- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
- Konu Sahibi Gonulgonul42
-
Hele bunu giymeye fırsatın olacak mı bakalımNasıll abla.ben anca bu
Hadi ysKız bu neee
Allah seni ne yapmasıngir biraz şu cinsellik konularına azıcık oku ablammm kız bu giyilmez Allah aşkına
ne bileyim sevimli pijamalarından falan giyin bariii yaaa
Çok teşekkür ederim. İçime su serpyorsnuz. Duştan sonra vakit olursa içime normal dntelli iç çamaşırı giyip üstüne şunu giysem nasl olur . Öyle iddalı seksi biri değilim.
Bak ben evlilikte master yapmış bir insanımHadi ys
Pekikusura bakma bacım ama bu anca kızlarla pijama partisinde giyilir.
sakın sakın sakın giyme böyle bişi.
çamaşırcıya git, ilk gece için de o yönlendirir.
ama sakın bunu giyme. ben kadın halimle sevimli bile demem buna, bütün hayallerini yıkarsın adamın
Sonuçta ne giymiştüniz. Şuan aynı durumdayım.Ayy bende ne giyeceğimi bilememiştim. Ablamla gecelik alışverişine çıkmıştık. Hep tüllü transparan şeyler gösteriyorlardı. En son dayanamadım bunların kapalısı yok mu penye falan diye sordumkadın bana ne farkeder ki zaten üstünde 5 dkkadan fazla durmayacak demişti ve ablamla birlikte kahkahayı bastılar ben
Canım çok hoş güzel masum bi şey ama en azından bu özellikleri taşıyan bi babydol falan giysen daha iyi olur ilk gece için pek uygun değil gibi . Ancak elbette kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giyin dediğim gibi ben normal bi pijama takımı giyip uyumustum.Çok teşekkür ederim. İçime su serpyorsnuz. Duştan sonra vakit olursa içime normal dntelli iç çamaşırı giyip üstüne şunu giysem nasl olur . Öyle iddalı seksi biri değilim.
kSonuçta ne giymiştüniz. Şuan aynı durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?