- 24 Aralık 2015
- 4.404
- 6.189
-
- Konu Sahibi Oglak kizi
Aralarında 12 yaş var, adam kadını ilk gördüğü anda kafasına koyduğunu hanımına bile çok güzel dediğini bir zamanlar söylüyor.Niye boşanmıyorlar milletteki fanteziye bak arkadaş
Başkasının karısına mı göz koyuyor haysiyetsiz.Aralarında 12 yaş var, adam kadını ilk gördüğü anda kafasına koyduğunu hanımına bile çok güzel dediğini bir zamanlar söylüyor.
Kadın adamdan ara sıra özür diliyormuş yani yanlışın farkında adamda ne için özür diliyorsun anlamıyorum seni dedikçe birbirlerine sarılıyorlarmış gerisi malum.iğrenç , mide bulandıurıcı ilişkiler. insanlardan soğudum yeminle. kime güvenicez bilmiyorum.
Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.Mış miş muş... Kendi aralarında olan olaylara nasıl bu kadar hakimsiniz?
Olayların neresindesiniz, ne kadar eminsiniz, kiminiz neyiniz olurlar?
Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
Evet çocukluk arkadaşı.Bir dedikodu ağı var yani.
Adamın kendi mi gelip anlatıyor bunları eşinize?
Eşiniz neden böyle bir adamla arkadaşlık yapıyor?Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
Eşiniz gelip niye anlatıyor ki size ayrıntılarıyla? Arkadaşının anlatması da enteresan, eşimi aldatıyorum diyor rahat rahat. Başkasının karısına göz koyup bunu anlatacak kadar ahlak yoksunu adamla görüşmese keşke eşiniz. Değil mi ki bunu gelip birde size anlatıyor.Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
adamda eşinize yaşadıklarını mı anlatıyormuşBiz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.