Evli adam evli kadın ilişkileri

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.404
6.189
Şahit olduğum bir olay bu, üstelik ailecek görüşüyorlar, daha doğrusu fırsatını yaratıp ailecek samimiyet kurup birbirlerine oturmaya gidiyorlar bu sayede evli kadın ve erkek birbirini daha çok görebiliyor, mesajlaşma konuşma Yanyana olmayınca devam ediyor, adam ne mi diyor en fazla vurur beni kocası diyor, bu arada adamın 2 çocuğu var, gözleri kör olmuş, ilişki bir türlü kopmuyormuş, sizcede bir kıyamet kopmayacak mı?

iğrenç , mide bulandıurıcı ilişkiler. insanlardan soğudum yeminle. kime güvenicez bilmiyorum.
Kadın adamdan ara sıra özür diliyormuş yani yanlışın farkında adamda ne için özür diliyorsun anlamıyorum seni dedikçe birbirlerine sarılıyorlarmış gerisi malum.

Eğer bu kisileri taniyorsaniz eşlerine haber vermeniz gerekir. Buna haklari oldugunu dusunuyorum.Ha sirf dedikodu olsun diye açtiysaniz bu çok yanlis. Çünkü birebir bir arkadasim annesiyle ilgili bu durumu yaşamısti. Annesi evden ayrilirken esine ve cocuklarina sizde bulamadigim şevkati onda buldum demisti. Bir cocuk icin çok acı ve tramvatik

Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
Eşiniz neden böyle bir adamla arkadaşlık yapıyor?
Neden bunları eşi de olsanız size anlatıyor?
Siz neden bize anlattınız?

Biz erkek tarafını tanıyoruz kadını değil esimin yakın arkadaşı, yani benimde bildiğimi bilmiyorlar eşim anlatıyor.
Eşiniz gelip niye anlatıyor ki size ayrıntılarıyla? Arkadaşının anlatması da enteresan, eşimi aldatıyorum diyor rahat rahat. Başkasının karısına göz koyup bunu anlatacak kadar ahlak yoksunu adamla görüşmese keşke eşiniz. Değil mi ki bunu gelip birde size anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…