Gelin İç Giyim Evli ablalarım bir el atın

Çok teşekkür ederim. İçime su serpyorsnuz. Duştan sonra vakit olursa içime normal dntelli iç çamaşırı giyip üstüne şunu giysem nasl olur . Öyle iddalı seksi biri değilim.

kusura bakma bacım ama bu anca kızlarla pijama partisinde giyilir.
sakın sakın sakın giyme böyle bişi.
çamaşırcıya git, ilk gece için de o yönlendirir.
ama sakın bunu giyme. ben kadın halimle sevimli bile demem buna, bütün hayallerini yıkarsın adamın

Ayy bende ne giyeceğimi bilememiştim. Ablamla gecelik alışverişine çıkmıştık. Hep tüllü transparan şeyler gösteriyorlardı. En son dayanamadım bunların kapalısı yok mu penye falan diye sordum kadın bana ne farkeder ki zaten üstünde 5 dkkadan fazla durmayacak demişti ve ablamla birlikte kahkahayı bastılar ben

Sonuçta ne giymiştüniz. Şuan aynı durumdayım.

Çok teşekkür ederim. İçime su serpyorsnuz. Duştan sonra vakit olursa içime normal dntelli iç çamaşırı giyip üstüne şunu giysem nasl olur . Öyle iddalı seksi biri değilim.
Canım çok hoş güzel masum bi şey ama en azından bu özellikleri taşıyan bi babydol falan giysen daha iyi olur ilk gece için pek uygun değil gibi . Ancak elbette kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giyin dediğim gibi ben normal bi pijama takımı giyip uyumustum. Her şey ille de ilk geceden olacak diye bişey yok rahat hissedecegin şeyi giy sonra yavaş yavaş ne yapacağını sen de eşin de öğrenmiş olursunuz. Ben iki yıllık evliyim hala giymedigim iç giyimlerim var. Arada sürprizler yapa yapa kullanıyorum.

Sonuçta ne giymiştüniz. Şuan aynı durumdayım.
k
Gelinliğimin içine normal bir sütyenle az dantelli bir iç çamaşırı.. duştan sonra da güpürlerle transparanlığı kapatılmaya çalışılmış ekru renk bir babydoll giymiştim yine az dantelli bir çamaşrla tabiki..

bişey giymek gerektiğini düşünmüyorum ama illa özel bişey arıyorsan saten gecelik ve sabahlık giy.

yani gelinliği çıkardıktan sonra neden bunları giymen gereksin ki ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…