürdürmeyi, yanımda gezdirmeye utanırım. Eşinizin yapacağı şey de bence bu, öbür türlüsünü şahsen midem almazdı. Diğer taraftan eşimin böyle bir arkadaşı olduğunu bilseydim, kesinlikle o insanla görüşmesini istemezdim.

Bunun haricinde, onların hayatı onları bağlıyor, kendi çarpık ilişkileri (Hatta anlatılanların doğruluğu bile meçhul, kadına iftira bile olabilir); aldatılan eşleri haberdar mı etmek istiyorsunuz, size dert olan kısım nedir ben anlamadım.

Adam aşık oldum diye anlatıyor dert yanıyor ve olaylar bunlar, eşimde sonucunun kötü olmasından korkuyor
Yani inşallah güzel bir bedel öderler aşık olduğu kadınla beraber. Aşık olduysa adam gibi eşinden ayrılsın ama yok yürek ister böyle davranmak. Uzak durulması gereken insanlar bu kadar net.

Bonus soru: Eşiniz, başkasının karısına göz koyan adam çocukluk arkadaşı da olsa nasıl güveniyor?

Ben şahsen başkasının eşine göz koyan benimkine de koyar diye ilişkimi keserdim. Kestim de. Ancak benim eşime göz koyar diye değil, çocukluk arkadaşım da olsa bir kadın olarak başka bir kadına bunu yaşatabilen bir insana arkadaşım diyemeyeceğim için.

Bonus soru: Eşiniz, başkasının karısına göz koyan adam çocukluk arkadaşı da olsa nasıl güveniyor?

Ben şahsen başkasının eşine göz koyan benimkine de koyar diye ilişkimi keserdim. Kestim de. Ancak benim eşime göz koyar diye değil, çocukluk arkadaşım da olsa bir kadın olarak başka bir kadına bunu yaşatabilen bir insana arkadaşım diyemeyeceğim için.
Sonuç ne oldu?

Şahit olduğum bir olay bu, üstelik ailecek görüşüyorlar, daha doğrusu fırsatını yaratıp ailecek samimiyet kurup birbirlerine oturmaya gidiyorlar bu sayede evli kadın ve erkek birbirini daha çok görebiliyor, mesajlaşma konuşma Yanyana olmayınca devam ediyor, adam ne mi diyor en fazla vurur beni kocası diyor, bu arada adamın 2 çocuğu var, gözleri kör olmuş, ilişki bir türlü kopmuyormuş, sizcede bir kıyamet kopmayacak mı?
Pardon siz niye durumu her iki tarafa da söyleyemiyorsunuz?. Niye başkalarının aptal yerine konmasına göz yumulurki. ?? Eğer problem olacaksa size gizlice mail başka şekilde söyleyin. Başınıza gelmesini istemiyorsanız göz yummayin. Aptal yerine böyle konmak kadar kotu başka birşey olamaz.

Nasıl oldu, ne oldu pek bilmiyorum. Çünkü bize böyle şeyleri hiç anlatmadı. Ben sevdi, evlendi diye biliyordum. İnsanların hayatını deşmeyi sevmediğim için o konuları hiç sormadım. Sorsam da anlatacağını sanmam çünkü benim böyle bir şeyi yutamayacağımı bilir. Telefonda konuşurduk, hamile kalmak istediğinden falan bahsederdi. Sonra hamile kaldı, çocuğu oldu zaten.

Geçtiğimiz yaz annemlerdeydim, eve dönüyordum annesini yolda gördüm, teyze eve mi gidiyorsun buyur gel, dedim. Bindi, nasılsın iyi misin, X (kızı) nasıl diye sordum. Sormaz olaydım. "Nasıl olsun, işte dünyayı başımıza yıktı. Kaçıp, başkasının kocasını boşatıp alanın yuvası nasıl olur," dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Suratımdaki ifadeyi görünce bilmediğimi anladı ki, annen biliyordu söylemedi mi, diye sordu. Biz böyle şeyleri bilsekte birbirimize söylemeyiz ne aile içinde ne de bir tanıdığa. Oradan eve kadar nasıl gittim bilmiyorum. Daha sesim soluğum çıkmadı. Bir şey diyemedim, kadın arabadan inerken bir görüşürüz X teyze, dedim.

Eve çıkar çıkmaz da arkadaşa bir şey demeden sosyal medyadan, wpden falan engelledim, ondan sonra hiç konuşmadım. O da iletişime hiç geçmedi anlamıştır sanırım.

Aldatilmak olayı o kadar acı ki. Ben yaşadım çok iyi biliyorum. O aptal yerine konmak var ya iğrenç bir duygu. Kocam diyorsun bir hayat kuruyorsun ve 5 dk geç kalsa kaza mi geçirdi diye deli oluyorsun. Ve adam seni aldatmis. Bazen adamın umurunda olmuyorsun sevişmek istemiyor ve üzülüyorum bir sorunu mi var diye. Oysa o bi pislik kadınla gününü gün ediyormus sonradan öğreniyorsun. Koyuyor insana öyle çoook koyuyor ki!
Bir de bu evine gelen bir kadınsa o acı beş kat olur. Sizde söyleyin aldatilanlara gizli tlf açın.
Gerçi bu kadar detay bildiginiz e göre umarım o kadın siz değilsiniz!

Şahit olduğum bir olay bu, üstelik ailecek görüşüyorlar, daha doğrusu fırsatını yaratıp ailecek samimiyet kurup birbirlerine oturmaya gidiyorlar bu sayede evli kadın ve erkek birbirini daha çok görebiliyor, mesajlaşma konuşma Yanyana olmayınca devam ediyor, adam ne mi diyor en fazla vurur beni kocası diyor, bu arada adamın 2 çocuğu var, gözleri kör olmuş, ilişki bir türlü kopmuyormuş, sizcede bir kıyamet kopmayacak mı?
Tövbeestağfurullah. Edepsizliğin bu kadarı. En fazla vurur diyor öyle mi. Ölümden daha beter şeyler vardır.

X